Fordítva?...asszem nem:D
De tuningrendszer, S alakú kanyar a blokk alatt, Leo vég.
Most feltettem 1 kis alufóliával beburkoltam és ok:)
Kérdés meddig....
Csak kéne egy olyan gumi tömítőgyűrű a hengerre ahol a csonk beleilleszkedik!
Honnan lehet ilyet szerválni?
hell!
Láttam hatvanban 1 af-1et arra lennék kiváncsi hogy ismerős e valakinek UBP - 230 meg hogy hva valósi mert ha hatvani lenne akkor találkozhatnánk valahol meg mehetnénk motorozni meg ilyesmi....
Nem volt mostanában szétszedve? Mert én legutóbb fordítva raktam vissza a csonkot (ugyan az az illesztési módszer mint az 50-esen) és kifújt. Megfordítottam és így már nem fúj ki meg nincs traktor hangja.
A rúgónak elvileg oda kéne szoritania!Én ezt a kipu csonk és a hengerfej közé tettem meert ott fujt ki!Ott elvileg kupos s nem kéne kifujnia!Sztem oda azbeszt(nemtom h h kell irni )Kéne!Meg erösebb rugók akkor jónak kéne lennie...
Klingelitböl kivágod a mintát ami kell!Jó höállú sziló is ha birja!Megtisztitod a felületeket!Nekem a motoros boltba adtak vmi barna trutyit de nemtom mi a neve 200 akárhány fokig höálló azzal bekentem a a klingelit mind a 2 oldalát s feltettem.Megvártam még megszárad s jó is volt!
Szevasz!
Kingelitem van, de hogy teszem ezt oda be?
Ez lemez oda pedig nemtommi kellene de valami hengeres, nem?
És tömítő anyag alatt mit értesz?
De nekem asszem nincs powerem 50ccm
....egyetértek, helyes! ...csak azt nem tudom mikor, nálam ez nehéz ügy, munka-család-munka-család kb ez az ingázás zajlik mindig. :(
Majd egyeztessünk, a jövő hét pl biztosan nem jó. :(
..legalább hallják, hogy jövök! ;) ..hasznos ez, amikor az álló kocsisor között kacsázok 1-2 -be 8000-9000-es fordulattal, állnak is félre rendesen! ;) ...fosnak, azt hiszik valami nagy állat gép jön! :)
ilyen időben nem lehet rávenni az autózásra :)
Hallod komám elég hangos a mocid
mikor reggel szembe jöttél velem majdnem leestem a motorról pedig 3 sávval odébb voltál
Én nem csináltam vele semmit! Nem az enyém.
Ez a polini került volna az enyém helyére, de a mikor leszedtem a hengert ez a látvány fogadott tehát storno.
Nagyjából lerajzoltam. A piros srészeket vágtam ki. Ha ezek ki vannak vágva, rá tudod húzni a mutatóra a papírt és alig lehet észrevenni a vágást. Ja és az új számlapot a régire ragasztottam. De olyan ragasztót használj ami később lejön róla(technokol, sulifix ). Nameg ne áztasd el.
Értem! Végül is így is használható lett a szkennelés. Ha kész a kép, felrakom, hátha kell még valakinek...
Viszont ha nem tudtad levenni a mutatót hogy raktad fel az új számlapot a régi fölé? :)
...én abszolút, mert én észre sem vettelek. :) ..megint szembe jöttem? Köszönöm, remélem azért nem lesz fennakadás, max. 5 ropival hajlandó vagyok megtámogatni a vizsgáztató sanyarú szociális helyzetét is, szóval bizakodom. ;)
Hali ne szedd le a mutatót sztem (én semtudtam és nem erőltettem a témát). Én lefényképeztem az órát digit fényképezővel és megcsináltam méretarányosra képszerkesztők segítségével. Sajnos már nincs meg a nyomtatható verzióm .
23000km
Nagy felújítás után ELADÓ
(Felújítás óta 2500kilométer lett belerakva)