Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden! Ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
hali af1 125 replicához keresek kilométer csigát és párban tükröt,cserébe adnák más alkatrészt af1 125 replicához rotax 123 blokoshoz.
Köszönöm szépen az infót! Nem is vélem kötekedésnek :) átvágni nem akarok senkit, tehát jó is hogy írtad. Akkor ez a helyzet a kerettel, ha esetleg így kell valakinek elviszi ha nem majd selejtezem lomba.
heló.nekem küldted el e-mailbe de a képen is látszik hogy a felső része hiányzik.ennek körbe fel kell feküdni a blokk oldalára a lendkeréknél.ha ezt igy felrakod,az öninditót ugyan fel tudod szerelni de marad egy rés felül ahol befolyik a viz.ezt most nem kötekedésből irtam ez tény.sajnos törött.
Szia!

Valaki már kérdezte azt hiszem, csinálok róla képet, mert a nagyon ugy látta hogy talán hiányzik belöle 1 darab, az az igazság hogy nagyon régóta állnak már az alkatrészek, magam sem tudom hogy pontosan hogy kéne kinéznie, én éles törést nem látok rajta!

Lefényképezem majd holnap délután és nézd már meg hogy jó-e :)
ára meg elenyésző... majd megbeszéljük ha egyáltalán jó!
A 6 os szélesebb blokk, a 3 as 4 es 1 forma
Szia. Önindító tartó keret érdekelne, rv3 blokkhoz. Mit kész érte?
Üdv mindenkinek!

Egy 50-es AF1-hez keresek első fényszórót! (!CEV 344!)
Sziasztok eladóak a következő alkatrészek:

Minarelli Rv 50 hez, nagyon szép állapotú blokközép illetve 1 dekli is
Továbbá gyujtótrafók CDI-k malossi sportlégszűrő...

érd: 06 20 351 2316 vagy üzenetben
Szia! Nekem elképzelhető hogy lesz, több típust bontok - de délután megprobálok képet lőni róla!
kerezsgelj a af1 forumba mar tõltõtem fek kepet csak most nem vagyok othon es nem tudom elkuldeni
helló!
RV4 blokkhoz keresek hengert és dugót! ha valakinek van értelmes áron, megvenném! ha csak henger van az is érdekel természetesen!
Sziasztok!

Elektromos rajz van valakinek 93 sport pro 125ccm mocikához vagy oldal ahonnan le lehet tölteni? Előre is köszönöm!
Eladó Rotax 123 blokk alkatrészek!
Érd.: rotax.123@freemail.hu
van valakinek 50-es futurához gázbowden?igazából nekem csak az a rövid kellene az elosztó-tól a porlasztóig de ha lenne valakinek olcsón koplett az is érdekelhet.a többit megoldottam.főtengely ék a simson-os boltból(50 ft),a keretet azt megragasztottam.úgy látom a fórum átment piactérbe.már mindenki csak árulni jár ide.régebben olyan jókat lehetett itt dumálni.ez van.
Rotax 123 tömítésszett maradék:

Blokk közép, 2 db hengertalp tömítés, komplett hengerfej (égéstér, víztér) o-gyűrűk, membrán tömítés, power tömítés, kipufogó konzol tömítés.

Ár: 3500 Ft

Rotak 122 tömítésszett maradék.

Blokk közép, hengertalp.

Ár: 1000 Ft.

123-as repedt víztérfedél van még, posta megoldható, ha egyben elviszel mindent állom a postát.
rotax 123 fötengely elado tökėletes. Es mėg elėgė sok minden emailbe erdeklodjetek .
Szia !
Indexek is lehet, hogy érdekelnek, kérdés mennyi az áruk, de ami fontosabb lenne:
-A tükrök szárára a gumi megvan? Ha igen eladó-e külön, vagy a csak tükörrel együtt, és mit kérsz értük?
- Hátsó lámpa fölött a rács esetleg megvan-e?

Köszi !
4db tökéletes állapotú index eladó
125ccm Aprilia AF1 Sport Pro zárszett eladó! gyujtáskapcsoló+benzinsapka+hátsó ülés zár+kulcs
patvaros87@gmail.com

Üdv
Így se sok motor ment eredetvizsgára szerintem.
Megmarat alkatrészeim eladók. idomok kerekek blokkok lápák öninditó van igazából minden rotax 123 127 . af1 125 af1 projekt 108 sintesi
Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok, van majdnem minden! Ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek:

Blokk egyben( henger+dugattyúval+vîztérfedéllel): 50.000Ft
Blokk ( henger+dugó nélkül ): 20.000Ft

Alap lap: 10.000Ft

34-es Dellorto karbi: 12.000Ft

Henger+dugattyú : 30.000Ft

120/60 slick: 5.000 Ft

Arrow rendszer: 27.000Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető

30-403-65-51
Üdv!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy :

http://www.robogoalkatresz.eu/...

Kinn van hogy ezek 3 méretben készülnek ( A , B , C sőt más oldalakon még egy negyedik D variánst is találtam.)

Esetleg valaki nem tudja hogy mekkora az eltérés ezekközt ?

Nem életbevágó mert holnap már tudunk telefonálni nekik hogy mekkora , csak gondoltam hátha valaki tudja.

ELőre is köszi.