Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem én

egyébként van vagy volt a motornak valamilyen hibája?
vagy eltitkolt betegsége , nem tudsz róla?

ahelyett a moci helyett vettem a mostanit ami nagyon tuti :D
és most lesz lefoliázva a 2. képen levő moci szineire ...
Hangrendszer egy utcai versenygéphez tényleg nem hozzáillő. Szerintem.

Gondolkoztam a festésen, és arra jutottam, hogy egy fekete-piros összeállítás nem is lenne rossz: Az idomok pirosak, a váz, a rugóstag mattfekete, a felni sima fekete, meg talán egy piros felnicsík rá, ami jól mutatna szerintem. Vélemény?
Bocs hogy ezt kell mondjam de nagyon gáz lenne egy hangrendszer
De de , igazad van ! Csak még lesz rajta neon . és az majd színesíti még
Hangtechnikát is akarok , csak nem éértek hozzá , nameg nagy aakksi is kéne , meg nemférne , el ...
De az ötlet jó nem ?
Aprilia af1 Soundbike ! Tudi piacrobbantás .
A tettenért kreativitás ! ... hiánya Én is így kaptam , télleg érdekes
Olyan itt nincs Nógrádmegye van hegy megy domb meg bányavasút , de, kismotoros fagyiárús az nincs . Jah és juteszembe , álindiánok is vannak a város főterén akik egy finn dal magyar átiratát furulyázzák inka stílusban(város által leszerződtetve) Lolrulz Starján
Sziasztok!

Eladó az apriliam! Eléggé sűrgős lenne, mert megvan az új, és útban van+ a biztosítása is gond (mármint az újé :) Nem kapom meg rá a B5-ös bonust )
eladó egy 1lengőkaros af1 hátsófelni...5rongy!
nem, a rendőr már utánam lévő tulajdonos, ő árulja most. Ha ő most árulja én meg majd" két éve eladtam, akkor nem lehetek ő.
hy. Gaab07
Ha leszedted a zégezt és a teleszkóp végéröl a kerék tengely rögzitö részt, szóval a szár maradt akkor a szimeringet ótt ki tod venni ( le huzni ).
ha a helyréröl nem jön ki egy kiss csavarhuzóval a szár melet benyúlsz és ki feszited.
ez igy igaz hogy roncsolásal jár a régi szimerig deformálódik .
én igy cseréltem.
sók sikert
Szerintem a váz szépen mutatna matt feketén
Ja, amit kifelejtettem: kell-e a hátsó sárvédő, avagy nem? Van valami haszna annak, hogy ott van? Szerintetek szebb nélküle?
Festésügyben kérnék javaslatokat! A vázat szerintetek hagyjam meg ezüstnek, vagy legyen lefestve mattfeketére, mint az újabb motorokon? Felni fekete vagy ezüst legyen? A Sport Pro változat fdestése tetszik nagyon, de iggen húzós lenne olyanra elkészíteni...
Roszka, szép az arany festés, de matricaügyben talán még lehetett volna fokozni a dolgokat! Az az a betű a tankon az mi?
Eljen a matt fekete! Egy kicsit besokalltál vele neem? Vagyis valahová fölösleges volt van ahová meg nem jutott...
Holnapután forgalmi vizsga
Nem, nem family frost hanem ilyen robogóból átalakított akármi
jah akkor jo : D
baki

te vagy a rendőr nem?
vagy nagyon összekeverlek valakivel :S
Festésnek ajánlom az én mocim szinét !
Famili frost ? meraz nekem nem int . Nálunk ennyi az össz mobil fagyis .
Én még emlékszem mikor először intett egy motoros, (talán MZ) tiszta büszke voltam
jaja ez engem is érdekel!

DE A ZÉGER AZ NEM A VILLASZÁRAT TARTJA!
ez a volt motorom, én írtam az "elemzést", magyarul a tesztet..
lassan 2 éve hogy eladtam, azóta RS125el nyomom.
Nagyon szép!