Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekm van !
adatlapomon az elérhetőség!
este lesz kép akkor irok
oylan 10 körül amugy addigleirom rola az adatokat:)))
oscotron@gmail.com ide elküldheted az in fot róla :)
Szia én ma féyneztem le fényes feketére az egész mocit nagyonnagyon jo matrica fog rámenni hétfön elado pöcc röff semmi baja nincs tegnap csináltuk meg uj biztositék is fék is megcsinálva átvan nézve az egész nagyon jo és nemis horibilis az ára:)
Sziasztok ! Egy kis segitség kéne : milyen motor olajat ajánlotok benzinbe valo keverésre és milyen keverési arányban ?
Sikerült jobban foglalkoznom a témával, átnéztem, a lámpakapcsoló a hibás. Van valakinek eladó / hol kaphatok hozzá? Köszi a segítséget!
Szia! Most akartam felrakni egy hirdetést, mert eladóvá vált szeretett motorom. Idén frissen fényezve, összes szimering kicserélve. Ha érdekelnek további részletek emilben írj. lvicky@freemail.hu
Köszi a választ,érdekel a dolog,kérdésem az meg tudod-e csináltatni?Ha igen,mennyibe lenne az egész?
a ramsess@citromail.hu címre írj.
köszi
Trafót keresek!
Nem tudok róla hogy ki lenne jukadva...csöpög az olajam is egy nagyon picit.1-2 csepp pár nap állás után.egyik napról a másikra lett ilyen hangja.
ha befogod a végdob végét akkor le kel fuladni a motonak ha nem ereszt sehol!
a kipufogo nincs az véletlenül kijukadva?
jah meg bűlök mint az állat 3 km után a karter szagtól...
ez az hogy menet közben sokkal erősebb a hangja...csináltam egy videót menet közben,mindjárt felteszem.Rövid mert a falu tele ven rendőrökkel,meg mindenhol kereszteződés van.
szia nekem van 1 hegerszetem hozá valo dugóval vasperselyes és furni kéne rajta a dugóhoz és tökéletes lenne!
hajtokar !
kiment a főtengely meg szerintem a hegernél is kifúj!
nekem van gyári rezonátorom ha érdekle!
ha össze van hegesztve valóban!
van tökéletes főtengely 15e
de evel még lehet járkálni valamedig!
mig nem kezd erősödi a hang!
Sziasztok!
91-es 125-ös AF1-hez keresek dugattyút gyűrűvel illetve tömités készletet,van valakinek ötlete,honnan vegyem és kb mennyibe fog kerülni,milyet érdemes venni? Azt hiszem 53.9 mm a dugó átmérője.Aki tud segítsen,köszi előre is!
ilyen a hangja.ahogy észrevettem,amikor bemelegszik felerősödik a http://youtu.be/2kH_MYNK-cM
Szevasztok,

Szeretnék venni egy 125ös AF1et első motornak, a kérdésem a következő, vásárlásnál mire kell figyelni, hogy ne egy széthajtott agyhalottat vegyek amibe bele kell döngetni még x ezer pénzt?
előre is köszi a segítséget
Hello!vkinek nincsenek af1 125-höz papírjai?
Keress meg, tudok segiteni benne!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Hali.
Aprilia Sport Pro 125-höz keresek első féktárcsát.
Akad Valakinek ? Előre is köszöntem ; )
kotogos?
ijen hangja van?
http://youtu.be/aU81KM-PoNQ
Hali!

Még ne keress blokkot azért :) Vedd le a két oldalidomot, és nézd meg a kipufogócsatlakozást a hengernél. Az ott egy gány megoldás, aki csinálta, az egy f*sz volt. Össze van hegesztve a csonkkal a rezó és úgy felcsavarozva. Ott nézd meg nem-e kilazultak a tartócsavarok. Ettől lehet olajos is, meg lehet traktor hangja is.