Végre kész ! A héten már gurultam vele ! Már csak az ülések ujra kárpitozása, s négy uj index hijja.....! Köszönöm a segitséget Dr Big Misinek s ByFzr nek !
Üdv nektek. Csak újságolom hogy végre jó lett az af1-em. A gond az volt hogy sok volt a hengertalptömítés a henger alatt. Sokat raktunk be, és kivettünk két vékonyat és maradt 1 db vastag és így beállít. Beállítottam a powert zárt állásba az elketro mágnesnél a gyári 7.5 és 8.5 hézag közép olyan 8 ra és picit néha bebe dadogat de szerintem ez normális. Nyit a power megy mint a mérgezett egér :) Lepke a súbertű középén. Szóval minden karaj :)
hali!
'89-es műanyagtankos Af1-hez keresek idomszettet lámpával és tükrökkel! Ha tank és farokidom nincs nem baj. Bármikor kereshetsz, meghallgatok mindent. Tel.: 06706157142 e-mail: somimomi@freemail.hu (12 voltam ne röhögj ki :))
Én is jártam már így:rossz helyen volt elvezetve a benzincső,megtört és keveset kapott.A főtengely szimmeringek is okozhatnak galibát,de akkor vagy fals-osan jár a gép vagy füstöl ha a bal oldali a bűnös!
Szia!
Egy pici szivatóval ha van alapjáratod,akkor talán karburátor dugulás vagy a tankban ill.a karburátorban lévő szűrő dugult el.
Szánj rá időt és nézd végig:benzincsap és szűrője,karbi,a tank kap-e levegőt.Érdemes átnézni a szivócsövet,nincs e kirepedezve,a membránok állapotát.
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem 125 pro. Semmilyen elektromos dolog nem működik. A szokásos indítás gyujtás startgomb nem üzemel.
Minden az indító állásba, tolás és pöcc-röff már megy is.
Mitől nem lehet villany a gépen?
Segítséget előre is köszi.
Attila
ajanlatokat es kepeket markisa_17@yahoo.com cimre kerem
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
rotax 123!
'89-es műanyagtankos Af1-hez keresek idomszettet lámpával és tükrökkel! Ha tank és farokidom nincs nem baj. Bármikor kereshetsz, meghallgatok mindent. Tel.: 06706157142 e-mail: somimomi@freemail.hu (12 voltam ne röhögj ki :))
Egy pici szivatóval ha van alapjáratod,akkor talán karburátor dugulás vagy a tankban ill.a karburátorban lévő szűrő dugult el.
Szánj rá időt és nézd végig:benzincsap és szűrője,karbi,a tank kap-e levegőt.Érdemes átnézni a szivócsövet,nincs e kirepedezve,a membránok állapotát.
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
dadi1095@freemail.hu
Segítségre lenne szükségem 125 pro. Semmilyen elektromos dolog nem működik. A szokásos indítás gyujtás startgomb nem üzemel.
Minden az indító állásba, tolás és pöcc-röff már megy is.
Mitől nem lehet villany a gépen?
Segítséget előre is köszi.
Attila