Köszi azért remélem jót röhögtetek rajtam mostmár én is röhögök remélem sikerült egy jó estét összehoznom
Sikerült kivenni!De z még viccesebb h bejöttem kezet mosni és a hideg víz melegítette a kezem....én meg 3szor néztem meg h a hideg csak folyik-e !ÁÁ ezen mekkorát fogok röhögni később....és a pláne h jó még a lámpa...ledes
Hát levettem a tankot ugye benzin nincs benne max 1-2 deci...próbálgattam sokat de nem jön ki...csak ha épp betok nyulni a tankba akkor megtom fogni egy kicsit!DE a benzin annyira lehűti a kezem h egy idő után nem érzem!Szerencsémre van rajta egy kis kötél a végén "H AZ A MARHA TULAJ NE ÉJTSE BELE SEMMIBE"!Ha azt megtom fogni akkor nyert ügyem van!De már mindenem benzines!
Gyerekeeeek!Sürgős segítség kéne!Meg akartam nézni h mennyi benzinem van és beleesett a lámpa a tankomba ! A benzint leszívtam h vegyem ki a lámpát!Szerencsére kicsi a lámpa!
Mennyibe tudnád adni? és postán megoldható? Az évszámok belevannak ütve fejidmba a belső oldalán lámpa felett blokkba a lánkerék felett vagy alatt nem tudom a felnikbe a féktárcsa felőli oldalakon a résekben. a telóknak pedig a belső oldalukon alul.
Sikerült kivenni!De z még viccesebb h bejöttem kezet mosni és a hideg víz melegítette a kezem....én meg 3szor néztem meg h a hideg csak folyik-e !ÁÁ ezen mekkorát fogok röhögni később....és a pláne h jó még a lámpa...ledes