Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek szüksége van dellorto karburátor alkatrészre tudok szerezni újat! (tömítés, fúvóka stb......)
akor nem valami feszesen ál az benne!
Sziasztok!
Egy "érdekes" dolgot vettem észre miután szétszedtem az Europam blokkját. A persely az öntvényhez képest szögben elfordult. Talán mondanom sem kell, hogy most szedtem szét először. Szokták perselyezni a 123-as sárga blokkot? Csak arra tudok gondolni, hogy valaki bénán perelyezte fel.
A másik érdekesség, hogy a dugattyú - ami már +0,5-es méret - a gyűrűk alatt elszíneződött a csapszeg síkjában. Mérni még nem tudtam, de a henger méretével és tűrésével nem is vagyok tisztában. A dugót még megmérném, de a tűrését annak sem tudom...
Láttatok már ilyen hibát?
Bontott szinte új állapotú láncszett(lánckerekek és lánc) maximum 1000km-ert futottak eladó!
ára a bolti ár töredékéért!
Amal Sem Sweden elektronikák(gyujtotrafó), vadonatújak, gyárinál sokkal megbizhatóbb, folytás nélküliek, örök életüek.
Adok rá félév garanciát is ha bármi probléma lenne, több éve semmi gond nincs velük!
A képen gyári látható annak helyére rakható fel, vezeték szin kiosztás is ugyan az, igy gyerek játék a beszerelés.
érd.:patvaros87@gmail.com
helo zz4 kössz a blokkot jó üzlet volt nyugodt szivvel ajánlom bárkinek h töled rendeljen mert tapasztalatból mondom ez nem átverés. KÖSSZ!
helo zz4 kössz a blokkot jó üzlet volt nyugodt szivvel ajánlom bárkinek h töled rendeljen mert tapasztalatból mondom ez nem átverés. KÖSSZ!javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');document.f
rmmsg.body.focus()
eredetvizsga átiratás müszaki és kész!
szia
ez most ugy ál hogy adom a fővázat meg 2 blokfelet törzskönyv a kezembe van forgalmit elhagytam de adtak 1 papirt és nem lesz vele gond!
forgalomvba van! csak nicns müszaki!
Ismét segítségkérés....

A motoromhoz sikerült előkeríteni a törzskönyvet és a forgalmit több év után (kis rendőrségi illetve okmányirodai segítséggel)

A kérdésem a következő: Milyen intézkedéseket kell tennem, hogy teljesen legálisan használhassam végre a 125-ös gépemet?
(A1-es jogsi áprilisban!)
Hallod Zsolt a vázhoz mik vannak törzskönyv stb? pontosan és mit kel még ezen kivül csináltatni hogy forgalombalehessen helyezni
Nagyon szépen köszönöm a felajánlásod,de sajnos jelenleg ez az ár kicsit sok nekem.Értékelem a korrektségedet,és a képeket is amit feltettél a rugóstagról,de jelenleg árban nekem ez sok.
Üdv Gabi.
áá az kel nekem is!
Komplett blokk henger gyújtás nélkül eladó iá: 25 e új hajtókarral csapágyakkal
Az egyik vesédért szívesen oda adom
dehogy 8ezer csak vicceltem kb 100ft, csak hülyültem

Szóval a váltóba lehet ilyen-olyan csuda 2t olajakat venni de csak pénzkidobás volna. Sima egyszerű Repsol vagy Motul 10W40 4t.
8 meg 9E egy rohadt izzó?
Nem írtad el?
Jah és az olaj 4T?

Amúgy köszönöm a válaszod!
Jahh elfelejtettem a motor évjáratát és típusát:
Aprilia Af1 Sintesi '89
-Repsol 10W40 4T a váltóba

-7 vagy 9Ah-s akármilyen akksi, itt a pénztárcád dönt. Yuasa, Varta, Bosch, Banner

-a hátsó ízzóból csak a 7990 Ft-osat szabad venni. Néhol még mindig 8990, de akciósan van sok helyen :)
sima 5/21-es autóizzó is megteszi, ha van ilyen izzókészleted.
Hali!

Egy kis segítséget kérnék!
A következő dolgokra lenne szükségem: Váltóolaj, akkumulátor, hátsó lámpa izzó.

Kérdésem az lenne, hogy milyen márkákat illetve milyen típusokat ajánlatok?

Válaszotokat előre is köszönöm!
A 125.-é nem jó hozzá nekem van hozzá hibátlan újszerü 50.-es hátsó telóm 15 000ft+posta
mi érdkel érte? 1 af1 hátcsofelni?
5.000 ft vagy valami csere
mit kérsz érte?
üzletbe?