Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínű szétment a bal oldali szimmeringed, ezért a hajtóműházból beszipákolja az olajat.
Cseréld ki. A blokk széthúzása nélkül is megoldható!
Sziasztok!
Az én Futurámon 140/60 van és a láncvédőből csak egy pici darab van lecsiszolva!
A szélesebb peresebb gumik jól mutatnak a mocin de egy hajszállal visszafogják és a kanyarodási tulajdonságok is megváltoznak.
A gyári méreteket alánlom mindenkinek..
Nekem is ki van kötve és rajtahagytam,nem oszt nem szoroz,úgy sem pumpál semmit.
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem. Mit tudok tenni, ha füstöl bemelegedve a motorom (szürkés kékes füst). Az olajadagoló elvileg jól van beállítva. Segítségetek előre is köszönöm.
Helló
Nekem hátul 130/70-es gumim van. Állítólag ennél nagyobb nem megy rá.
Sziasztok.Lenne egy olyan kérdésem hogy,a karbin lévő csövek az a vékony gumicsövek meilyket hova kell dugni vegy nem is kell sehova?A külön olajzás az nekem kivan kötve dehogy azokat a csöveket elég ha lógva hagyom vagy, kötni kell a karbira.Gondolom ez hülye kérdés de ez van...Előre is köszönöm a segitséget.
..nos amit tegnap írtam a kuplunggal álló helyzetben, az mára már nem igaz. Ma menet közben, mikor már bemelegedett ma is elkezdte, erre próbaképp behúztam a kuplungot, és elhallgatott. ..de csak addig, amíg nem húzok közben gázt, tehát amíg alapjáraton ketyeg a motor. Ha közben húzkodom a gázt, akkor behúzott kuplungnál is csinálja a gázhúzgálásra reagálva. :(
Sziasztok most kelene hátso gumit cserélni a 125-ös futurámon és a
kérdés hogy fel tudom e rakni rá a 150-es gumit, vagy beleérhet valahova?
Ti milyet használtok, milyet ajánlotok most 120-as van rajta nem vékony ez?
Ha a kuplung behúzására elhallgat akkor nem lehet vmi a kuplungkosárnál vagy a szerkezetnél,találkozam már ilyennel kocsinál,motornál egyaránt, szvsz vmi kis apróság lehet nem vészes.
jaaa az nekem is zörgött már kezdetektől, de mondta a szerelő bácsi, hogy természetes, hogy kicsit traktor, mert hát van már benne pár kilóméter. ..de ez a kis csilingelős zörgés ez valami új.
A kuplung az nekem is zörög de nem csillingelő hangon. Ha behúzom elhallgat.
...addig én sem, amíg nem köpte be a gyertyát. :) ...azóta pót gyertya, bizti, szerszámok, csiszolópapír darabka és defektjavító spray van az acskóban. ....és gyertyaügyben már volt, hogy jól jött azóta is.
Nem sajnos nem, külön zacsiban vannak a tanktáskában, de leszedtem azt is. A hangja egyébként pont olyan, mint a kulcsoké volt a kormányon, de valahonnan bentről jön.
A lánc új, meg álló helyzetben is van, üresben. ...de a kupplungra elhallgatott.
...hát sajnos képtelen vagyok meghatározni honnan jön, megfogdostam mindet, biztosítéktáblát, hűtőt, stb de nem hallgatott el. ...már amikor éppen szólt.
...remélem én is, hogy nem a blokkból. Amikor a csapszeg van ki, annak milyen hangja van, ez nem lehet az? (ne legyen)
Én imbusz szettet meg csavarhúzót ,ha hosszab útra megyek meg úgyis van hátizsák akkor van gyertyakulcs meg egyéb dolgok.
én is csak egy csavarnyúzót a tank felbillentése segitségére.
Ti cipeltek magatokkal szerszámokat?
Én nem!
Szerencsére eddig nem éreztem hiányukat.
----Egy gyertyakulcs-------- -1lóerő
SZerszámok az ülés alatt? Mert olyan fmes csilingelést a motorba nemnagyon tudom elképzelni, mi adhat... És naggyon nem kívánom, hogy a blokkból jöjjön! Esetleg lánc, láncvezető, stb stb
Gondolom van jobb rúgóstag is, de a hosszának és a furatoknak is meg kell egyezni.

Az első telóm amit a télen felújítottak(krómszárcsere+gyűrű) az tökéletes lett ,megérte az árát.
Most kezdhetem a hátsóval bár ez annyira nem zavar ,még a kanyarokban sem.
Köszi a válaszokat!
Úgy tűnik teljesen megadta magát a csillapítása a hátsó telónak:néznem kell valamit!
Sanyi Bácsi!

MA beszéltem a Kreolbőrű NEM barátunk Gokartpályás komával.
És azt mondta hogy jövő hétvégére elkészül a pálya felújítása új aszfalt vagy ilyesmi.
Kicsit zavarosan adta elő a dolgokat mert volt egy kis gond az 5ezressel amivel fizetett....

DE A LÉNYEG, HOGY A KECSKEMÉTI GOKARTPÁLYA FELÚJÍTÁSA JÖVŐ HÉTVÉGRE ELKÉSZÜL!

Én tudok egyet ami itt kallódik apinzébe csinálni kell hozzá számlapot és kész is. Egyébként 180ig van számozva.
*szintén
nekem tisztén hasonló problémám volt, csak nem csilingelt hanem zörgött. Aztán elmúlt.. :)
Sziasztok!

Az utóbbi időben valami csilingel. Először azt hittem a kulcsok a gyújtáskapcsolóban, mert bizonyos fordulatnál ha hozzáért a korányhoz a lakat kulcs+az ülés kulcsa, akkor magas vékony hangon nem túl erősen, de hallhatóan csilingelt. ...de leszedtem a felesleges kulcsokat (a csilingelés egy részét bizonyítottan ez okozta) és még mindig hallani. Nézegettem bent, nincs -e valami lelazulva nem-e egy csavar vagy anya zörög, de nem és annyira diffúz a zaj, hogy nem vagyok képes meghatározni pontosan honnan is jön. Amit észrevettem, hogy jellemzően meleg motornál van jelen, viszont nem állandóan hanem időszakosan és inkább a gáz visszaengedésénél van gyakrabban. Most, hogy nézegettem egyébként úgy tűnik, hogy a kuplung behúzásakor megszűnik. (legalábbis amikor behúztam abbamaradt és nem csilingelt, de mivel nem állandó a zaj, ezért ez nem 100%, hogy van összefüggés, csak igen valószínű)
Nincs valami 5letetek mi lehet ez?

Köszönöm, üdv: M.
esetleg csináltatsz bele egy új számlapot ami 120ig van skálázva és kész!