Hello!
Rotax 122-13 blokkról, valaki tudna képet küldeni nekem?A hátulja érdekelne, és az eleje, a felfogatási pontok!
Esetleg, akinek van szétvert, flexelt, agyonkalapácsozott 2 üres blokkpárja, apróba megegyezhetnénk!
Üdv.
Szevasztok! Budapesten keresek egy megbízható szerelőt aki felszimeringezné az első villáimat mert csúnyán elfosták magukat. Tudtok nekem segíteni ebben?
Eladó Arrow kipufogó rendszer.
Rotax 122-123-ra jó!
Jó állapotban van!
Képeken EZ a rendszer szerepel!
Ár: 25.000.-, de hogy engedjek belőle így 24.000Ft.
06-30-403-65-51
Postán vagy személyesen is meg lehet oldani az átvételt.
Nagyon olcsón, téli árak alatt minden eladó, több alkatrész esetén még jobb árak.
-Blokkok henger nélkül - 10e
-Blokk, rossz főtengellyel - 5e
-Fesszabályzók - 2e
-Hátsó tengelyek féktárcsával- 3e
-Idomok: 1000/db (ami idom nálam van, minden elvihető 10ezer forintért, kb 25 elem)
-Komplett hűtőrendszer - (hűtő, csövek, tartály) - 3e
-Láncszett - DID520+ e-h fogaskerekek- szinte új - 10e
-Lámpák- Sport Pro/ Futura - 3e (első)
-Műszerfalak - 3e
-kormánycsutkák - 1e
-membránok- 2e
-szívócsonkok- 2e
-első fékrendszer komplett - 7e
-hátsó fékrendszer komplett - 5e
-fordszám spirál - 2e
GYÚJTÁS, BENDIX, KM ÓRA SPIRÁL és KIHAJTÁS, HENGER, DUGÓ NINCS.
Eladó Arrow kipufogó rendszer.
Rotax 122-123-ra jó!
Jó állapotban van!
Képeken EZ a rendszer szerepel!
Ár: 25.000.-, de hogy engedjek belőle így 24.000Ft.
06-30-403-65-51
A blokkja jó. Főtengely ok, hajtókar is, a hengert jómagam hónoltattam és vettem bele dugót, majd összeraktam. Be lett állítva, hogy még csak véletlenül se ragadjon meg úgy, ahogy megragasztotta Gori92 egy "jóismerőse" ... nincs csapágyhangja, nem csörög-zörög, tehát egészséges.
Szerkezetileg is okés, plexivel és tükrökkel szépen mutatna.
Minden motorra lehet költeni amit 100.000-es nagyságrendben vesz az ember... erre is... de motorozni azt viszont lehet vele nyugodt szívvel.
Kedves PistiMoTo!
A blokkja kitűnő állapotban van, felújításon esett át (Byfzr) azóta 600 km lett belerakva! Nikacilos henger új dugó stb.. Nem mindig a külső a lényeg mert azt könnyű orvosolni! Lehet egy csili-vili motorod ha a lelke halott!
Mondjuk nem épp lendkerék le húzóval szedik le...
A mágnes meg nem szokott csak úgy magától el repedni azért. Ennek valami oka lehet. Én eddig még nem nagyon láttam ilyet hogy a mágnes el reped csak úgy. Nah de mind1.
Itt 123-as blokkról van szó! Azt akkor fejtsd már ki bővebben hogy mi az a nem megfelelő célszerszám ami miatt egy lendkerék mágnese belülről keresztbe illetve hosszába elreped!?
Szia !
Én senkit nem akarok megbántani, és okoskodni sem, de Ez konkrétan hiányos, törött, és semmiképpen nem adnék érte egy működő motort.
- Én nyár elején belementem hasonló vételbe (voltam olyan ökör, hogy KP-t adtam érte), és október eleje lett mire motorra ültem. Mellette szóljon, hogy az enyémnek legalább papírjai vannak, de az utolsó pénzem is ráment, és még nincs kész, csak használható...
Csak akkor úgy kellene, hogy kiszedett állapotban a motorból adod oda.