Jó neked! Nekem így is beszálltak a motorba vagyis nem a Motorba hanem az eredetiség vizsgálatot meg 2 új gumit vettek a motorra a többit saját zseb egész nyáron melóztam mennék én most is de ilyenkor.....de majd szépen nézek az ősökre h : adjatok hitelt h elhidjem nektek...
Blokk össze van rakva, a hengert kell még rá tenni meg az egészet vissza a vázba. Kellene még olaj a váltóba meg motorolaj is kellene. Meg ejthetnénk valami netes businnest valami olcsó helyről.
Ja én is Januárban kezdek bele!De sajnos nem kis pénz ez amit össze kell szedni mert ugye saját pénz ilyenkor meg semmi meló meg inkább tanulok és igy inkább megelőlegezem az ősökkel nyáron meg törlesztek!
Na hi mindenkinek!Megint elszakadt a kuplung bowdenem szólva ugy döntöttem hogy veszek egy újat megmondanátok mire számíthatok...mennyi pénzt vigyek?Lassan meg kezdeni kéne a téli generált is!De azért csak csodálkozni tudok 1 hét beindítás után is ilyen hidegben is a garázsban sincs ám meleg sőt max 1-2 fokkal van melegebb és ráadom a gyújtást szivató és pöccre indul!