Sziasztok!
Delorto 28-as karbihoz--cagiva feccia szoval a kettő közè keresek szívo csonkot!Itt valoszínű nemtudok kèpet küldeni csak a (belan.tamas@gmail.com)-on!
Illetve kène a lámpától a tank alatt huzódo /fő/-idom!
Jo utat!
hali valaki nemtudja véletlen hogy épen hozzá nyulok a gázhoz miért ránt be a power vagy ennek igyis kell müködnie? af1 125 re érdekelne 2 tükör és egy kilométer meghajto csiga de pénzem nincsrá igy inkább cserélném adok hejette af1 125 hözmás alkatrészeket van sok mindenem.
Sziasztok! Af1 Futura 125-höz keresek km spirált, ha valakinek lenne eladó nagyon megköszönném ha jelezné :) Elérhetőségeim az adatlapomon, de ide is írhattok, rendszeresen benézek a fórumra.
lehet dolgozik mindig valamit és nem ér rá vagy akármi ! ritkán vagyok már énis itt !
jobban a tzr forumon szoktam nyomatni meg a facebookon felkeresnek!
nem ez 4 sebességes, '89-es nekem is ilyen van, csak 70-es 15/38-as áttétellel 8000-en megy 80-at, még nem mertem kiforgatni, nem szeretném ha megszorulna, de saccra 100-110etmennie kell
06 30 435 17 69
Motorosnak motoros torta dukál, és mi más , ha nem AF1 Sintesi:DD
futura plexi érdkel cserébe csak!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Delorto 28-as karbihoz--cagiva feccia szoval a kettő közè keresek szívo csonkot!Itt valoszínű nemtudok kèpet küldeni csak a (belan.tamas@gmail.com)-on!
Illetve kène a lámpától a tank alatt huzódo /fő/-idom!
Jo utat!
30-403-65-51
Működő motorból lett kiszedve
jobban a tzr forumon szoktam nyomatni meg a facebookon felkeresnek!