Hangrendszer egy utcai versenygéphez tényleg nem hozzáillő. Szerintem.
Gondolkoztam a festésen, és arra jutottam, hogy egy fekete-piros összeállítás nem is lenne rossz: Az idomok pirosak, a váz, a rugóstag mattfekete, a felni sima fekete, meg talán egy piros felnicsík rá, ami jól mutatna szerintem. Vélemény?
De de , igazad van ! Csak még lesz rajta neon . és az majd színesíti még
Hangtechnikát is akarok , csak nem éértek hozzá , nameg nagy aakksi is kéne , meg nemférne , el ...
De az ötlet jó nem ?
Aprilia af1 Soundbike ! Tudi piacrobbantás .
Olyan itt nincs Nógrádmegye van hegy megy domb meg bányavasút , de, kismotoros fagyiárús az nincs . Jah és juteszembe , álindiánok is vannak a város főterén akik egy finn dal magyar átiratát furulyázzák inka stílusban(város által leszerződtetve) Lolrulz Starján
hy. Gaab07
Ha leszedted a zégezt és a teleszkóp végéröl a kerék tengely rögzitö részt, szóval a szár maradt akkor a szimeringet ótt ki tod venni ( le huzni ).
ha a helyréröl nem jön ki egy kiss csavarhuzóval a szár melet benyúlsz és ki feszited.
ez igy igaz hogy roncsolásal jár a régi szimerig deformálódik .
én igy cseréltem.
sók sikert
Festésügyben kérnék javaslatokat! A vázat szerintetek hagyjam meg ezüstnek, vagy legyen lefestve mattfeketére, mint az újabb motorokon? Felni fekete vagy ezüst legyen? A Sport Pro változat fdestése tetszik nagyon, de iggen húzós lenne olyanra elkészíteni...
Roszka, szép az arany festés, de matricaügyben talán még lehetett volna fokozni a dolgokat! Az az a betű a tankon az mi?
Famili frost ? meraz nekem nem int . Nálunk ennyi az össz mobil fagyis .
Én még emlékszem mikor először intett egy motoros, (talán MZ) tiszta büszke voltam
egyébként van vagy volt a motornak valamilyen hibája?
vagy eltitkolt betegsége , nem tudsz róla?
ahelyett a moci helyett vettem a mostanit ami nagyon tuti :D
és most lesz lefoliázva a 2. képen levő moci szineire ...