Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 34-es Karburátor Mikuni! 12 ezer...
Dell orto VHSB34 LD porlasztót keresek!
1800 utalva megfelel? Emailt megtalálod az adatlapomon, ha tudsz írj oda és adj egy számlaszámot!
1500-ér jó?
mennyit kérsz érte Zoli?
-AF1 EUROPA idomszett(!)- nagyon jó állapotban, első lámpa nélkül
-POWER alkatrészek, 7800-as elektronikák, motorok, nyelv, bowden
-Komplett blokkok
-hengerek
-hűtőrendszerek,csövek, hűtők
-csavarok, tengelyek
-lábtartók, első-hátsó
-önindítók

Gyújtás:

Lendkerék: 10000
Alaplap: 10000
Trafó: 10000
Kompletten: 28000

-nagyon szép, sérülésmentes, hibátlan 6-os váltó, kuplung, tengelyek, fogaskerekek,

önindító- 4.000
membrán- 3.000
szívócsonk- 2.000

További alkatrészek:

km meghajtó csiga: 3000
km spirál: 2000
km óra (200as): 2000

Power elektronika- 5000
Powermotor- 6000
Powerház- 4000
Komplett power szett- 13000

hátsó fékrendszer(tarály+cső+nyereg+betét+tárcsa+olaj): 6.000
jobb-bal oldalidom(sintesi/Replica)- 3.000/pár
műszerfal- 3.000
hűtőrendszer- 5.000
villahidak- 3.000/komplett
lábtartók-5.000/pár
elsőfékrendszer- 6.000
visszapillantótükrök- 8.000/pár
indexek- 4.000/4db
2db kör index(egyiken törött a búra)- 1000
ford.szám spirál- 1.500
gázbowden- 2.500
hátsó lábtartó(RS)- 4.000/pár
hátsó lábtartó(AF1)- 4.000/pár
központi teló- 4.000
komplett kábelköteg- 2.500
jobb-bal kormánykapcsolók- 2.000/db
kitámasztó: 2.500
kipufogórendszer(gyári Aprilia): 10.000

06/30-423-0674
Ha nincs elég holtjáték, és nyitott állapotba folyamatosan feszül a bovden, szóval a behúzótekercs házán nem ütközik fel a vasrúd végálláson a bovden miatt. akkor biza rendszeresen eltöri a szárat.
Tudom h nem nekem szól, de milyen összefüggés van a bovden holtjátéka és a power törés között?
Jah, hogy spriccel? Most nézem. Akkor az nem csak szivárog. Szedd szét a komplett power részt és nézd meg, hogy tényleg onnan jön-e az oil!
Az is lehet ,hogy letört a power szára nah akko sajna csere, de ha nem akkor abeállításnál arra ügyelj ,hogy egy nagyon kicsi kis holtjátékot hagyj a bowdennek, tehát ha a kis behúzótekercset koppig benyomod kézzel akkor még egy nagyon kicsit tudj húzni a bowdenen,mert ha nem akkor rövid időn belül búcsút mondhatsz a power nyelvnek.
Valakinek urak olcsóért hibátlan állapotban!
csak azért érdeklődtem, mert akkor derül ki, hogy jó helyre raktátok-e a fogaskerekeket :D
Hello.

Honda Nsr-em cserélném 125-ös papíros motorra.

itt a link: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem indítottuk be mert beleöntöttük a másik motorba a benyát, majd holnap veszek benzint.
Úgy volt hogy szimeringet is holnap veszek, de egyik havernak volt új otthon és azt belettük.
be is indítottátok már ? :) viszont ennek örülök, hogy össze lett jelölve.
Igen freccia blokk. De már megoldódott azóta, szerencsére más összejelölte előttem a fogaskerekeket..
okosabb lett volna, ha mito forumba írod... csak mert AF1 fórumban nem tudnak segíteni :))) de te tudod ! ez itt egy freccica vagy mito blokk...
mejk blokk ez?
Szétszedtem egy blokkot és most raknám össze de van egy jelölés amiben nem vagyok biztos ezért csatolok egy képet....
Elektronikától függ, hogy hol nyit. Rá van írva az elektronikára(6700, 7100, 7800, 8200) Ez a fordulatszám értéket jelenti.

A power így működik:

0-2500-ig nyitva

2500-tól az elektronika értékéig zárva

majd onnan ismét nyitva a max fordulatig
A powerházban(ahonnan az olajad jön ki) van egy kis szimmering... azt kell kicserélni. Az a tömítésszettben bennevan a kompletben. Boltban szerintem nem lehet kapni. Beállítani úgy lehet, hogy leveszed a kipufogót és nézed a nyelvet miközben kézzel nyomogatod a powermotor becsúszószárát. Magyarul utánozod mechanikusan a motor működését. Ha teljes keresztmetszetet látsz mikor nyitva van akkor OK. Ha nem akkor a motornál tudsz állítani a bowdenen! Röviden ennyi Ha nem működik akkor sokmindentől lehet.
Hellotok!
Power szelepet (elektromos) hogy kell beállítani? Honnan tudom hogy jókor-e nyit vagy nem? Ja és a power szelep ahol van a hengerben, onnan vmi olajszerű fekete anyagot spriccel(het) ki a bowden körüli helyről az idomra...Ez mitől lehet?
Eladó egy db 110/70r17 Dunlop Arrowmax GT501FJ motorgumi.
Garantált 95%os,repedés és javítás mentes, 2006.27.heti gyártású.
Ára:12.000ft
Tel:06702465353
nem tudok e-mailt küldeni neked!
leirom ide!
sport pro faridom első ülés nélkül 3e
futura tank 3e
2 db oldalidom 3e!
tudok adni sport pro hátcso lámpát 1e!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu