Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak száradjanak fel az aszfaltcsíkok és már lenn is vagyok!
nem kell ilyenekre gondolni csak szimplán nem akarom, meg szerintem Te sem, hogy valami hülyeség miatt több tízezres károd legyen...egy ilyen átvizsgálás, behangolás, hibafeltárás kb egy délután. Ha van vmi gond akkor és cserélni kell valamit, az már pénzes történet, de lehet nem kell semmit.
Elbeszélgetünk róla, mit, hogy, merre, hány méter, kapsz egy komplett képet a gépedről, behangoljuk, hogy legyen olyan jó amennyire lehet, utána nyugodt szívvel használhatod.
ha jobb lesz az idő megy is hozzád generálra és náladhagyom félhavi fizum ha kell :D
nagyon le kéne juttatni a járgányt :D
ha már ilyenek is vannak, tényleg óvatosan, mert megakaszthatod úgy a hengert, hogy öröm lesz újabb 40ezret beletolni. Nem rosszból mondom, de meg kellene nézni rendesen azt a motort.
köszi ByFzr
én sem hinném mert a gyertya meg ontja a szikrát mint süsü hányás közben, lehet hogy az a gond hogy amikor új tűt tettem a karbiba fölhebb fogattam meg mint a régit és ezért nem húzza fel eléggé nagy fordulaton nem ka elég naftát és fulladozik most gondoltam végig mi változott és lehet hogy ez lesz a probléma...
nem trafó lesz bár ki tudja..én már nem lepődök meg semmin
csak egy haverom belémbacta az ideget hogy neki is ez volt a hondájával és a trafója ment el... de az 4 ütemű és 6 éves... és a srác lófact se ért hozzá nem ugy mint te nade jövőhéten megtudjuk mi a problematika
nemhiszem, hogy attól lenne, de ha kell akkor 10e az ára
jó, 0.8-1L
Nincs már meg?
udv 127 rotax ra fel tudom teni a 123 as lendkereket fog vele szuperalni?!
heló
Lenne egy olyan kérdésem hogy mennyi váltó olaj kell az sport pro-ba?
és hogy repsol 10w40 full szintetikus jó e ?
én gyújtótrafóra gondoltam, ahova a gyertya pipa megy be mert lehet hogy amiatt fulladok le magasabb fordulaton... bár még nem takarítottam ki de ha minden kötél szakad akkor az lesz a baja nem?
Gyújtáskapcsoló?

Igen tudok adni 4eFt-ért!
Futurát és Sport Pro-t 34-essel is szereltek, A Replicát és Sintesit 28-assal.
Üdv. Érdeklődnék hogy Aprilia Af1 125-öt Rotax 123 blokkosat adtak e kis gyárilag 34 es Dellorto karbival? Vagy csak 28-as phbh val?
Nincs mit, amúgy megnéztem, gyárilag M6x12-es csavar van ott, és inbusz.
Bence ha vennék tőled egy gyújtás szerkezetet azért mennyit kérnél el tőlem?
Köszönöm a választ MotorMAN92!
Holnap irány a csavarbolt, és kész a gépszörny!

JÖHET a TAVASZ!
Egy síma M6-os csavar. én inbusz (belső kulcsnyílású) csavart tettem oda M6x10-est. De lehet 15-ös megy oda gyárilag. RÉZ alátétet tegyél alá, hogy tömítsem, és jól takarítsd meg a furatot.
hali keresek 125-ös replicára 2 tükröt egy kilométer meghajto csigát és kettö hátso lábtartot, cserében adok replicához más alkatrészt ami téged érdekel mert nekem van egy komplett alkatrésznek.akit érdekel irjon.
Sziasztok!

Aprilia AF1-hez rengetek alkatrész eladó! Érdeklődj!

klbalazs94@gmail.com
06 30 251 66 67
Köszönöm, már ez is karaj!
És még 1 utolsó kvescsön! Légtelenítő csavar a blokk oldalán milyen csavar?(lásd képen!)nem tok belerakni olyat ami passzol!