Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszarashi ezt most találtam!

http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki0
70517/
az MSN -t még csak tanulgatom de
RINALD0@hotmail.com
MSN-ed van?Mert én még nem láttalak vagyis nem emléxem
hát igen
én már láttalak is
De te itt laksz tölem nem messze Nem is tudtam!
Hát ha meg ugyis lesz generál akkor meg is veheted emrt elöbb utóbb ugy is kellesz.
hát belefújt a vízbe
most a hengerfejből le kellett esztergálni 3/10 et
majd így ki akarom próbálni (de lehet hogy kell egy jó hengerfej)
még nemtudom
a generál is napról napra közeledik de lehet hogy várok vele egy évet
Mondjuk 1 gumikarika miatt nem érdemes megvenni szerintem!Nagygenerálnál érdemesebb mert akkor mindent ki tudsz cserélni ami esetleg már nem jó.De te tudod
Pinkmotorsnál 4100Ft.És mint Muszashi is elmondta nagyon sok kis "bizbasz" van benne!
Nem "csak" 5ezer?Szerintem annyiban megéri h ha bármi kell akkor ott van mellettünk!
csak a régi legalább 5 felé szakadt mert szétégett
a motorosbolt meg csak januárban nyit ki újra
asszem
Csak egy tömítés szett 8000Ft egy ilyen gumi karika meg max. 200.
akkor ez még 1szerűbb
Én szerintem vedd meg a tömítő készletet nem olcsó de ha bármi kell akkor otthon lesz!
Csapágyboltban lehet kapni, vidd be az eredetit meg mérd le a kör átmérőjét.
srácok
szerintetek honnan szerezzek gumigyűrűt a henger és a hengerfej közé?
vagy valami más anyagot operáljak oda?
Ok!Kössz
Igen, 20-as
Adee a hajtókar alsó csapjának mekkora az átméröje?20mm?Csak hogy megtudjam rendelni a hajtókart!
Köcce szépen!
Hali mindenkinek!Kellene nekem Af1-be hátsó teleszkóp nincs valakinek véletlenül amit nem használ és még jó!?Vagy ha valakinek van bontásban lévő Af1-e akkor írjon már!Nagyon kellene a teló!Előre is köszike!BOLDOG ÚJÉVET ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT!
Ja am mellesleg letöltöttem az Aprilia oldaláról az 50es AF1 futura ilyen nem is tudom mi de benne van h h kell láncot spanolni és ott is ugy van h valami be kell dugni a felni meg a vázhoz h ugy kell!Atta szerintem töltsd le van benne lehet 1-2 dolog amit felhasználhatsz!Csak olasz
eladás...

nincs meg az msn címe, add már meg pls:)
Nem tudom de ha gondolod megadom az msn címét és akkor beszéld meg vele de gondolom neked is fent van!Am SF lesz a jövője vagy marad supersport?
és sanyinak megvan még az 50es lámpája?