...nézd, nekem 2 rugóért fúrták a hüvelyesemet. ...és még van 2 vagy 3 dobásom. Ha a Nicasilosba lett volna ilyen karc, az sokkal többe kerül. Szerintem hüvelyes rulez! ....de ezért majd sokan elküldenek itt az anyámba, akik meg a nicasilra esküsznek. ...persze ha pénz nem számít, akkor valóban nicasil rulez. ...de hát nekem számít.
tetszik nekem is a Sport pro festés, csak az a baj , hogy nekem a forgalmimban élénkpiros van. Megkérdeztem, azt mondták, hogy a motor 1/3-ának pirosnak kell lennie
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Le akarom festetni a motoromat télen (már csiszolom). NEM TUDOM, HOGY MILYEN SZÍNE LEGYEN! Nem akarok egy színűt, de nem is művészi alkotást. Tehát azok segítségét várom, akik neten (vagy akárhol) láttak valami szépet.
Aki ráér ezzel foglalkozni, annak megköszöm a segítséget!
nem rotax blokkos! minarelli AM vagy minarelli RV , a blokk bal oldalán a váltótengely fölött odavan írva, na ezt kell bemondani h am vagy rv, meg esetleg leméred a hajtókar hosszát és tudni fogják!
perselyes akkor 20
De a persely is jó az sp02-met perselyeztem és az is jó volt
Üdv: M.
Üdv: M.
Segítség!Honnan rendeljek telószimeringet!Ha lehet olcsón!Köszi előre is
Segítségeteket szeretném kérni! Le akarom festetni a motoromat télen (már csiszolom). NEM TUDOM, HOGY MILYEN SZÍNE LEGYEN! Nem akarok egy színűt, de nem is művészi alkotást. Tehát azok segítségét várom, akik neten (vagy akárhol) láttak valami szépet.
Aki ráér ezzel foglalkozni, annak megköszöm a segítséget!
Üdv.