Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aluhegesztő csakis, aki ügyes megcsinálja neked.
Szia, nekem van, 4eFt, hibátlan. Ha érdekel keress meg telón, adatlapomon a szám
Sziasztok
Aprilia AF 1 -hez kellene fej idom ,válltokar ,mindkét oldali lábtartó 3 szög ,power elektronika ,első kerék tengely ,és ha akadna valakinek akkor egy km meghajtó is ..a motor balesetben megsérült ,érdekellne még olyan motor is amiben nincs benne a blokk ..
Köszi előre is ..
Egyébként szép a Sport pro ! (Y)
Nyílván,ezt gondoltam,de amilyen írtó ritka az alkatrész..talán kapok.talán nem.
Az a probléma,hogy kb 1*5mm ki van "törve", a jobbos blokkból, ahol a kuplungkinyomó szerkezet van,annak az alsó részénél.Szaknevét nemtudom,bocsi.Tehát amibe beakasztod a bowdent alul,abból van kitörve.
Esetleg hallottam a "folyékony fém" ragasztóról,2 komponensű,állítólag köszörülhetőre megköt..Nemtudom,érdemes-e esetleg aluhegesztővel megoldani.
Próbálnám kerülni a kókányolást. :S
Blokkfelet csak párban cserélünk.
RV6 főtengely
RV6 henger
RV kuplung
Valakinek van?
Esetleg blokkpár,de megelégedek egy balos féllel is, ha nincs más lehetőség!
Rendben, azért kérdeztem mert akkor egy postával elmegy legalább!
Szia ! Nem tom.. az enyémet az előző gondos gazdi sajnos összeRAGASZTOTTA, és az első 27 km re sierült próbeköröm alatt széjjel jött... Délután megpróbálom rekonstruálni :-D , és ha ilyen, akkor a ford. spirál mellé bedobhatnád... Köszi
http://alkatreszek.schliemann....
Ebben a galériában megtalálod a képeket!
Ilyen?
Sziasztok !

AF1 125 höz szükségem lenne a hátsó lánkeréknél lévő gumiretekre ha jól tudom hardy a neve ha nem akkor javítsatok ki... Mind1 is szükségem van egy ilyenre akinek van írjon !

Köszi !
Sziasztok!
Valakinek OCCSOPÉNZÉ' Futura 50 Fejidom,plexivel?Festés nemgond,csak hibás ne legyen.
http://img10.aprod.hu/images_a...
A Sport Pro idomzata nemjó 50es Futurára?
Köszönöm.
e-mailben küldöm a képeket ha adsz egy címet amire küldhetem!
képeket a cuccokról küldj már nekem legyél szíves
óóóóó akkor vehetek rá másikat
most néztem így, hogy szar 4mm vastag szal cserés
köszönöm a képet !
hát :DDD az enyém jobb állapotban van úgy, hogy meg nyugodtam
De ettől függetlenül van még mit csinálgatni a gépen, de jó vas lesz ez
légszűrőház..
Meg... Kérdés milyen vastag marad a szabályzás után... ha jól tudom min 3mm nek kell maradni, ha ennél soványabb én biztos nem tenném vissza.... Bár a hátsó nekem még sosem fogyott el....
Fordulatszám mérő spirálom már sajnos nincs, magát a gázkart odaadom 1500 Ft-ért.
Üdv!
Szar a citromai-l-em most és nem tudok valamiért választ írni szóval nekem a gázkarból a vezérlő rész nem kell csak az a rész kéne amibe a bovdent teszem, ford spirál is kellene. És h neked kell-e valami blokk alkatrész? meg 70-es polini hengerhez hol lehet venni tömítés szettet? választ előlre is köszönöm
Üdv.: Dávid
Azt esztergályossal meglehet csináltatni ?
Üt a féktárcsád.... De nagyon durván
Üdv!
Még nem érkezett meg a mail!
sz.schliemann@indamail.hu
Sziasztok az érdekelne engem van egy aprilia af1 50 futura-ám és mikor fékezek a hátsó fékkel akkor a pedál mozog fel-le, hogy ez mitől lehet? elvan ferdülve a féktárcsa v kerékcsapágy?