nem kell ilyenekre gondolni csak szimplán nem akarom, meg szerintem Te sem, hogy valami hülyeség miatt több tízezres károd legyen...egy ilyen átvizsgálás, behangolás, hibafeltárás kb egy délután. Ha van vmi gond akkor és cserélni kell valamit, az már pénzes történet, de lehet nem kell semmit.
Elbeszélgetünk róla, mit, hogy, merre, hány méter, kapsz egy komplett képet a gépedről, behangoljuk, hogy legyen olyan jó amennyire lehet, utána nyugodt szívvel használhatod.
ha már ilyenek is vannak, tényleg óvatosan, mert megakaszthatod úgy a hengert, hogy öröm lesz újabb 40ezret beletolni. Nem rosszból mondom, de meg kellene nézni rendesen azt a motort.
én sem hinném mert a gyertya meg ontja a szikrát mint süsü hányás közben, lehet hogy az a gond hogy amikor új tűt tettem a karbiba fölhebb fogattam meg mint a régit és ezért nem húzza fel eléggé nagy fordulaton nem ka elég naftát és fulladozik most gondoltam végig mi változott és lehet hogy ez lesz a probléma...
csak egy haverom belémbacta az ideget hogy neki is ez volt a hondájával és a trafója ment el... de az 4 ütemű és 6 éves... és a srác lófact se ért hozzá nem ugy mint te nade jövőhéten megtudjuk mi a problematika
én gyújtótrafóra gondoltam, ahova a gyertya pipa megy be mert lehet hogy amiatt fulladok le magasabb fordulaton... bár még nem takarítottam ki de ha minden kötél szakad akkor az lesz a baja nem?
Egy síma M6-os csavar. én inbusz (belső kulcsnyílású) csavart tettem oda M6x10-est. De lehet 15-ös megy oda gyárilag. RÉZ alátétet tegyél alá, hogy tömítsem, és jól takarítsd meg a furatot.
hali keresek 125-ös replicára 2 tükröt egy kilométer meghajto csigát és kettö hátso lábtartot, cserében adok replicához más alkatrészt ami téged érdekel mert nekem van egy komplett alkatrésznek.akit érdekel irjon.
Köszönöm, már ez is karaj!
És még 1 utolsó kvescsön! Légtelenítő csavar a blokk oldalán milyen csavar?(lásd képen!)nem tok belerakni olyat ami passzol!
Elbeszélgetünk róla, mit, hogy, merre, hány méter, kapsz egy komplett képet a gépedről, behangoljuk, hogy legyen olyan jó amennyire lehet, utána nyugodt szívvel használhatod.
Lenne egy olyan kérdésem hogy mennyi váltó olaj kell az sport pro-ba?
és hogy repsol 10w40 full szintetikus jó e ?
Igen tudok adni 4eFt-ért!
Holnap irány a csavarbolt, és kész a gépszörny!
JÖHET a TAVASZ!
Aprilia AF1-hez rengetek alkatrész eladó! Érdeklődj!
klbalazs94@gmail.com
06 30 251 66 67
És még 1 utolsó kvescsön! Légtelenítő csavar a blokk oldalán milyen csavar?(lásd képen!)nem tok belerakni olyat ami passzol!