Nekem bontós egyszer azt mondta, hogy az apriliájé nem újítható fel! És valljuk be, 25 ért bontóba kapsz komolyabb rugóstagot is, amit beépíthets, minta gyári!
Az eléggé borsos. Ha ad rá garanciát akkor talán jó. Egyébként nem. Van akinek bevált van akinek nem.
Én tudok errefelé egy mukit aki megcsinálja olcsóbban.
Csak amíg csillapít hozzá ne nyúlj (ez egy jótanács)!
Sziasztok!
A hátsó teló felújításával kapcsolatban vannak valakinek tapasztalatai?
Olajszivárgást nem látok de elég gyenge a csillapítása!
Újítattatok már fel?
A közeli yamaha szervízben 25 rúgóért csinálták a haver mitóját ,de 3 hétig várt rá,ezért csak télen jöhetne szóba.
Heló mindenkinek! ha valaki AF1 vízgombával bajlódik,(az ITALMONDÓ-nál sem lehet kapni)annak tudom ajánlani az 1.3-as Wartburg hengerfely gombát, tetundre ugyanaz most próbáltam ki,jól mér és az ára is jóval olcsóbb az eredeti:7800-körül mozogna,ha lenne,az 1.3-asé :1350 ft az autósboltban.
Nekem Mitohoz lesz,most hívogatom a prestige motort,de még nem adtak árajánlatot.
Mivel már beszéltem egy sráccal valszeg az övét,egy bontottat fogok szerezni.
Üdv,
majd írd meg légyszives mennyiért vettél termosztátot, mert én is rendeltem egyszer és sose jött meg. Állítólag a beszállítókkal volt a baj, de szerintem a fickóval aki azt állította, hogy 3 nap mulva megérkezik és 3hét mulva se jött meg.
Van ELADÓ hátsó BREMBO fék nyergem AF1hez fékbetétek nélkül. Ha érdekel valakit írjon! Jó minden AF1hez : Sintesi, Futura. Az h 50esekre jó-e nem tudom. 125ösről való. Fekete színű és hibátlan! Képet ha kell valakinek rakok fel!
Háát szerintem lehet.... De sose próbáltam... Amúgy az AF-1 é csak egy lap... nem tart sokáig kivenni, és meglátod, hogy így is melegszik-e, vagy sem...
Értem köszönöm a választ.Megyek rakom össze a motort most néztem meg a membránokat semmi gond velük tökéletesen zár.Összerakom és kiváncsi vagyok fog-e menni.Ma reggel inditottam és beindult szépen remélem a levegő aránnyal volt gond.Majd kiderül.Köszönöm mindenkinek aki segitett.
Az eléggé borsos. Ha ad rá garanciát akkor talán jó. Egyébként nem. Van akinek bevált van akinek nem.
Én tudok errefelé egy mukit aki megcsinálja olcsóbban.
Csak amíg csillapít hozzá ne nyúlj (ez egy jótanács)!
A hátsó teló felújításával kapcsolatban vannak valakinek tapasztalatai?
Olajszivárgást nem látok de elég gyenge a csillapítása!
Újítattatok már fel?
A közeli yamaha szervízben 25 rúgóért csinálták a haver mitóját ,de 3 hétig várt rá,ezért csak télen jöhetne szóba.
nemsok sztem max 1-2deci
valaki nem tudja hogy az 50 es futurának az első telójába menyi olaj kell?
sima telós!
S.O.S
nem tud valaki km órát ami 120-ig van kalibrálva? Vagy úgy hogy csere egy 200-asra?
köszi!
Mivel már beszéltem egy sráccal valszeg az övét,egy bontottat fogok szerezni.
majd írd meg légyszives mennyiért vettél termosztátot, mert én is rendeltem egyszer és sose jött meg. Állítólag a beszállítókkal volt a baj, de szerintem a fickóval aki azt állította, hogy 3 nap mulva megérkezik és 3hét mulva se jött meg.
50es futurába milyen gyertya kell?
husszú vagy rövid?
előre is köszi!