kell 1 gyertyát venn! mint ahogy bence mondta! ngk br10eg
és öntesz kicsi benzint a hegerbe és indulnija kell ha van szikra és tiszta a karbi! ha nem indul irány 1 szerelő
Azt a gyertyát baszd ki a picsába. B9ES es minimum, de a legjobb bele a B10EG ...ilyet vegyél első körben. Ezt 8ast max 50es robogóba.
De a szaggatás lehet fent marad, meg kellene néznem ...
Gyertya + pipa + kábel csere és utána lehet tovább gondolkodni, vagy szimplán hozd el a motorodat, rendbevágom, pár nap múlva vonattal jöhetsz és lábon mehetsz...ha nincs nagyobb problem.
a fékmunkahenger volt szétbaszva de hálisten volt tartalék szóval minden ok vele, de! Csináltam vele egy 5kilométeres próbaszakaszt és a következők történtek, olykor olykor kihagyott a gyújtás megyek az úton váltok fel 3.ba fordulat 5-6k és hirtelen lefullad a gép aztán megint kap szikrát és felből majd lökdösve kezd menni mintha kibe rángatnád a kuplung kart :D utána megint sima majd ismét elmegy a szikra nem robban a benzin és leáll utána ujra akarom inditani és nem indul szikra van benya van karbi tiszta de akkorse indul kis tilitoli és hirtelen elkapja na igy mentem haza kivettem a gyertyát megpucolgattam de lehet hogy elálítottam a hézagot gondoltam arra is hogy a power lehet levettem a burkolatot és simán csúszkált ki be szóval nem szorul.... itt egy kép a gyertyáról
segitsetek léci az olaja nem lehet sok mert az egész tavalyi szezont is ilyen beéllításokkal motoroztam le... fulladás nélkül.... nagyon szeretném már ha végre egyáltalán menne a kiscsibém
Csá Bence, megjöttek az alkatrészek nagyon tuti királyak összeraktam kipufogórendszert is amit küldtél csodálatosan megy a kicsike töltöttem olajat a váltóműbe tényleg amiatt ugrált a fordulatom egy lietert úgy benyakalt mint a sicc ugyanis amikor kinyitottam a leeresztő csavart egy csepp se volt benne szóval örök hála a segítségért, most megpróbáltam lelégteleníteni az első félem, és ugy tünik hogy a betéteket összenyomó mechanika nem dolgozik feltöltöttem olajjal a kieresztő csavaron kiengedtem olajat amig minden levegőt kiengedett visszazártam és nem keményedik fel nem reagálnak a betétek nem fog be na most mivan, lehet hogy berohadtak?
Tengermély Tiszteletem az Uraknak!
HELP!
Kérdésem, a következő! Rotax 123 blokk. af1 125-ben, mindig ledarálja a lendkereket, és a bendixet! Már a 3. garnitúrát zabálja meg! mi a tök lehet, és még a gyújtásom sem az igazi! valaki(k) legyen kedves orvosolja ezt a hibát!
Ahogy beszéltük 6000ft+posta költség vagyis postai utánvéttel küldöm 1-2 nap és ott van.Hivj fel telón és megbeszéljük nem kaptam email ezzel kapcsolatban pedig minden nap nézem!tel:06 70 459-6036
Helló!Van féktárcsám kérdés hogy meik tipushoz kell mert van 5 küllös Futura 50 (kocka lámpás elöl)valamint van sintesi 50 7 vagy 9 küllös elöl pontosan nem emlékszem de a lényeg hogy 2 különbözö (elöl két kerek lámpás).Meik van neked?Van lendkerekem is ahogy beszéltük 6000ft berugó kar 5000ft féktárcsa 6000ft
és öntesz kicsi benzint a hegerbe és indulnija kell ha van szikra és tiszta a karbi! ha nem indul irány 1 szerelő
De a szaggatás lehet fent marad, meg kellene néznem ...
Gyertya + pipa + kábel csere és utána lehet tovább gondolkodni, vagy szimplán hozd el a motorodat, rendbevágom, pár nap múlva vonattal jöhetsz és lábon mehetsz...ha nincs nagyobb problem.
segitsetek léci az olaja nem lehet sok mert az egész tavalyi szezont is ilyen beéllításokkal motoroztam le... fulladás nélkül.... nagyon szeretném már ha végre egyáltalán menne a kiscsibém
nekem van 123as powernyelvem ha meg aktualis.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Lehet a féknyereg berohadt, ki kellene fújni kompival, vagy tudok neked küldeni fasza féknyerget kb 3ért
És azt hogyis?
HELP!
Kérdésem, a következő! Rotax 123 blokk. af1 125-ben, mindig ledarálja a lendkereket, és a bendixet! Már a 3. garnitúrát zabálja meg! mi a tök lehet, és még a gyújtásom sem az igazi! valaki(k) legyen kedves orvosolja ezt a hibát!
Előre is köszönöm!
tel.06307316232
Párban 3900 Ft utánvétes postával EGYÜTT(!)
HA MÁST ÉRDEKEL, 125re is jó!