nekem is ez volt és kicsit koszos volt a légszűrő meg kicsit a levegő csavaron állítgattam és jó lett szerintem a lészűrőt nézd meg....(de nem tuti hogy ez a baja...)
Szia!
Kis műanyagos meló van vele, 1 helyen kirepedt kis helyen és
1 helyen a szélén is meg van pattanva. De alapvetően egyben van,
a festése is jó
ird meg az e-mailed és küldök képet
üdv,
Mi lehet a gondja a gépemnek, ha 6-7000 környékén elkezd "rotyogni, dadogni". Már rendeltem termosztátot, meg gyertyát. A gyertya segít rajta remélem, de ha mégse akkor mi lehet a gond?
Hát én kb. 2 évre saccolom, de attól függ hogy fér hozzá a réshez.
Ha tönkremegy legfeljebb újrakezeled!
A tömítéseket és a füstöd pedig nézd meg,
mert hallotttam olyat hogy blokkba és hogy hengerbe átszivárog.
Mindenképpen nézd át, nem tűnhet el !
Üzemi hőfoka 60-65 fok, így annyira nincs tartalékod... És hajtásnál biony tud melegednI! Szóval szerintem kivülről agasztgasd, mert ott ha kicsit rosszabb a hőátadás, max +3-4 fok, ha belül, akkor helyi túlmelegedés is lehet....
...hát pedig ez forrasztgatva van az tuti! Na igen a ragasztáson elgondolkodtattál, mondjuk a hőátadásban van még tartalék, mert ilyen időben is max 80-ra megy fel a víz, de általában 60-on áll, reggelente meg örülök ha 40 fölé megy. (mondjuk a hűtőtakarást már leszedtem, télen nélküle a 40-et sem értem el szinte soha) ..szóval tartalék még van, de akkor lehet, hogy előbb ragasztani próbálom.
Elvileg alu hűtő, szóval forrasztva nem nagyon lehet... Nekem is eresztett az alsó cső, műgyanta kívülrő megoldotta... De az a trutyi ilyen kis vízkörben nem biztos, hogy jó ötlet... Gondolom csökkenti a hőátadást is...
Igazából csak 2-3 helyen szivárognak a forrasztások. A hűtő belső oldala ugyanis agyon van forrasztgatva, nem is értem miért a belseje a rossz, miért nem kívül lyukacsos, ahol monduk kő felverődhet, stb.
Köszi az infókat! Meddig volt utána jó Neked a hűtő, 2-3-4 évig kitart várhatóan? ...leengednem nem kell belőle, mert kb 2 hét alatt maxról minre megy a szint, szóval csak várok kicsit. :) /olyan 800-1000 kilóméter/
én rendeletem nemrégen egy futurákkal foglalkozo bontostol alkatrészeket.
megadom az e-mail cimét irj neki és nekem még aznap válaszolt.
odormotor@gmail.com
Csak nálunk van rossz idő? Pedig úgy mennék a drágámmal(Futura)