Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti szerelitek magatoknak?
Ha van rá lehetőséged számítógép közelében, kis asztali mikrofonnal meg a windowsos hangrözítővel jó felvételt lehet készíteni a hangjáról.
Nemtudom ugyis bekell lövetni a porlasztót és akkor mehet a sport légszűrő majd bevállalom!Majd akkor én rendelek csövet!És egyébként faja lett a gép?Jó a hangja?A váltóba a tűgörgöt sikerült kicserélni?
Nekem is ez a baj a fénykeépező állandóan bezúg
Én csináltam volna a hangjáról legalább de sajnos nincs használható gép a felvétel készítésére szart meg nem akarok feltölteni!
Elég durva hangja lehet úgy csak mert ma én is legszűrőház nélkül mentem két kört. Az olajcsövek nekem még épek meg már nem is lenne kedvem szétbontani.
Csinálok
Mindenképpen csinálok tavasszal vidit on-boardokat csak majd a zxr-el. Eddig csak fényképezős van . Sajna
De ha megcsinálod vidi-t kérek!
Csak akkor ha nem veszik meg.
De akkor factory villa és fékek jönnek rá és amit csak tudok kihozok a blokból
Kemény lesz pályára ha megcsinálod
nekem ha megmarad a sport pro. Akkor egy pálya motor lessz belőlle. Eggyetlen cél lessz vele H ringre felkészíteni.
Még a polírozást megoldanám de a powert belöni nemtom,azért csak kéne fordszámmérö h h is pörög De egyenlöre hagyom igy "gyári" állapotba és ha majd lesz nagyob mocin akkor ezt megpiszkálom sztem
Polírozd a felömlőket, állítsad be jól a powert is és akkor gp motor szinten fog pörögni és a hangja is olyan lessz
Oksa csak hallotam 1-2 dolgot és nemtudtam eldönteni!Nah sztem ha ugylesz teszek rá ha bejárattam és behangoltatom a karbit is faszányosra Fohh mien hangja lesz
Mért ölné meg?
Több levegőt kap. Ennyi csak hozzá kell hangolni a karbit
Akkor meg én is teszekrá még tuningot és akkor két ugyan olyan mocink lessz a sráccal
Figy szerinted a sport légszűrő megöli a moccot hamar?Mert jólenne egy vadabb hang!Igaz a rendszer is adja de nah
Meg egyszerre veszünk zxr-t is
Ha nem viszik el az aprilia-t 300 ért se akkor nekem is megmarad
Ezen megsem lepödtem
Na akkor ehez mit szólsz!
Sm-ként használja
Nah igen erre nem mondok semmit!
Nagyon kemény a gép
Tavaszra két 180-as henger jön rá
Az komoly lehet
Egyedül csak egy AF1-esel motorozok együtt de az meg egy futura rs250 blokkal
Jaja Adee-val nem lakunk messze egymástól És igen neki is Sport Proja van