Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót :D
A lánckerék mögött két csavar van a lengőkaron.
Kilazitod, forgatod a kereket, mig kellő feszességű nem lesz, majd visszahuzod a csavarokat
aprilia af1 alkatrészek eladó!
van 1 rotax 123 blokom bontásra vagy egybe!
van még rotax 127 is !
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
Van pár eladó cuccom:

Sintesi olajtartály 1000
Futura hátsó kerék, lefüstölni való gumival 5000
Futura fejidom 3000
Két főtengely 5000/darab
Két szívócsonk 1000/darab
Első-hátsó féknyereg(hiányosak) 8000/2db
Lábtartók 1000
Hátsó kerékagy 3000
Hátsó féktárcsa 4000
Blokkfelek 5000
Kiegyenlítő tartály, akkutálcával 1000
160 cm3-es henger kicsit sérült dugattyúval 20000
Rendszámtartó 1000
Tudnál képet küldeni akkor az emailemre, hogy milyen motorról való, illetve ugye az ülésről.
Elado af1 sintesihez elsö idom hátso és tank tanksapka kulcsal elsö lámpával hátso lámpával és ülésekkel
írd már le léci a telószámod. és akkor majd felhívlak ott megbeszéljük. De GLS-el akarod küldeni?
Sajna eleve az utánvét 2060FT bármien pici
esetleg KM óra meghajtó csiga is érdekelne. :D
email: r23456789@freemail.hu
utánvéttel mennyi lenne?
Nekem van gombám hozzá
3000 postával ha előre utalsz
Van futura, van ülés, majd tolok fel egy képet a motorról...

Újra kell húzni az ülést a sarkai miatt. Egyébként ilyen szürke kárpit van rajta.
Tudnál képet küldeni?
Na hát ugy néz ki már buherált volt mert lejöttszépen lecsaptam belőle 5 centit visszaépitettem faszán szorosra, és mit ad isten simán mér a kicsike:) szóval jó volt a tipp jövök még egy körrel
AM 6-os blokkhoz keresek hőfokmérő gombát. Akinek van kérem jelezze elég sürgős lenne.
r23456789@freemail.hu
szia

06 30 938 5629
nem tudod leröviditeni mert ez rá van preselve!
Hali,ha vkit érdekel egyben eladó egy af1 replica,bontásra vagy donornak 70ezer ft,egyébként csak hengercsere,meg dugócsere kellene neki.
basszus lehet hogy igazad van! :D ez mondjuk eszembe se jutott :D ha meröviditem az nem gáz mi?
Ez a fajta állórész és lendkerék jó ames blokba af1 50 hez?
36-os karbi és egy fasza gyönyűrü felületű nikocilos rotax123 henger eladó ha valakit érdekel irjon meg egy aprilia rx-re való arrow rezo is van meg komlett 123-as blokk
küdj legyszi tel. szämot kellene 1-2 cucc köszi.