Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo!
mennyi egyben? markisa_17@yahoo.com
lenne valakinek kedve tavasszal kimenni pályázni? af-1 brigád?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy rotax 126 blokkos 125-ös ETX-re rá lehet tenni pl: az 50es Tuareg vagy 50es AF1 gyújtását? Ha hülyeséget kérdeztem ne haragudjatok...
a fékek pont nincsenek rajta már..de holnap délután ha hazajöttem akkor irok egy listát h mik vannak meg----a fotót nem ígérem mert nincsen helyem kipakolni..de kb 10 kiló cucc!csak az elsőlámpa ér belölle 3000et min...van még fejidomtartó konzol...blokkfél --fix váltótengely...kuplungkiemelő--stb iylesmik...
Azt mindet adnád ami a HÁROM képen rajta van? Fékektől kezdve mindent?
Hellló! Így igaz. Az sosem jó megoldás! Ezek kis precíz gépek, ha jól bánik velük az ember, jók lesznek!

Úgy mint a Danié ;)
33 as képet keresd meg az oldal közepén..kb ezek vannak..de még eygeztetünk ha érdekel....http://www.sportmotor.hu/motor... plusz 3 db rotax 122 gyujtás...
Na haller : ez a motor nem egy simson :) Hogy ide jó lesz ez is :D 5000ft az ló fasz ár érte :D ne gányoljál nincsen értelme :) Itt az én példám most javítgatom a motorom mert gányolták :) hidd el megéri ráköltani ....
szia.....a ham azok amiket állandóan hirdettem egyben....3 képen van de most csak úgy tudnám hogy visszakeresem neked a fórumon..másik laptopról vagyok...
minnyá keresem....nemkell neked rotax 122 es alaplap 2 db meg 1 fesszab az összes aprilia alkatrészet odaadom 17be....abból azért 3 db gyujtás elég sokat ér....
rólik --- róluk
Szia Gábor!

Van rólik képed? Pontosan milyen alkatrészek? Lehet megvenném!
megmaradt af1 cuccok eladók..kuplungkiemelőtól a váltóig..sok sok cucc.egyben 5000ft
30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
akko marad a gyári oszt jónapot
én pl csinálom a tömitéseket klingelitböl!
csapágyboltbol a megfelelő szimeringeket és o gyürüket vásárolom
aláirom hogy drága de ott minden van! ami kelhet!
Nem mind1 milyen vastag tömítéseket raksz be... pl a blokkfél közé, kuplung dekli alá, henger talp. Összerakod aztán szorulhat a váltó, főtengely...
végül is sokminden van benne...rengeteg "O" gyűrű, power, powerszimmering, kipu, 3 hengertalp, membrán, blokkközép, kuplungdekni tömítés és sok minden más...

Ha azt nézi az ember, hogy egy blokk szétszedéskor az ÖSSZES tömítést cseréli, úgy már nem is olyan vészes. Sőt szerintem úgy eléggé baráti.
Vagy mindenhova klingelitezel. :)
Ha csak egy valami miatt kell, akkor talán nem éri meg, de csak úgy lesz az igazi.
ja,nézegettem őket 5 ropi egy tömítés szett...sztem pofátlan ár....
lehet késziteni is klingelitböl
de www.italmondo.hu
itt van készen is!
Hali!
Figyu,említetted annó a tömítésszettet...honnan tudom beszerezni,mert elfelejtettem :)
Holnap megy a motor szerelőhöz,idáig nem vállalta el senki :D
Köszi előre is!
Hát nem akarom csomagolgatni de egyébként úgy néz ki hogy már elkelt,de azért köszi az érdeklődést.
köszi, hogy megnézted, de így egy darabig még nálad fog maradni..

miért nem postázod? mi baj van azzal?
Igy néz ki a gumi állapotra 3mm es borda mélység.Nem postázom ha kell akkor itt pesten átvehető.
Én már hű vagyok a márkához. Nem a legolcsóbb de jó olaj. és nálam jó áron is van.