Szasztok.ha valakinek van rv blokkja vagy bár mi alkatrésze ,és már nincs szüksége rá,én szivesen megszabaditom töle emberi árakon.köszi mindenkinek aki idáig is segitett!
Nyugodtan kérdezz itt is, én nem vagyok szerelő csak egy lelkes amatőr :)
Aminek lehet utána olvastam neten, külföldi fórumokon, megpróbálom a motoromat a legjobb formában tartani műszaki szempontból.
óccó minden óccó----olajpumpa 3500 ft fejidom lámpanélkül plexivel 3500 plexi nélkül 2500 csak a plexi 2500
faridom lámpanélkül 3000---a lámpák eladva...30 605 6883
és további nyalánkságok eladók olcsón--
Mivel én szerelő vagyok, és nem az enyém, így rohanok...de attól még mindig nem lenne se hajtókarom, se csapágyam, stb. Ja, és ez már perselyezve van...
az italmondo az egy sz.r nagyon drága a legjobb az omega motor gyöngyös polini 160-as dugó italmondo 27.030Ft /db az omega motornál 17.500Ft/db nem mindegy!
125ccm Hibátlan 125ccm af1-ek bontása!
Minden ami csak létezik hozzá, a blokktól a vázig, utolsó csavarig minden.
Nem csak futura és sport pro hanem sintezi, replika is van bontásra, egyszóval bárkinek bármilyen alkatrész kell keressen nyugodtan
ÉRDEKLŐDNI:
patvaros87@gmail.com
Képet tudsz róla küldeni?
e-mail: nagy122@freemail.hu
Amúgy kösz a tanácsot. Lehet emlékszel még nyáron kérdeztem hogy 125-ös vagy 160-as AF1 a jobb és a 125-öst tanácsoltátok. Meg is lett és eddig nagyon megvagyok vele elégedve, remélem ez így is marad, szép és megy is ahogy kell. :D Csak az első teleszkópja nem az igazi azt kell cserélni rajta.
az af1 ben is kétféle van....pmeumatikusban gondolom a kipufogó gázok nyomása......a másik meg elektro-----amugy nem értem akérdést..mi az hogy mi működteti?
Aminek lehet utána olvastam neten, külföldi fórumokon, megpróbálom a motoromat a legjobb formában tartani műszaki szempontból.
faridom lámpanélkül 3000---a lámpák eladva...30 605 6883
és további nyalánkságok eladók olcsón--
Csapágyat szimeringet meg érdemes csapágyboltból venni, jóval olcsóbban megkapod.
Minden ami csak létezik hozzá, a blokktól a vázig, utolsó csavarig minden.
Nem csak futura és sport pro hanem sintezi, replika is van bontásra, egyszóval bárkinek bármilyen alkatrész kell keressen nyugodtan
ÉRDEKLŐDNI:
patvaros87@gmail.com
surnew@citromail.hu
Itt a kép róla: tokkal vonóval félár alatt, nem folyik, hibátlan 5000Ft
e-mail: nagy122@freemail.hu
Amúgy kösz a tanácsot. Lehet emlékszel még nyáron kérdeztem hogy 125-ös vagy 160-as AF1 a jobb és a 125-öst tanácsoltátok. Meg is lett és eddig nagyon megvagyok vele elégedve, remélem ez így is marad, szép és megy is ahogy kell. :D Csak az első teleszkópja nem az igazi azt kell cserélni rajta.
gabor8181@freemail.hu
de lehet hogy régen láttam már----utána kell nézni--