Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Csak nálunk van rossz idő? Pedig úgy mennék a drágámmal(Futura)
Majd megnézem, köszi.
Látom neked Sintesid van, ez mennyiben tér el a Replicatól?
nekem is ez volt és kicsit koszos volt a légszűrő meg kicsit a levegő csavaron állítgattam és jó lett szerintem a lészűrőt nézd meg....(de nem tuti hogy ez a baja...)
Szia!
Kis műanyagos meló van vele, 1 helyen kirepedt kis helyen és
1 helyen a szélén is meg van pattanva. De alapvetően egyben van,
a festése is jó
ird meg az e-mailed és küldök képet
domotorpeti? mennyire sérült a fejidom?
üdv,
Mi lehet a gondja a gépemnek, ha 6-7000 környékén elkezd "rotyogni, dadogni". Már rendeltem termosztátot, meg gyertyát. A gyertya segít rajta remélem, de ha mégse akkor mi lehet a gond?
köszi srácok az infó.
Hello!
Srácok mien akksi kell a sport pro-ba?A boltban nem tudták megmondani Minden adatot kérnék ha lehetséges!
Köszi
Hát én kb. 2 évre saccolom, de attól függ hogy fér hozzá a réshez.
Ha tönkremegy legfeljebb újrakezeled!
A tömítéseket és a füstöd pedig nézd meg,
mert hallotttam olyat hogy blokkba és hogy hengerbe átszivárog.
Mindenképpen nézd át, nem tűnhet el !
Üzemi hőfoka 60-65 fok, így annyira nincs tartalékod... És hajtásnál biony tud melegednI! Szóval szerintem kivülről agasztgasd, mert ott ha kicsit rosszabb a hőátadás, max +3-4 fok, ha belül, akkor helyi túlmelegedés is lehet....
...hát pedig ez forrasztgatva van az tuti! Na igen a ragasztáson elgondolkodtattál, mondjuk a hőátadásban van még tartalék, mert ilyen időben is max 80-ra megy fel a víz, de általában 60-on áll, reggelente meg örülök ha 40 fölé megy. (mondjuk a hűtőtakarást már leszedtem, télen nélküle a 40-et sem értem el szinte soha) ..szóval tartalék még van, de akkor lehet, hogy előbb ragasztani próbálom.

Köszi,
Üdv: M.
Elvileg alu hűtő, szóval forrasztva nem nagyon lehet... Nekem is eresztett az alsó cső, műgyanta kívülrő megoldotta... De az a trutyi ilyen kis vízkörben nem biztos, hogy jó ötlet... Gondolom csökkenti a hőátadást is...
Igazából csak 2-3 helyen szivárognak a forrasztások. A hűtő belső oldala ugyanis agyon van forrasztgatva, nem is értem miért a belseje a rossz, miért nem kívül lyukacsos, ahol monduk kő felverődhet, stb.

Köszi az infókat! Meddig volt utána jó Neked a hűtő, 2-3-4 évig kitart várhatóan? ...leengednem nem kell belőle, mert kb 2 hét alatt maxról minre megy a szint, szóval csak várok kicsit. :) /olyan 800-1000 kilóméter/

hali

én rendeletem nemrégen egy futurákkal foglalkozo bontostol alkatrészeket.
megadom az e-mail cimét irj neki és nekem még aznap válaszolt.
odormotor@gmail.com

sok sikert ! ! !
A műszert kompletten tudom adni, műszerfalról
Sajnos nem tudom honnan lehet, nekem is kellene 1-2 cucc,
de Futurához nem lehet szerezni
af1 futurához peresze :)
szeva!

nekem egy fordulatszám mérő spirál kellene ha van
Ezen kérdésem a többiekhez is szól
Kár érte, de azért kösz!
Nem tudsz valami bontót vagy valamit ahonnan tudnék tükröt (nem feltétlen gyárit) meg csigát szerezni?
aprila af1 futura 50 hez hengerszetett keresek !
akinek van írjon 50-6070-es is érdekel!
Szia!
4000 forintért odaadom ha érdekel!
Ha gondolod felhívsz v írsz. 06-30-992-6050
Késő délután és este tudsz hívni, ma is 9ig nyugodtan.
Szia!
Megnéztem órát tudok adni de sajnos a többit már elvitték!
Tehát a keréknél lévő rész (felteszem arra gondoltál) már nincs meg!
és mennyiért válnál meg tőle?