Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

122-be más van. Egy kicsit képben vagyok a dolgokkal. Én szerintem itt inkább a nem megfelelő cél szerszám használata miatt van a gond...
Hát nem tudom mennyire vagy képben , de ha körülnézel, kérdezgetsz akkor megtudhatod hogy a lendkerekek 80%-ának már eltört vagy el van reped a mágnese belülről , ami által egyszer csak szépen kintebb csusszan! Amal Sem gyújtásról beszélünk amúgy!
Az a tükör elég ocsmány az tuti!
Power nincs bekötve? Ez már egy érdekes dolog!
Ezt a motort szerintem nagyon jól át kell nézni! Már az is furcsa hogy oda akarja adni egy 80cc-ért... Lehet a blokkja meg fogja adni magát lassan.
Lehet megéri lehet nem...
Ledkerék mágnes szét megy? Típushiba?
Francokat!
Már ne haragudj!
Italmondo vagy Pinkmotors!
Lehet asszem eBuy-ról is ott olcsóbb valamivel...
Sziasztok

Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudok gyűrűt venni a motoromhoz.
Aprilia Af1 125ccm rotax
55x1,2 méretben kellene.
Előre is köszönöm a segítséget
Hát nem tudom én nem biztos belemennék az üzletbe! De rád bizom!
aha ,a power nincs bekötve,a plexi sincs rajta ezen kivül nincs több baja !Kértem rólla videót de ide sajnos nem tudom feltőlteni!
Nem rossz motorok, de ha az előző gazdi nem figyelt rá, illetve nagykalapáccsal és vésővel szerelte akkor gyorsan rálehet költeni sok pénzt! a blokkja kimondottan jó állapotú legyen! Tipus hiba pl. a lendkerék mágnes szétmegy!
üdv! Ma kaptam olyan ajánlatot hogy yamaha dt 80lc2-es motoromért adnának egy aprilia af1 sport pro 125cm3-is motort! Pár véleményt kérhetnék erről a motor tipusról meg köszönném ! 1994-es évjáratú!
af 1 hátso lengővilla ekszenterje tárcsával egyutt elado 2 ezer ft
Üdv. olyan kérdésem lenne hogy Rotax 123-as blokkra fellehet-e rakni a Rotax 122-es gyújtást , és ha igen milyen átalakitás kell hozzá?
Küldenél egy e-mail-t? attilyx3@gmail.com!
Helló nekem van
Sürgős! Jó állapotú lendkereket keresek Rotax 123-hoz! (Amal Sem gyújtás! )
Szia ! Dobnál fel róla pár képet ? !
Igen meg van!
5000.- magyar forint.
Személyesen is át lehet venni, de postázni is tudom.
Elérhetőség:
30-403-6551
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Szia ! A fesz szab jó . Kontact hibára gyanakszok ! Megvan még a slick gumid ? Érdekelne !
Eladó rotax alkatrészek!
-motoplatt gyújtás alappal 10000ft
-gilera rv125 rotax blokk szétszedve 20000ft
-aprilia af1 125 henger dugóval gyűrűvel 15000ft
-af1 gyári gyújtás 15000ft
-af1 blokk henger és gyújtás nélkül 20000ft(nincs széthúzva)
-af1 karbi (dellorto) 10000ft
az árak természetesen alkuképessek csere is érdekel af1 50 váz,blokk stb!norbi.moto@hotmail.com
Feszültség szabályzót nézted már?
Ismerősnek ha van, akkor próbájátok meg az övével.
Sziasztok ! Olyan problémám lenne hogy pár napja ha megy a világitás /Fényszoro /a motoron s mikor elveszem a gászt lasitáskor vagy tompul a fény vagy nem világit majd gázra ujra világit ! Mi lehet a baj ?
Köszönöm , mindenképp vitonos lessz, csak azt nem tudtam hogy duplaajkú kell-e vagy sem !?
Igen tudom hogy 2009-es hozzászólás volt!
elég a sima de ha tudsz akkor viton szimeringet vegyél (barna szinű)