Ami a telókat fogja asszem 4 imbusz csavar ,azokat meglazitod és lejjeb ereszted a telókat ezáltal meg kéne emelkednie a motornak is!De majd Trakee elmondja neked pontosan!
az én simsonom is így volt
kicseréltem a dugót ,csiszolópapírral lecsiszoltam a hengerfej belsejét és ment (de azt már rég elfelejtettem)
de ez egy szöveg nem egy szimó
Épp ezért szólt rám Trakee a múlt héten h kormos a hengerem tömítőfelülete. De lepucoltam. Egyébként az én hengerfejem is ilyen kráteres de nem tudom mitől. Tűgörgő még nem tört benne. A simsonomon is ilyen.
nos
sajna kép nem lehetséges
a dugó teteje sérülésmentes
de a hengerfej szerintem kuka
úgy látom a hengerfejen ahol a gumigyűrűvel találkozik érdekes égés,korom nyomok vannak
Esetleg a blokközép tömítés, bár nme hiszem... VAlószínűleg az állásban eresztett át neki...
Rinaldo képet tudsz készíteni? Had nézzük meg!
Egyébként a kormot illene lekotorni... Méghozzá felső holtponton, nehogy a csatornákon lehulljon a forgatyúsházba, és kizárólag fával, hogy ne karcolj össze semmit! És aztán majd meglátod, hogy a dugón van-e sérülés...
Egyébként amik ilyen kráteres nyomot szoktak hagyni, azok az alésó tűgörgők De azt hallanád...
nos szétszedtem
leeresztettem a vizet (a pincét szivattyúzni kell)
a dugó teteje tele van korommal (elég vastagon)
a hengerfej meg húúúú úgy néz ki mint amikor rábetonoznak a kavicsokra
valamikor ezt valami nagyon szétverte de a dugó teteje sima csak a korom emelkedik kibelőle mint egy hegység
szerintem víz nem került a blokkba
azthiszem
Uhh! Az iggen! ÉS fehéeen füstölt is? Lehet, hogy a gumi O gyűrű nincs meg benn, vagy elszakadt... MIndenképpen levenném a hengefejet, és utánanéznék mi a probléma... DE így ne is járasd, mert ha bemegy a víz a forgattyúsházba, vagy a hengerbe, az igen kellemetlen... Mi több, lehet, a vizet is jó lenne leereszteni, mert ha beszivárog a hengerbe, és az esetleg már hüvelyes, jól megrozsdásodhat... Esetleg a főtengely is, ha lecsurog... Szóavl ne halogasd, és ha szét nem is szeded, egy kis olajat a gyertyalkon keresztül érdemes lenne önteni bele, aztán átforgatni a motort!
egy hete beindítottam
csak alapon felment a víz 100 ig buborékos is volt ezért gondolom hogy belefúj
aztán észrevettem, hogy a kipuffból világosbarna olaj jön
Mimi? Milyen hengerfejtömítéshez? AZ adatlapodon aprilia AF-1 125 van motorként... Abban fém a fémen tömít a hengerfejnél... HA nem tömít, le kell venni, és elküldeni síkoltatni... Vagy mia probléma?
De ne rendeljetek, úgy igen drága muiltság... Hiszen az utánvétes posta legalább 600-1000 Ft Úgyis biztos jár alami ismerősötök pesten, megkéritek, csak vesz nektek!
nem is gondolkodok ilyenen
mármint egy aprilia nem simó
kicseréltem a dugót ,csiszolópapírral lecsiszoltam a hengerfej belsejét és ment (de azt már rég elfelejtettem)
de ez egy szöveg nem egy szimó
bár most is tudna menni
de amióta megvan azóta nagyon melegedett (de nem kapott fel semmit)
sajna kép nem lehetséges
a dugó teteje sérülésmentes
de a hengerfej szerintem kuka
úgy látom a hengerfejen ahol a gumigyűrűvel találkozik érdekes égés,korom nyomok vannak
Rinaldo képet tudsz készíteni? Had nézzük meg!
Egyébként a kormot illene lekotorni... Méghozzá felső holtponton, nehogy a csatornákon lehulljon a forgatyúsházba, és kizárólag fával, hogy ne karcolj össze semmit! És aztán majd meglátod, hogy a dugón van-e sérülés...
Egyébként amik ilyen kráteres nyomot szoktak hagyni, azok az alésó tűgörgők De azt hallanád...
leeresztettem a vizet (a pincét szivattyúzni kell)
a dugó teteje tele van korommal (elég vastagon)
a hengerfej meg húúúú úgy néz ki mint amikor rábetonoznak a kavicsokra
valamikor ezt valami nagyon szétverte de a dugó teteje sima csak a korom emelkedik kibelőle mint egy hegység
szerintem víz nem került a blokkba
azthiszem
köszönöm
mingyá megyek is
alkotok vmit
csak alapon felment a víz 100 ig buborékos is volt ezért gondolom hogy belefúj
aztán észrevettem, hogy a kipuffból világosbarna olaj jön
nincs valami 5leted a hengerfejtömítéshez
De ne rendeljetek, úgy igen drága muiltság... Hiszen az utánvétes posta legalább 600-1000 Ft Úgyis biztos jár alami ismerősötök pesten, megkéritek, csak vesz nektek!