Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit vegyek én meg?
123-as blokközép tömítést tudna nekem valaki postázni?
Ha más nem te vedd meg dísznek,vagy bontásra,akárminek
Hello!

Rég jártam erre. Tudtok valakit,akit érdekel majd a közeljövőben egy 125-ös SportPro? Rendszámos (A1-es jogsival jártam vele) , lassan 1 éve ki se lett tolva a garázsból. Vagy több. Kicsit rendbekapom tavasszal,aztán meghirdetem.

SZINTE 0 km-es JT fogaskerekek,DID lánc (max 200 km van bennük,igazából annyi se ),blokkban,villában új szimeringek + olaj (a régi alkatrészek megvannak,nem csak úgy írogatok). Komplett idomgarnitúrám van hozzá (oldalidomok,tankidom,farokidom,ülések..), megegyezés kérdése.
Adok hozzá egy 160-as Dunlop gumit hátra, ha kell, de azzal semmire se mentek

Igazából teljesen felesleges és csak a helyet foglalja, már 2 éve kategóriát váltottam. Ha jól emlékszem 1 év műszaki is van rajta, de ha kell,akkor friss műszakival.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Remélem is mert már nem nagyon van mit kicserélni rajta hengerfejen kívül ha nem lenne ilyen elbaszott az időjárás már vinném is ki bütykölni.....
ott lesz a titok nyitja
lehet hogy retek eltömíti mert sajnos télen nem volt lehetőségem leeereszteni a benzint a tankból és benne maradt féltank benzin lehet hogy valami korrózió vagy retek került a rendszerbe
okés átnéem az üzemagónyagrendszert és ha minden kötél szakad valahogy lejuttatom a kicsikémet
tudom, hogy nem olcsó, hogy elhozd a mocit, de ha véletlen nagyobb probléma lesz belőle, akkor az még többe kerülhet..csak gondoltam szólok, hogy takaríts meg időt és pénzt is.
nem, attól nem lehet.

Vagy gyújtása nincs normális, vagy nem kap üzemanyagot. Szerintem üzemanyag...váltó, kuplung biztosan nem. Üzemanyagrendszert nézném át a benzincsaptól a membránig.

Ha a power nem nyit, attól még nem fullad le, ez 100%
csak a saját lábán tudom levinni sajnos mert nem valgyok elereszte lóvéval hogy levitessem, nem lehet hogy a power a ludas? vagy esetleg a váltó vagy kuplung ezek nem okozhatják hogy miután felpörgettem 6-7-8ezerre fullad és leáll, mióta előjött a probléma kapott olajat a meghajtó rendszer új kipufogót karbipucolást, gyójtásellenőrzést meg kell oldanom vlahogy a dolgot mert egyszerűen nem tok felfogadni egy sofőrt meg egy járművet hogy levigyeazon gondolkodtam hogy lehet nem nyit a power és a füst visszaömlik a hengerbe ezért fullad be...
Nincs mit! A gyújtáson csak annyit tudsz, hogy az alaplapot forgatod el jobbra-balra amíg a felfogatócsavarok engedik...általában középen OK.
juttasd el valahogy a mocit, mert ennek nem lesz jó vége.
nah uj gyertya benn van gyujtás rendben de még mindig lefullad 7 ezernél utána alig indul be néha pukkan egyet a kipuf és elindul de néha anélkül. most mit tegyek?
dadii02@citromail.hu
Eladó egy Aprilia Af1-ről leszedett Polini Rezonátor. Sajnos valaki a végét összeszűkítette gondolom egy pár kalapácsütéssel, és az alja is kicsit behorpadt. Emiatt a sérülések miatt 6 ezer ft ért eladnám az egészet. A kipuffvég újra lett gyapotolva. Ha valakit érdekel hívjon a 06308335768-as számon vagy írjon E-mailt a kundika@citromail.hu Email Címre.
Igaz,Igaz!
Köszönöm Byfzr! És gyújtást hogy lehet variálni?
aprilia af1 alkatrészek eladóak! rotax 123 is!
arrow rezonátor is van!
tel:06307316232
de a főtengejszimeringnél is szipákolhajta az olajat! nem feltétlen a 2t olaj a sok neki!
a blokk bal oldalán van a olajpumpa és a bovden spanoloján kell lazitani! de csak ha nagyon füstöl akkor kell venni ell az olajzásból ! meg ha vesszel el akkor is ved le a olajpumpa deknijét és nézed közbe a bovdent nehogy tul laza legyen! de inkább füstöljön meg folyon 1 kicsit az olaj! nehogy megragagyon!
na és azt hol vegyem vissza bocs az alapvető hozzánemértésért de 48órája ébren vagyok ebből 12 szereléssel telt picikét le vagyok épülve szellemileg már
sok olajat kap a motor és nem birja elégetni!
Hát akkor reggel gyertyasopping életet verek bele meglássuk miles kösz a gyors segitséget és Bence amint Eljutok addig hogy nem rohadok le minden 5 méteren megyek egyenesen a műhelyedbe uram! akkor tuti hogy nem a powernek lehet a gondja leszedtem a gumiburkolatot mert csak ahoz fértem hozzá és merő egy atta fekete olaj volt alatta mond ez valamit nektek?