Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja
azt hitem már most akarod kiprobálni
Tudom, hogy jó. Én árulom
azok jók olyant vehec nyugotan
Sziasztok, Használ valaki itt motul olajat?
Hy!A motor minden alkatrésze /kivéve a blokk/olcsón eladó,postázás ok,lehetőleg telón keressetek!30 259-05-47
Szaré' húgyé minden elmegy
helo!
erdekel az elso kerek..
markisa_17@yahoo.com
postával együtt 3300-ért elviszem...és utalok is.

A gumi milyen? állapotra!
Ha kell valakinek 3.000 ft az ára csak már ne lássam itt mert csak a helyet foglalja. 0620 3498275
Eladó 34-es Mikuni karburátor ----12 ezer.

30-25-62-333
Komplett rotax 123 blokk henger dugó gyújtás nélkül iá:28e további alkatrészekért érd emailben norbika01@postafiok.hu
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...

hátha valaki kedvet kap
csá
na hogy huzd bele az öszes libába sorba! és majd utána jelentkez! ráérsz ne sijes!
csá zsolt,! hogy vejem a szádba. Visszatértem. Tudom , hogy hiányoztam, csak libákat voltunk venni Lengyelbe.. Vettünk 400db-t. Ha érdekel szólj és eladok párat.
Sikerült már eladni a tzr fostalicska edition-t?
Szeretlek tudod:D
Af1 125 Sintesi bontás a legjobb árakon érd: norbika01@postafiok.hu
Szia!

Adok érte egy elsőtelót kompletten, egy hűtőrendszert csövekkel, plusz 1 kipurendszert(gyárit), plusz 5 ezer forintot és holnap megyek Pestre elviszem őket!
zsotikám van rola kép de mond mrá meg hogy akarsz cserélni én pesti te meg a határ emllet laksz lejösz ide érte vag ymi?:DDDD
KÉP VAN RÓLA? üzleteljük be adok érte aprilia alkatrészt!
tel:06307316232
hejasnorbert@freemail.hu
Sziasztok elado egy Fujitu Siemens Amilo laptop pöpec álapotban van 20 ezer forint de csak ezen ahéten emrt nagyon kéne a pénz tipusa A1640 ES
2t motorhoz való!
2t motorhoz való, ha az kell akkor biztos az
34-es Powejetes karburátor ?
Sziasztok nem tud valaki eladó 34-es vagy 36 karbikat ? Vagy 250 rs karbikat ? Keresek még 23d70 cdi-t vagy Rgv 250 22d30 vagy 23d10 !