Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát én olajshopon néztem meg olajbolt.Itt nézz szét hátha van az ami kéne.
Nem tudsz valami netes boltot ahol olajat lehet venni és jó áron. Múltkorában mondtad h te is akarsz hozatni.
Mit szeretnél?
Hehe
Jó neked! Nekem így is beszálltak a motorba vagyis nem a Motorba hanem az eredetiség vizsgálatot meg 2 új gumit vettek a motorra a többit saját zseb egész nyáron melóztam mennék én most is de ilyenkor.....de majd szépen nézek az ősökre h : adjatok hitelt h elhidjem nektek...
Blokk össze van rakva, a hengert kell még rá tenni meg az egészet vissza a vázba. Kellene még olaj a váltóba meg motorolaj is kellene. Meg ejthetnénk valami netes businnest valami olcsó helyről.
Nekem már van félretéve pénzem meg msot jön a karácsony meg még kérek is aztán meglesz lassan-lassan
Ja én is Januárban kezdek bele!De sajnos nem kis pénz ez amit össze kell szedni mert ugye saját pénz ilyenkor meg semmi meló meg inkább tanulok és igy inkább megelőlegezem az ősökkel nyáron meg törlesztek!
Én madj januárban szedem szét akkora meglesz a keret is a cuccokra!
És te szétszedted már?
Mi a helyzet Adee összeraktad már a blokkot?
Komplett bowden házastul mindenestül
Az az igazság hogy újat szeretnék!Mert most akkor rakok bele egyet ami lehet hogy jól néz ki de akkor is használt!
Nekem is szőrösödik a kuplungbovden. A power-é is ki volt már kicsit... csináltam hozzá másikat, meg kipucoltam az elektromágnest.
Ennyiért ugye nem csak a belső huzalt adják,hanem a bovden "házát" is?
Italmondónál az utángyártott 3600Ft. ugye + a posta...Én is most vettem jó a cucc szerintem!
Félve kérdem,de misoc?
Na annyit viszont már nem adnék érte!
Ha tudsz bonottan szerezni,de Italmondonál van vagy 5 rugó
Na az tök fasza!Köszi szépen!
2000 kb.
Na hi mindenkinek!Megint elszakadt a kuplung bowdenem szólva ugy döntöttem hogy veszek egy újat megmondanátok mire számíthatok...mennyi pénzt vigyek?Lassan meg kezdeni kéne a téli generált is!De azért csak csodálkozni tudok 1 hét beindítás után is ilyen hidegben is a garázsban sincs ám meleg sőt max 1-2 fokkal van melegebb és ráadom a gyújtást szivató és pöccre indul!
hello az akérdésem ha egy motor nem indulbe pl. most egy af1 europa 50 es és a dugatyu ki lett cserélve a karbi tiszta akkor mitöl nem indul
az lenne a kérdésem nem e tudnál olcson vagy bontott vagy utángyártott alkatrészt egy 50-es af1 europához
misochi