Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rotax 123-as blokkal szerelt Aprilia RS-125-öst bontok! Ha valami érdekel írj e-mailt!
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép:http://alkatreszek.schliemann....
Üdv. Dugóval kapcsolatos kérdésem lenne!? Meteor dugó mennyire jó, érdemes-e olyat rakni bele vagy akkor kicsivel drágábban inkább Wössner? Egyébként perselyezés előtt álló hengerembe kellene! Jah és rotax 123-as blokk!
AF1 futura 50 125 Sport pro fejidomot keresek!
Emailben elküldöm ..
ha adsz egy tel számot felhivlak megbeszéljük
Szia ..emailben elküldőm ..ott az árat is megbeszéljük ..marad a km meghajtó azt még keresem .
enyém kb. 12l '89-es sintesi 50
szia 7800 tipusu
kellene?
Szia mindenki
Elkeseredetten keresen Power elektronikát még mindig AF 1 -hez ..
Hello
Nem tudja valaki pontosan hány literes egy 50-es Sintesi üzemanyagtartálya?
Köszönöm
Eladó Aprilia Af1 Sintesi alkatrészek:

Blokk egyben( henger+dugattyúval+vîztérfedéllel): 50.000Ft
Blokk ( henger+dugó nélkül ): 20.000Ft

Henger+dugattyúI(Wössner-könnyített) : 30.000Ft

120/60 R17 slick: 5.000 Ft

RS Arrow rendszer: 25.000Ft

Egyéb alkatrészek telefonon érdeklődhető

30-403-65-51
OOOOppps.. hülyeséget írtam elnézést... jobbos tükör kell... lehet jobb lenne ma nem nyúlnom semmihez
Sziasztok !
AF1 125 (sport pro..nemtom van-e különbség) balos tükre van valakinek eladó?
Esetleg párban érdekel egyéb is ami jó rá...
Még mindig ugyanaz?
rendben, mindenképpen küldök képeket előtte mindenről
Szerintem péntek v szombat lenne.
Továbbra is keresek Power elektronikát ,és km meghajtót Aprilia AF 1 -hez ..
Szia !
Nem sikerült leszednem 30-as kulcsom híján, nemtom az AF1 és RS ebben egyforma-e? Árban mire gondolsz?
plexi van
AF1 125/50 Sport Pro vagy futura plexit gyári tükröket vásárolnék!
Sztem 1-2 ezer forint maximum.
Oké ez igy reális ár ...félre értés az volt ..emiatt légyszi ha tudsz küldj fényképet az idom szettröl nekem most körlámpás fejidom volt fönt ..picit összetörtem a mocimat meg magam is ..de a mocit sajnálom ..
Mikor jőssz föl pestre pontosan ?
Szia! Szeretnék segíteni, nem tudom pontosan de talán volt félreértésünk még a jómúltkorában. Szóval aprópénzért adnék egy pár dolgot ha elfogadjátok.

Szóval egy komplett gyöngyháznarancssárga idomszettet tudnék adni tankkal együtt, plexi nélkül, Sintesihez, kockalámpás, van kétkörös fejidom is ami nem narancs.
Ezen az idomszetten kívül még 2 pár oldalidomot, pár farokidomot és egyéb műanyag idomokat is szívesen adnék. Két lábtartót kompletten váltókarral, rudazattal együtt, elsőkeréktengelyt csavarral, hézagolóval.

Ha nektek jó, akkor jövő hét péntek-szombat környékén el tudnám vinni őket. Ezeket a dolgokat úgy, hogy házhoz viszem, 12ezer forintért adnám. Ha megfelel akkor tudok vinni még pár apróságot ha valami eszetekbe jut.

Power elektronika és km hajtásban nem tudok segíteni sajnos. Telefonon elértek.
Gondolom egy halom pénz :D
Na de nembaj,olcsóbb,mint egy pár blokkfél.
Köszönöm!