Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

replicához fö váz elado de forgalomba már nemhejezhetö mert végleg kivonaták. akit érdekel irjon ár megbeszélés alapján.
köszi szépen:)
Oroszi zoltán
06 30 435 17 69
Születésnapi tortám.
Motorosnak motoros torta dukál, és mi más , ha nem AF1 Sintesi:DD
Van eladó AF1 125 első sárvédőm! Árat később írok és majd holnap rakok fel képet . akit érdekel az írjon :)
csak futura plexi érdekelt volna de kp ra sem sok érte!
hát azjo de nekem van plekszim de ez replicára valo és nemgyári
nekem van 1 pár visszapillantom ha érdekel! az ára 5e
futura plexi érdkel cserébe csak!
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Sziasztok!
Delorto 28-as karbihoz--cagiva feccia szoval a kettő közè keresek szívo csonkot!Itt valoszínű nemtudok kèpet küldeni csak a (belan.tamas@gmail.com)-on!
Illetve kène a lámpától a tank alatt huzódo /fő/-idom!
Jo utat!
hali valaki nemtudja véletlen hogy épen hozzá nyulok a gázhoz miért ránt be a power vagy ennek igyis kell müködnie? af1 125 re érdekelne 2 tükör és egy kilométer meghajto csiga de pénzem nincsrá igy inkább cserélném adok hejette af1 125 hözmás alkatrészeket van sok mindenem.
Eladók! dadii02@citromail.hu
szia ..megérkezett a cuccos... nagyonszépen köszönöm:))
eladó 1 pár af1 tükör! az ára 5e
Eladó fesszabályzó 4.000,-Ft.
30-403-65-51
Működő motorból lett kiszedve
csak 5 öt? miért nem 20 at?
Sziasztok! Af1 Futura 125-höz keresek km spirált, ha valakinek lenne eladó nagyon megköszönném ha jelezné :) Elérhetőségeim az adatlapomon, de ide is írhattok, rendszeresen benézek a fórumra.
az eredetiség vizsga lehet egybekkötve műszaki vizsgával?
feladtam a cuccot :) kompletten minden benne van! 5000et kell fizetni a postásnak
Helló.1 db Dunlop 90/90 16"-os gumi és 1 db fesszabályzó eladó.Valakinek esetleg olcsón?5000 ft ill.3000 ft.
lehet dolgozik mindig valamit és nem ér rá vagy akármi ! ritkán vagyok már énis itt !
jobban a tzr forumon szoktam nyomatni meg a facebookon felkeresnek!
köszi szépen:) már már kezdtem aggódni:)
köszi---ezer hála...... nem találtam fórumon sem..milett vele?
holnap megy a cuccos cimbi ;) készen van, csomagolva ;)
teloszáma itt van! 06304351769
nem ez 4 sebességes, '89-es nekem is ilyen van, csak 70-es 15/38-as áttétellel 8000-en megy 80-at, még nem mertem kiforgatni, nem szeretném ha megszorulna, de saccra 100-110etmennie kell