szép megoldás ... van ilyen olyan formájú agyam ami Sport Proé, namost a fesszabbal kapcsolatban annyi van, hogy nem gyári ami a motoron van, elvileg működik, szépen volt kraft az akksiban. Amit tudok tenni, hogy ugyanúgy ahogy be van kötve nálam, úgy leveszem, hogy simán be tudd kötni és letesztelni...garanciát nem vállalok rá, de egy próbát megér.
A 4 index olyan amit a képen látsz.
Az agyat, az indexeket, a fesszabot összesen 6500Ft-ért tudom odaadni. Ha jó akk tudom akár ma is küldeni.
Lánckerékagy: a fedél.. igen... namármost azon zsugorkötéssel van rajta az alcsin az acél karika ami a peremet szolgáltatja a zégernek..
Az enyémről valami barom lekalapálta, jelenleg Loctite meg pontozás tartja, de valahogy nem bízom a dologban...
- Igen elektromos a power , AF1 SP. rotax 123
Szia !
A 4 index érdekelne, esetleg egy fesszabályzó (az enyém nemhiszem, hogy ok 16-18 V sok kicsit asszem:-D)
Illetve a lánckerékagy..
- hány fogú első lk. van rajta?
Mennyibe kerülnének a fenti dolgok ? Válaszod köszönöm !
Komplett ajánlat : 1db teljes(!) gyöngyháznarancs gyönyörű SINTESI idomszett (kockalámpás, nem project108, hanem Sintesi), tankkal, narancsra fényezett ekeidommal.
Ezenkívül még 3-4pár(!) oldalidom, 4 farokidom, ekeidomok, 2 fejidom. Ezekből valamelyik jó fényű, valamelyik ütött kopott, de épek.
Az összes idomot személyesen 10.000 forintért el lehet vinni.
van akulso aluminium abba van 1 gumi betet az csilapitja a motor rantasat abba belemegy a fogaskerek a 6 csapjaval es azutan a ontvenyre ramegy 1 zegergyuru az bisztositja hogy ne egybe maradjon es az mikor kesz az racsyszik a bordas tengejre utana ra kell teni 1 rugos alatetet es az anyat
HELP !
AF1 125 hátsó fogaskerék és környezetének összeszereléséről valakinek ábrája, vagy fényképe lenne esetleg?
Az enyémen "gyárilag" (így vettem) valami nem fasza.. és nem tudok rájönni, hogy hiányzik valami, vagy simán szarul van összetéve...
Előre köszönöm a segítséget !
Eladó AF1 125 első villa kompletten. Nekem Futuraban volt, de eredetileg valószínűleg Sintesi-be való, eért is cseréltem ki. Nem sérült, nem görbe, de szimeringezni kell.
A 4 index olyan amit a képen látsz.
Az agyat, az indexeket, a fesszabot összesen 6500Ft-ért tudom odaadni. Ha jó akk tudom akár ma is küldeni.