Tisztelt "kollégák" !
Egyet még áruljon el valaki:
A galériákat nézegetve mindenkinek (90%-nak) épek a gumik a tükrök szárain.... honnan a pitvarból lehet ilyent szerezni ?
Sziasztok! Van egy Aprilia Af1 Europa, futura vázas, 50-es motorom, és olyan gondom lenne, hogy a lengőkar tőcsavarját sehogy sem tudom kiszedni, ütöttem mindenhogy de meg se indult.. bármilyen ötletet szívesen meghallgatok :) lenne még egy olyan kérdésem, hogy milyen méretű anya van a tőcsavar végén? köszi előre..
Hát,ez függ a motor állapotától,meg a típustól./Szerintem/
Énsem vagyok ezekben szaki,simson,robogók amik istenigazából gond mentesek a szerelésben,de szerintem 90-től 110-ig menniük kellene végre,állapottól függően.
Küldj már akkor nekem a levegőszűrőházadról is
am mit ér egy 1992-es motor ami gyári állapotba van hozva?
Mennyivel mennek ezek max?
Választ köszi előre is .
Üdv.: Dávid
LEvegőszűrőház nekem is gyanús,az enyémen.Furcsa dolgok folynak itt azthiszem,AF1 tulajokat üldözi a balszerencse. :D
Küldök képet holnapi nap folyamán!
Szia! Képet küldj már róla nekem légy szíves az emailom-ra sziszi0406@citromail.hu Érdekel mind a kettő, de amúgy enyémen is delortó karbi van csak 70-es polini henger van rajta 14-es a karbi de mikor megszívatom a torokzár néha úgy marad benne meg a levegőszúrőházhoz elég érdekesen van csatlakoztatva gyanus h kókány munka annyira nem vágom mert most vettem.
üdv Dezső Dávid
Szia! kellene nekem pár alkatrész a motoromhoz: -kipufogó
-km spirál
-ford.szám spirál
-karbi
-kuplung bovden
-gáz markolat
ha kell cserébe tok adni alkatrészeket
Sziasztok! Van rv6-oshoz pár fölös alkatrészem blokkfelek, önindítós dekli, felújítani való főtengely, váltó, berúgó, fogaskerekek, perselyek, lamellák.
Nekem pedig kellene: km spirál, ford.szám spirál, kuplung bovden, kipufogó,gázmarkolat, esetleg karbi. akít érdekel valami írjon, hívjon küldök képet stb email: sziszi0406@citromail.hu tel.: 0630/6024984 ha lehet délután keresettek telón inkább
Egyet még áruljon el valaki:
A galériákat nézegetve mindenkinek (90%-nak) épek a gumik a tükrök szárain.... honnan a pitvarból lehet ilyent szerezni ?