Ma szedtem le a vázat és észre vettem hogy pover sincs benne csak egy takaró és az a kis lyuk is be van dugva ami a dugattyúhoz vezet nem tudom hogy lehetne megycsinálni mert azt hittem rendelek hozzá povert és rárakom és már fasza is dehát így azt a lyukat is valahogy meg kellene oldanom mert egy henger viszont nagyon drága :-(
Én is felajánlom a segítségemet! Az alkatrészeket szerezd meg hozzá, nekem nincs futurához se idomom, se vázam, csak apróságok, utána ha gondolod összepattintom a gépedet.
Pest és Heves megye határán vagyok! Elérhetőségeim az adatlapon!
sziasztok kérdezni szeretnék h. valaki ismeri vagy szerintetek megéri-e az árát egyik ismerösöm szzeretné magának menyit kajolnak valami tipus hibájuk van? eröl lenne szó
Ami nekem pontosan kellene az a hátsó váz és az első. Van a motoromon de sajnos összekokányolta az előző tulaja és idomok is úgy vannak felrakva hogy se nem esztétikus se nem jó. Több dolog kellene leírom kicsit pontosabban és ha valaki tud olyat aki helyre varázsolja ezt a dolgot gyárira és minden működjön rajta egy teljes felújítást szeretnék. Ami kell: visszapillantó, idomok első és hátsó különálló váz és a lényeg az hogy mind futurára kellene. Köszönöm válaszokat, árakat szeretnék tudni hogy tudjak mihez viszonyítani és egy hozzáértő embert aki ezt nekem össze is rakja patentre az árban meg megegyezünk. üdvözlettel Attila
Ha 125ccm-esekhez keresed ezeket az alkatrészeket akkor tudok benne segiteni, mindent korrekt árban és állapotban tudok adni!
érd.:adatlapomon lévő elérhetőségeken
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy lehet- valahonnan szerezni segédvázat elsőt és hátsót futurához és komplett idom szettet. Válaszotokat előre is köszönöm Üdvözlettel Attila
Első körben nézd meg hogy minden vezeték a helyén van-e. HA igen akkor mérjétek mennyi váltó fesz. jön fel az alaplapról a 2 sárga vagy 2 kék vezetéken. Ha meg van, azután esetleg tudok segiteni abban hogy az alaplap vagy a fesz.szab a hibás.
Üdv
jolvan akkor :)Ha nem találok a közelbe írok majd neked és akkor kérnék szépen egy gyertyát..:)
Köszi!
Még egy kérdés a holnapi napra majd.... az normális ,hogy 1gyűrűs dugó van benne?
Hát élősszőr is köszönöm szépen a segítséget még egyszer ByFzr-el!
Hát igen szegénykémet ott gyepálták ahol lehet ilyenkor azt gondolom verje meg az isten azt aki így bán egy motorral nem is érdemli meg!komolyan...
Az utóbbi időbe úgy lazán beletettem egy 20ast úgy hogy semmi nem látszik..pl ilyet ,hogy power háznál felfogató részénél csak az eggyik felén van felfogatva rendesen másik fele sehol le van törve ráadásul torz csavar ami nem is oda való és egy nagy alátét igy volt rögzitve... csodálkoztam is 8ezer fölött mi a picsa kattog csörög zörög remélem , rángat stb. remélem ,hogy csak ez volt a hiba...
Gyertya: körbe nézegetek itt a környéken meg ilyenek ha nem kapok vagy valami e-mailed megvan és elküldöd a számlaszámod rárakom neked a 2100 a gyertyáért!
Másik:Következő történt elvitte fater a hengert az egyik ismerőséhez aki tud bele tömítést mert elszállt benne egy vizes tömítés (ami kiderült nem is oda való volt) amikor megnézte a szerelő szét szedésnél a henger fejet annyira lukacsos volt a henger fej teteje ugye a krómtól meg hajtástól ,hogy mondta a szerelő is ,hogy ha 2 akkor keveset mondtam amennyi dugattyú gyűrű szétrobbant benne ha gyapálástól hajtástól .. undorító komolyan ,hogy ilyen emberek vannak...
Töltéssel kapcsolatban köszönöm majd utána nézünk legfeljebb ha valami van irok...:)
Köszönöm még egyszer!
Szép estét!
Huhúúú Opel gyertya ha a dugót nem kínálta meg akkor viszont szerencséd van, hogy az volt benne. Nem tudták kipörgetni a motort, nem tudták hajtani rendesen....tehát megkímélt motor Én jártam már így nem is egyszer... az eladó szerint benne van a fojtás.. mondom: Nincs benne fojtás... erre: de az benne van akkor nem vitatkoztam...itthon gyertyacsere és eltűnt a fojtás
B10EG v BR10EG-t kaphatsz pl UNIX-ban, vagy Lavina (Intercars) -nál. 2600 forint kb.
Én ki tudom hozni dolgozói kedvezményre a gyertyát, 2100 ft-ot küldesz a számlámra és küldöm postán...nem kell még utánamenned sem.
A töltésről... két dolog miatt lehet. Alaplap, vagy fesszabályzó. A kettő közül a valószínűbb a fesszabályzó. Kb 5eFt-os tétel. Csak találj jót, nekem nincs sajnos. A kábeleket előtte azért nem árt ellenőrizni, hátha csak valami kontakt, esetleg szétcsúszott csatlakozó stb.
Üdv