Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép megoldás ... van ilyen olyan formájú agyam ami Sport Proé, namost a fesszabbal kapcsolatban annyi van, hogy nem gyári ami a motoron van, elvileg működik, szépen volt kraft az akksiban. Amit tudok tenni, hogy ugyanúgy ahogy be van kötve nálam, úgy leveszem, hogy simán be tudd kötni és letesztelni...garanciát nem vállalok rá, de egy próbát megér.
A 4 index olyan amit a képen látsz.
Az agyat, az indexeket, a fesszabot összesen 6500Ft-ért tudom odaadni. Ha jó akk tudom akár ma is küldeni.
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek ROTAX 123!

Blokk (komplett gyújtás, víztérfedél nélkül): 40.000Ft

Henger+dugattyúI(Wössner-könnyített) : 30.000Ft

120/60 R17 slick: 5.000 Ft

RS Arrow rendszer (Rotax 122,123) : 24.990Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető

30-403-65-51
Lánckerékagy: a fedél.. igen... namármost azon zsugorkötéssel van rajta az alcsin az acél karika ami a peremet szolgáltatja a zégernek..
Az enyémről valami barom lekalapálta, jelenleg Loctite meg pontozás tartja, de valahogy nem bízom a dologban...
- Igen elektromos a power , AF1 SP. rotax 123
Szia,

lánckerékagy alatt a fedélre gondolsz? tudok adni pl 15 fogas első lk-et ha kell... fesszab milyen kell? elektro poweres a motor?
Szia !
A 4 index érdekelne, esetleg egy fesszabályzó (az enyém nemhiszem, hogy ok 16-18 V sok kicsit asszem:-D)
Illetve a lánckerékagy..
- hány fogú első lk. van rajta?
Mennyibe kerülnének a fenti dolgok ? Válaszod köszönöm !
Néhány alkatrész nevetséges áron:

Idomok:

- oldalidomok, faridom, ekeidomok : 1000Ft/db
- membránok: 1500Ft /db
- önindítók: 3000/db
- hátsó tengely 6mm-es féktárcsával: 3000Ft/db

Komplett ajánlat : 1db teljes(!) gyöngyháznarancs gyönyörű SINTESI idomszett (kockalámpás, nem project108, hanem Sintesi), tankkal, narancsra fényezett ekeidommal.
Ezenkívül még 3-4pár(!) oldalidom, 4 farokidom, ekeidomok, 2 fejidom. Ezekből valamelyik jó fényű, valamelyik ütött kopott, de épek.
Az összes idomot személyesen 10.000 forintért el lehet vinni.
FIGYELEM! Aprilia AF1 Replica 125 alkatrészek frissen:

(Minden alkatrész van, kivéve a hengert, és a km spirált)

Keresettebb dolgok:

-elsőfékrendszer komplett, karral, kapcsolóval: 10.000
-hátsófékrendszer komplett: 10.000
-AMAL SEM állórész: 10.000
-AMAL SEM gyújtótrafó (TM14-04 kék, fojtatlan ): 10.000
-km meghajtó csiga: 5000
-komplett power(motor, ház, nyelv, elektronika, bowden): 13.000
-első futómű kompletten, kerékkel, villahidakkal: 8.000 (szimeringes)
-kormánykapcsolók - 4000/ pár
-első, hátsó lábtartók 4-5e /pár
-plexi, nem átlátszó de gyári - 4.000
-fejidomtartó konzol + műszerfal(200-as) + fejidom + plexi - 10.000
-4db gyári index - 3500

Adatlapomon az elérhetőségek
Helló Amal gyújtás milyen árba van?
Valaki tudna segíteni hogy Rotax 123 (Amal Sem gyújtás), milyen lendkerék lehúzó kell?
van akulso aluminium abba van 1 gumi betet az csilapitja a motor rantasat abba belemegy a fogaskerek a 6 csapjaval es azutan a ontvenyre ramegy 1 zegergyuru az bisztositja hogy ne egybe maradjon es az mikor kesz az racsyszik a bordas tengejre utana ra kell teni 1 rugos alatetet es az anyat
nekem van rotax 123 komplet tokeletes kuplungom az ara 6e
Sziasztok
Eladó lett a mocim!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af-1_sport-pro
-7207880
Üdv!

Valakinek komplett kuplung vagy csak lamellák vannak?
Ha igen írjon.
Köszönöm.
Sziasztok! Nincs valakinek Rotax 122 hengere? Az is érdekelhet ha dugóval együtt van . üdv
Tudsz róla egy képet csinálni?! Ha kell akkor holnap rakok fel képet az enyémről!
HELP !
AF1 125 hátsó fogaskerék és környezetének összeszereléséről valakinek ábrája, vagy fényképe lenne esetleg?
Az enyémen "gyárilag" (így vettem) valami nem fasza.. és nem tudok rájönni, hogy hiányzik valami, vagy simán szarul van összetéve...
Előre köszönöm a segítséget !
Motor szerelő vagyok és ha azt mondom, hogy jó a blokk , akkor az jó.
Értek hozzá!
Sziasztok ! AF1 125 tükör szárára gumi SOS érdkelne ... Köszi
koszonom
koszonom, csak tobb blokkot vettem mar es volt aki azt mondta hogy ha nem olyan allapotu mint ahogy allitja ,akkor 30 napon bellul visszafizeti.
Eladó AF1 125 első villa kompletten. Nekem Futuraban volt, de eredetileg valószínűleg Sintesi-be való, eért is cseréltem ki. Nem sérült, nem görbe, de szimeringezni kell.
Hajtókar, henger, dugó fasza! Csapágyakhoz nem látok le, de azzal sem lehet gond.
Milyen garancia?
Ez használt cucc, erre nincs.
Működő motorból szedtem ki, amivel egy nyarat végig pályáztam.
Jó és fasza. Ez a garancia
Szia ! Italmondo.hu
tudna valaki segiteni milyen cegnel,cegeknel tudok teljesen uj alkatreszeket beszerezni rotax 123 motorhoz? koszonom