Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen ujj és 40 ropi
Jah úgy néztem hogy gyári nikaszil
perselyes akkor 20
Ha nem vállas 70
DE használt de jó perselyes hengert mennyibe lehet eladni?
Én a nikaszilra szavazok bocse
De a persely is jó az sp02-met perselyeztem és az is jó volt
A nikaszil kicsit tartósabb és ,,síkosabb" de a persely az újra hasznosítható de szerintem annyit megér
Köszi a választ közben konzultáltam emberkékkel és marad a perselyes
...nézd, nekem 2 rugóért fúrták a hüvelyesemet. ...és még van 2 vagy 3 dobásom. Ha a Nicasilosba lett volna ilyen karc, az sokkal többe kerül. Szerintem hüvelyes rulez! ....de ezért majd sokan elküldenek itt az anyámba, akik meg a nicasilra esküsznek. ...persze ha pénz nem számít, akkor valóban nicasil rulez. ...de hát nekem számít.

Üdv: M.
Túl sokat tudsz, sajnos meg kell öljelek.

Üdv: M.
Srácok egy teljesen új Gilardoni1-es henger megér 41000Ft? Vagy maradjak az én hüvelyesemnél?
Igaz de azóta Ata barátommal konzultáltunk msnen és megkaptam a méreteket!Kösz Ata!
Azért egy próbát megér
Hülye vagy Bence Aprilia-tól nem rendelek én ilyet nem akarom egy jelzálog kölcsönt felvenni egy teló szimeringért
06-27-548-800 felhívod és még a héten leküldik.Héé te már törzsvásárlóvagy
Valaki teló szimering méretét és h honnan rendeljem írja le könyörgöm!Megköszönném!
Nekem am még a replica festés is tetszik!
kimaradt: tetszik*
Jaja nekem is alig várom h friss "eredeti" festése legyen!
Segítség!Honnan rendeljek telószimeringet!Ha lehet olcsón!Köszi előre is
hülye vagyok, BOCS, hiszen a sport proban van elég piros
tetszik nekem is a Sport pro festés, csak az a baj , hogy nekem a forgalmimban élénkpiros van. Megkérdeztem, azt mondták, hogy a motor 1/3-ának pirosnak kell lennie
jaja ,gyári sport pro szín a legjobb:D
talán legyen gyári.....nekem is gyárira fogják festeni!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Le akarom festetni a motoromat télen (már csiszolom). NEM TUDOM, HOGY MILYEN SZÍNE LEGYEN! Nem akarok egy színűt, de nem is művészi alkotást. Tehát azok segítségét várom, akik neten (vagy akárhol) láttak valami szépet.
Aki ráér ezzel foglalkozni, annak megköszöm a segítséget!

Üdv.
nem rotax blokkos! minarelli AM vagy minarelli RV , a blokk bal oldalán a váltótengely fölött odavan írva, na ezt kell bemondani h am vagy rv, meg esetleg leméred a hajtókar hosszát és tudni fogják!
Sziasztok.Tudja valaki hogy egy 80ccm-es futura hajtókarjának mi a cikkszáma ami alapján meg lehet rendelni?rotax blokkos.