Hát nem tudom mennyire vagy képben , de ha körülnézel, kérdezgetsz akkor megtudhatod hogy a lendkerekek 80%-ának már eltört vagy el van reped a mágnese belülről , ami által egyszer csak szépen kintebb csusszan! Amal Sem gyújtásról beszélünk amúgy!
Az a tükör elég ocsmány az tuti!
Power nincs bekötve? Ez már egy érdekes dolog!
Ezt a motort szerintem nagyon jól át kell nézni! Már az is furcsa hogy oda akarja adni egy 80cc-ért... Lehet a blokkja meg fogja adni magát lassan.
Lehet megéri lehet nem...
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudok gyűrűt venni a motoromhoz.
Aprilia Af1 125ccm rotax
55x1,2 méretben kellene.
Előre is köszönöm a segítséget
Nem rossz motorok, de ha az előző gazdi nem figyelt rá, illetve nagykalapáccsal és vésővel szerelte akkor gyorsan rálehet költeni sok pénzt! a blokkja kimondottan jó állapotú legyen! Tipus hiba pl. a lendkerék mágnes szétmegy!
üdv! Ma kaptam olyan ajánlatot hogy yamaha dt 80lc2-es motoromért adnának egy aprilia af1 sport pro 125cm3-is motort! Pár véleményt kérhetnék erről a motor tipusról meg köszönném ! 1994-es évjáratú!
Sziasztok ! Olyan problémám lenne hogy pár napja ha megy a világitás /Fényszoro /a motoron s mikor elveszem a gászt lasitáskor vagy tompul a fény vagy nem világit majd gázra ujra világit ! Mi lehet a baj ?
Power nincs bekötve? Ez már egy érdekes dolog!
Ezt a motort szerintem nagyon jól át kell nézni! Már az is furcsa hogy oda akarja adni egy 80cc-ért... Lehet a blokkja meg fogja adni magát lassan.
Lehet megéri lehet nem...
Francokat!
Már ne haragudj!
Lehet asszem eBuy-ról is ott olcsóbb valamivel...
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudok gyűrűt venni a motoromhoz.
Aprilia Af1 125ccm rotax
55x1,2 méretben kellene.
Előre is köszönöm a segítséget
5000.- magyar forint.
Személyesen is át lehet venni, de postázni is tudom.
Elérhetőség:
30-403-6551
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
-motoplatt gyújtás alappal 10000ft
-gilera rv125 rotax blokk szétszedve 20000ft
-aprilia af1 125 henger dugóval gyűrűvel 15000ft
-af1 gyári gyújtás 15000ft
-af1 blokk henger és gyújtás nélkül 20000ft(nincs széthúzva)
-af1 karbi (dellorto) 10000ft
az árak természetesen alkuképessek csere is érdekel af1 50 váz,blokk stb!norbi.moto@hotmail.com
Ismerősnek ha van, akkor próbájátok meg az övével.