Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell 1 gyertyát venn! mint ahogy bence mondta! ngk br10eg
és öntesz kicsi benzint a hegerbe és indulnija kell ha van szikra és tiszta a karbi! ha nem indul irány 1 szerelő
HOZD A MOTORT
A hézag 0,5 mm
Azt a gyertyát baszd ki a picsába. B9ES es minimum, de a legjobb bele a B10EG ...ilyet vegyél első körben. Ezt 8ast max 50es robogóba.
De a szaggatás lehet fent marad, meg kellene néznem ...

Gyertya + pipa + kábel csere és utána lehet tovább gondolkodni, vagy szimplán hozd el a motorodat, rendbevágom, pár nap múlva vonattal jöhetsz és lábon mehetsz...ha nincs nagyobb problem.
most szivatóztattam meg tologattam 2 órát szerintem azért van becsulázva
a fékmunkahenger volt szétbaszva de hálisten volt tartalék szóval minden ok vele, de! Csináltam vele egy 5kilométeres próbaszakaszt és a következők történtek, olykor olykor kihagyott a gyújtás megyek az úton váltok fel 3.ba fordulat 5-6k és hirtelen lefullad a gép aztán megint kap szikrát és felből majd lökdösve kezd menni mintha kibe rángatnád a kuplung kart :D utána megint sima majd ismét elmegy a szikra nem robban a benzin és leáll utána ujra akarom inditani és nem indul szikra van benya van karbi tiszta de akkorse indul kis tilitoli és hirtelen elkapja na igy mentem haza kivettem a gyertyát megpucolgattam de lehet hogy elálítottam a hézagot gondoltam arra is hogy a power lehet levettem a burkolatot és simán csúszkált ki be szóval nem szorul.... itt egy kép a gyertyáról
segitsetek léci az olaja nem lehet sok mert az egész tavalyi szezont is ilyen beéllításokkal motoroztam le... fulladás nélkül.... nagyon szeretném már ha végre egyáltalán menne a kiscsibém
udv
nekem van 123as powernyelvem ha meg aktualis.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Csáo! Örülök, hogy minden jó

Lehet a féknyereg berohadt, ki kellene fújni kompival, vagy tudok neked küldeni fasza féknyerget kb 3ért
Lehet kintebb van a fogaskoszorú a kelleténél, vagy a bendix alatt nincs az a vékonyka alátét!
hogyan kell leszedni a kuplungkosarat? akárhogy próbálom nem mozdul
Csá Bence, megjöttek az alkatrészek nagyon tuti királyak összeraktam kipufogórendszert is amit küldtél csodálatosan megy a kicsike töltöttem olajat a váltóműbe tényleg amiatt ugrált a fordulatom egy lietert úgy benyakalt mint a sicc ugyanis amikor kinyitottam a leeresztő csavart egy csepp se volt benne szóval örök hála a segítségért, most megpróbáltam lelégteleníteni az első félem, és ugy tünik hogy a betéteket összenyomó mechanika nem dolgozik feltöltöttem olajjal a kieresztő csavaron kiengedtem olajat amig minden levegőt kiengedett visszazártam és nem keményedik fel nem reagálnak a betétek nem fog be na most mivan, lehet hogy berohadtak?
Ha az kivitelezhető akkor simán
És azt hogyis?
Tegyél bele berúgó szerkezetet :) Amúgy lövésem sincs! :)
Tengermély Tiszteletem az Uraknak!
HELP!
Kérdésem, a következő! Rotax 123 blokk. af1 125-ben, mindig ledarálja a lendkereket, és a bendixet! Már a 3. garnitúrát zabálja meg! mi a tök lehet, és még a gyújtásom sem az igazi! valaki(k) legyen kedves orvosolja ezt a hibát!

Előre is köszönöm!
Érdeklődni (dadii02@citromail.hu)
Képet tudsz küldeni? kissadamvikt@freemail.hu Helyileg merre lenne?
heló nekem van ha érdekel írj a tzptzp71@gmail.comra
eladó sport pro/futura plexi! 1 kis repedés van az oldalán! amugy nincs elvakulva!
tel.06307316232
Vennék rotax 123-as hengerhez power nyelvet, illetve cserélném rotax 122-es power nyelvre.
van 2db Sintesi tükröm ha érdekel. Az egyiknek a rúdja hegesztett, mindkettőbe ragasztva van az üveg, a házaik jók, fekete,,,, gyári.

Párban 3900 Ft utánvétes postával EGYÜTT(!)

HA MÁST ÉRDEKEL, 125re is jó!
Tükröm nincs hozzá tartó sincs.Oldaltámasz 3000ft
Ahogy beszéltük 6000ft+posta költség vagyis postai utánvéttel küldöm 1-2 nap és ott van.Hivj fel telón és megbeszéljük nem kaptam email ezzel kapcsolatban pedig minden nap nézem!tel:06 70 459-6036
Helló!Van féktárcsám kérdés hogy meik tipushoz kell mert van 5 küllös Futura 50 (kocka lámpás elöl)valamint van sintesi 50 7 vagy 9 küllös elöl pontosan nem emlékszem de a lényeg hogy 2 különbözö (elöl két kerek lámpás).Meik van neked?Van lendkerekem is ahogy beszéltük 6000ft berugó kar 5000ft féktárcsa 6000ft
szabi.techhell@freemail.hu