Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi azért remélem jót röhögtetek rajtam mostmár én is röhögök remélem sikerült egy jó estét összehoznom
Sikerült kivenni!De z még viccesebb h bejöttem kezet mosni és a hideg víz melegítette a kezem....én meg 3szor néztem meg h a hideg csak folyik-e !ÁÁ ezen mekkorát fogok röhögni később....és a pláne h jó még a lámpa...ledes
Óde nejonos lesz a kipuja
világítana a füst a sötétbe
Ésha felvilágíccsa a hengert?A kipufogón keresztül világítani fog
meg kipucolja a karbit
A lámpa az nagyon alattomos.
De hogy jutna be a hengerbe? Átfolyik a csapon is?
Azért egy lámpa elég nagy károkat tud okozni ha bejut a hengerbe. Az összeporlasztott lámpa összekarcolja.
hagyd a picsába...jóhelyen van az ott
Hát levettem a tankot ugye benzin nincs benne max 1-2 deci...próbálgattam sokat de nem jön ki...csak ha épp betok nyulni a tankba akkor megtom fogni egy kicsit!DE a benzin annyira lehűti a kezem h egy idő után nem érzem!Szerencsémre van rajta egy kis kötél a végén "H AZ A MARHA TULAJ NE ÉJTSE BELE SEMMIBE"!Ha azt megtom fogni akkor nyert ügyem van!De már mindenem benzines!
azérezmár kicsit sok...
Előtte azért vedd le a motorról
nem nagyon alkotok valamit majd re nemsoká értesítelek h siekrült-e ha érdekel!
Hát tudsz mást?
hát próbáltam de akkor ugy valószínű h kijön?
Fejre fordítod a tankot?
Gyerekeeeek!Sürgős segítség kéne!Meg akartam nézni h mennyi benzinem van és beleesett a lámpa a tankomba ! A benzint leszívtam h vegyem ki a lámpát!Szerencsére kicsi a lámpa!
Engem csak a lábtartó konzol érdekel, a többit Zotya felhívására írtam. (ha megnyomod a hozzászólásomnál az előzménygombot megjeleníti azt is)
ezeket amiket irtál? a fejidom lámpástul kell ? ir le mindent ami kell és hogy menyit adnál érte
Na vasárnap az összeset leolvasom mostmár engem is érdekel hogy pontosan mikori gyártású.
Máshol nincs?
Mért röhögsz ezen? Ki mondta hogy különleges?
Egyébként mostmár engem is érdekel hogy mimikori rajta vasárnap le is megyek és megnézem.
Mennyibe tudnád adni? és postán megoldható? Az évszámok belevannak ütve fejidmba a belső oldalán lámpa felett blokkba a lánkerék felett vagy alatt nem tudom a felnikbe a féktárcsa felőli oldalakon a résekben. a telóknak pedig a belső oldalukon alul.
blokk nincs
és honnan veszed hogy ezek mikoriak?
Fejidom:90 Felni:92 Blokk:92 Első telók:92
megvan a lábtarto csak nincs rajta