Szerintem ne szórakozz vele! 40 e Ft ból megvan a hajtókarszett, új dugó, ha gond van a motorral, és használható a hengered! Ha meg nincs semmi panasz a motorra, akkor elmész belőle sok-sok km-t! A nicasil tök jó dolog (egyébként az egyik fő indok, ami miatt gyártják, az egyszerűsége, ugyanis furán hangtzik, de sokkal olcsóban gyártják, mint a hüvelyeset! Ellenben kezd visszaszorulni pl az audinál, mert nem környezetbarát a technológia... Szóval szerintem motorozz sokat aból a pénzből! És ha véletlenül beüt a motorkrach, biztosan javítható, ellenben a nicasil - bár nem minden esetben - végzetes sérülést szenved.
ÚÚ köszi mindenkinek a gyors válaszokat megtennéd akkor hogy megnézed?Am azt én is néztem csak h sport pro 93 és 94ben gyártották....és az rseknek is 2 féle van és az egyik 93ban volt a másik meg 94ben szóval lehet bármelyik Köszi azért
Légyszi Gergő mond meg a telszimering méretét mert ugye az AF1 eknek 38as nekünk meg 40es vagyis RS futómű....DE az rs-ből is van 2 féle mind2 40es átmérőjű....légyszi írd le a méretét és akkor már holnap megvenném!Fontos lenne!Köszi előre is!
Akkor megszűnne ez a kényszer streetfighter stílus.