Tüske pedig ne egy csavarhúzó legyen, hanem megfelelő átmérőjű rúd, mert szétbaszod az Excentert, ha a fék csavarjait nem lazítod meg, amit is sokan ELFELEJTENEK , akkor is szorul a rendszer és szétbaszod az excentert.
Ha van kedved levenni a hátsókereket, akkor átlátod az egész mehanizmusát.
Lengővilla végén a 2 csavar meglazít, fék tartókonzol csavarjai meglazít. Hátsó keréken van egy "oda nem illő" lyuk abba beledugsz egy tüskét, és forgatod addig, míg a tüskét beljebb nem tudod dugni--- az excenteren lévő lyukba. Ezután a kerék fordításával, változik a láncfeszesség.
ugy kell spanolni hogy leveszed a lánckereket!
utána a vila végén van 2 db csavart ami öszehuza a vilát! azokat felazitod és a lánckerék mögött van 1 excenter és ott tekered vagy kotogtatod mig megfelelő feszes nem lesz utána viszahuzod a 2 csavart a vila végén vissza a lánckerék azt is meghuzod és kész!
sziasztok !
eladtam a motorom és maradt sok alkatrészem ami csak a helyet foglalja.. :/ ha érdekel ezek közül valami vagy ha kell valami írj, kérdezz és válaszolok kérdésedre! :) http://racing-bazar.hu/alkatre...
Hellosztok maradt még egy jó pár Af-1 125 sintesi alkatrészem olcsón adom őket csak fogják a helyet nekem
pl : Komplett idomszett gyári fényezéssel üléssel tankkal 15e
blokk henger gyújtás nélkül új hajtókar, csapágyak,tömítések 27 e
Kérdezz bátran e-mailbe vagy telefonon: norbika01@postafiok.hu 06309088434
A viccen a normálisak nevetnek, a hülyék megsértődnek.
Kőcsőg
D:)
Ha van kedved levenni a hátsókereket, akkor átlátod az egész mehanizmusát.
utána a vila végén van 2 db csavart ami öszehuza a vilát! azokat felazitod és a lánckerék mögött van 1 excenter és ott tekered vagy kotogtatod mig megfelelő feszes nem lesz utána viszahuzod a 2 csavart a vila végén vissza a lánckerék azt is meghuzod és kész!
B10EVX --- olyan 4-6 ezer
B10EGP ---- 12 ezer forint... ez a lehető legjobb talán...szerintem versenycélra van...szóval ha tartósan 6ezer alatt mész lehet beköpi magát
eladtam a motorom és maradt sok alkatrészem ami csak a helyet foglalja.. :/ ha érdekel ezek közül valami vagy ha kell valami írj, kérdezz és válaszolok kérdésedre! :)
http://racing-bazar.hu/alkatre...
egy kis izelitonek:hengerszett, fotengely, blokkfelek, deklik, bowdenek, gyujtas, lendkerek, trafo, feszszab, indexek, idomok, kerekek, fekszettek es tarcsak, gyujtaskapcsolo, muszerfal, teleszkopok, lampak......stb stb...
erd: attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
pl : Komplett idomszett gyári fényezéssel üléssel tankkal 15e
blokk henger gyújtás nélkül új hajtókar, csapágyak,tömítések 27 e
Kérdezz bátran e-mailbe vagy telefonon: norbika01@postafiok.hu 06309088434
Nem mintha ez nem lenne jó,csak hátha van tutibb