Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIASZTOK...... SZERETNÉM VALAKITŐL ELKÉRNI OROZOLI-nak az elérhetőségét..... sajnos nevek között nem találom már... előre is köszi mindenkinek
hat mikor 11000 porgettem akkor megy egy ojan 90 kmh.de az enyem 13 fogu az elso kerek.hanyasra csereljem h azert maradjon jo ero is benne.es ez nem 6 sebeseges kenne legyen?
hali!
meddig forgatva megy annyit?
ha nagyobb (több fogú) lánckereket raksz előre akkor nem fog annyira gyorsulni, de nagyobb lesz a végsebessége, ha kisebbet akkor fordítva.
Szevay mindenki a kicsikém meggyógyult a karbi tűszint volt ludas, viszint SOS TUDE VALAKI PESTEN EGY HELYET AHOL TUTI LE TUDOM VIZSGÁZTATNI! ha érted hogy értem merthogy most basztak meg a rendőrök mert márciusban lejárt a műszakim
ANNYIRA ELEGEM VAN A KURVA KÖLTSÉGEKBŐL MÁR!
Most vettem egy aprilia af1 50.4 sebeseges de nem megy csak vagy 80 90 kmh, jol huzz nincs avval baj,de nekem keves ez a sebeseg vajo ha cserelek elso lancekerett sokkal joba fog menni?es mekorat vegyek?
Eladó fesszabályzó! 4000ft
Ezen a képen vashüvelyes henger van 100ezer km-s dugattyúval. Dugó teteje pedig szürke szóval enyhén száraz az égés, farsol valahol, vagy csak szarul van beállítva. Ez így ahogy van jól illesztett új dugattyúval már régen szögre akadt volna.
Hello. üresben is és menet közben is. A dugattyú oldala kokszos kétoldalt a csapszeg két vége felől de nem nagyon. Indul könnyen. Amúgy Egyszerű a gond mivel kurvára kopott a henger mivel eleve a gyűrű nem szabadna látszódjon felülről. az egész henger úgy van hogy a közepén mintha kopottabb lenne mint a többi helyén. Válla is van tehát jah... Amúgy a karcba nem akad a körmöm semmi ilyesmi ekézés nincs a hengerbe. Kap egy hónolást mivel nicosilos a henger és egy belevaló dugót és hadd szóljon. Mellé főtengelyt is felújítom csapágy szimering plusz a 6 sebességet mivel nincs benne csak 5. Amúgy így vettem 1 hónapja. Karbit már próbáltuk álligatni kisebbel (28) Most 34 es van rajta ezzel okés annyi a hiba még hogy kis fordulaton lefullad de valszeg a vékony levegőszűrő szivacs miatt van mert ha befogjuk félig a levegőszűrőt akkor megjavul de akkor se pörög 9 nél jobban. De a 28 assal pedig csak szívatóval indult és ha ment is anélkül felment 5 ezerre az alapjárat mivel olyan keveset kapott. Bár a 34 esselis mászkál az alapjárat. Szimeringes is lehet a motor szal full generál csak érdekesség képpen raktam fel a képet hogy én ilyet még sose láttam hogy felülről látszik a gyűrű.
Szevasz! a Powernyelvnek köze nincs a dologhoz ez fix az ha fenntakad tehát nyitva marad akkor is kipörög csak lassabban!terhelés nélkül is csinálja "üresben"?vagy csak menetközben?eddig ment?karbitnem piszkáltátok?dugattyú oldala milyen?nem kokszos?könynen indul?amugy meg az a gyűrű hézag amitlátni a képen az elég gané! 0,2 mm azaz kettő tizedmiliméter lehetne! bejelöltem a képen a kipufogó résnél két látható barázdát ha abban akad a körmöd akkor jó furatást.bocsi
mi az a folt a hegerbe? az is lhet hiba de karbi is! meg az a pover elégé retkes még!
Keresd a hibát! Powert kitakarítottuk és visszaraktuk de utána is csak 9 ezerig pörgött el. Nem értem miért....
az adatlapomat nyisd meg és látod az elérhetőségeimet...nevemre katt 1x
ByFzr tudnál elèrhetősèget küldeni a:belan.tamas@gmail.com-ra.
Vagy:0620 422 2386
Okkè!ByFzr megvan vève (kompletten)!
Csak azt találjuk ki hogy jut hozzám.
Merre laksz?
Posta futár szemèjes? Utóbbi ha Bp.en vagy.
Tomi
Vedd ugy hogy megvan vève! Csak a rèszleteket írd meg /hogy tud idejutni/DELORTO KARBI+....
Apoca ha minden igaz. Te vagy a megmentőm! Tudnál egy kèpet küldeni?
Illetve hogy jut el hozzám?
Munkaidőben:Bp. Xv. Alag u.3.1151 (07-15h)-ig
Du:x. Vaspálya u.56 1105 (18hután) vagy tálizunk Bp.-en?
Inkább itt: :)

Szóval DellOrto PHBH28RD+ szívócsonk +légszűrő összekötő mindegyik hibátlan állapotban, cakk-pakk 10ezer

Emailemre írj ha menjen a cuccos
Èrdekes nekem nem jött !
Megismètelnèd? (belan.tamas@gmail.com)-ra!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valakinek lenne Rv 6 os blokkhoz komlett váltója eladó?
Akár Primer tengely a fogaskerekeivel is elég lenne!
köszönöm üdv.
Szia!

Írtam mailt, a karbis témához Neked!
Mindenesetre köszönöm!
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Igen ezt sikerült letöltenem nekem is a netrôl
Ilyen
ELADÓK A KÉPEN LÁTHATÓ ALKATRÉSZEK KORREKT ÁRAKON..... EGYBEN HA ELVISZED 5 000 FT plusz posta....
gabor8181@freemail.hu
30 605 6883