Sziasztok
Aprilia AF 1 -hez kellene fej idom ,válltokar ,mindkét oldali lábtartó 3 szög ,power elektronika ,első kerék tengely ,és ha akadna valakinek akkor egy km meghajtó is ..a motor balesetben megsérült ,érdekellne még olyan motor is amiben nincs benne a blokk ..
Köszi előre is ..
Nyílván,ezt gondoltam,de amilyen írtó ritka az alkatrész..talán kapok.talán nem.
Az a probléma,hogy kb 1*5mm ki van "törve", a jobbos blokkból, ahol a kuplungkinyomó szerkezet van,annak az alsó részénél.Szaknevét nemtudom,bocsi.Tehát amibe beakasztod a bowdent alul,abból van kitörve.
Esetleg hallottam a "folyékony fém" ragasztóról,2 komponensű,állítólag köszörülhetőre megköt..Nemtudom,érdemes-e esetleg aluhegesztővel megoldani.
Próbálnám kerülni a kókányolást. :S
Szia ! Nem tom.. az enyémet az előző gondos gazdi sajnos összeRAGASZTOTTA, és az első 27 km re sierült próbeköröm alatt széjjel jött... Délután megpróbálom rekonstruálni :-D , és ha ilyen, akkor a ford. spirál mellé bedobhatnád... Köszi
AF1 125 höz szükségem lenne a hátsó lánkeréknél lévő gumiretekre ha jól tudom hardy a neve ha nem akkor javítsatok ki... Mind1 is szükségem van egy ilyenre akinek van írjon !
Sziasztok!
Valakinek OCCSOPÉNZÉ' Futura 50 Fejidom,plexivel?Festés nemgond,csak hibás ne legyen. http://img10.aprod.hu/images_a...
A Sport Pro idomzata nemjó 50es Futurára?
Köszönöm.
köszönöm a képet !
hát :DDD az enyém jobb állapotban van úgy, hogy meg nyugodtam
De ettől függetlenül van még mit csinálgatni a gépen, de jó vas lesz ez
Meg... Kérdés milyen vastag marad a szabályzás után... ha jól tudom min 3mm nek kell maradni, ha ennél soványabb én biztos nem tenném vissza.... Bár a hátsó nekem még sosem fogyott el....
Üdv!
Szar a citromai-l-em most és nem tudok valamiért választ írni szóval nekem a gázkarból a vezérlő rész nem kell csak az a rész kéne amibe a bovdent teszem, ford spirál is kellene. És h neked kell-e valami blokk alkatrész? meg 70-es polini hengerhez hol lehet venni tömítés szettet? választ előlre is köszönöm
Üdv.: Dávid
Sziasztok az érdekelne engem van egy aprilia af1 50 futura-ám és mikor fékezek a hátsó fékkel akkor a pedál mozog fel-le, hogy ez mitől lehet? elvan ferdülve a féktárcsa v kerékcsapágy?
Aprilia AF 1 -hez kellene fej idom ,válltokar ,mindkét oldali lábtartó 3 szög ,power elektronika ,első kerék tengely ,és ha akadna valakinek akkor egy km meghajtó is ..a motor balesetben megsérült ,érdekellne még olyan motor is amiben nincs benne a blokk ..
Köszi előre is ..
Az a probléma,hogy kb 1*5mm ki van "törve", a jobbos blokkból, ahol a kuplungkinyomó szerkezet van,annak az alsó részénél.Szaknevét nemtudom,bocsi.Tehát amibe beakasztod a bowdent alul,abból van kitörve.
Esetleg hallottam a "folyékony fém" ragasztóról,2 komponensű,állítólag köszörülhetőre megköt..Nemtudom,érdemes-e esetleg aluhegesztővel megoldani.
Próbálnám kerülni a kókányolást. :S
RV6 henger
RV kuplung
Valakinek van?
Esetleg blokkpár,de megelégedek egy balos féllel is, ha nincs más lehetőség!
Ebben a galériában megtalálod a képeket!
AF1 125 höz szükségem lenne a hátsó lánkeréknél lévő gumiretekre ha jól tudom hardy a neve ha nem akkor javítsatok ki... Mind1 is szükségem van egy ilyenre akinek van írjon !
Köszi !
Valakinek OCCSOPÉNZÉ' Futura 50 Fejidom,plexivel?Festés nemgond,csak hibás ne legyen.
http://img10.aprod.hu/images_a...
A Sport Pro idomzata nemjó 50es Futurára?
Köszönöm.
most néztem így, hogy szar 4mm vastag szal cserés
hát :DDD az enyém jobb állapotban van úgy, hogy meg nyugodtam
De ettől függetlenül van még mit csinálgatni a gépen, de jó vas lesz ez
Szar a citromai-l-em most és nem tudok valamiért választ írni szóval nekem a gázkarból a vezérlő rész nem kell csak az a rész kéne amibe a bovdent teszem, ford spirál is kellene. És h neked kell-e valami blokk alkatrész? meg 70-es polini hengerhez hol lehet venni tömítés szettet? választ előlre is köszönöm
Üdv.: Dávid
Még nem érkezett meg a mail!
sz.schliemann@indamail.hu