Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok.ha valakinek van rv blokkja vagy bár mi alkatrésze ,és már nincs szüksége rá,én szivesen megszabaditom töle emberi árakon.köszi mindenkinek aki idáig is segitett!
Írtam mailt!
Nyugodtan kérdezz itt is, én nem vagyok szerelő csak egy lelkes amatőr :)
Aminek lehet utána olvastam neten, külföldi fórumokon, megpróbálom a motoromat a legjobb formában tartani műszaki szempontból.
óccó minden óccó----olajpumpa 3500 ft fejidom lámpanélkül plexivel 3500 plexi nélkül 2500 csak a plexi 2500
faridom lámpanélkül 3000---a lámpák eladva...30 605 6883
és további nyalánkságok eladók olcsón--
Mivel én szerelő vagyok, és nem az enyém, így rohanok...de attól még mindig nem lenne se hajtókarom, se csapágyam, stb. Ja, és ez már perselyezve van...
van egy ötletem! cseréld a el a hengered velem! és akkor tuning cucc is jó lesz
Rotax! Adj már valami telefonos elérhetőséget, kérdeznék 1-2 dolgot, ha lehet.
Aha, és széria alkatrészeket meg nem tud hozzá. Köszönjük Emese...
az italmondo az egy sz.r nagyon drága a legjobb az omega motor gyöngyös polini 160-as dugó italmondo 27.030Ft /db az omega motornál 17.500Ft/db nem mindegy!
http://motoroswebaruhaz.hu itt is kapsz hozzá sok cuccot. (dugó, hajtókar megegyezik az Rs-ével)
Tudsz méreteket adni? Nem húztam még szét a blokkot, de a tulaj rágja a fülemet az ár miatt...
http://italmondo.hu/
Csapágyat szimeringet meg érdemes csapágyboltból venni, jóval olcsóbban megkapod.
AF1 alkatrész beszerzési forrást tudtok a Pinken kívül? Dugó, hajtókar, főtengelycsapágy, szimmeringek, tömítésszett érdekelne.
125ccm Hibátlan 125ccm af1-ek bontása!
Minden ami csak létezik hozzá, a blokktól a vázig, utolsó csavarig minden.
Nem csak futura és sport pro hanem sintezi, replika is van bontásra, egyszóval bárkinek bármilyen alkatrész kell keressen nyugodtan
ÉRDEKLŐDNI:
patvaros87@gmail.com
hibátlan A-s méretű nicasilos Polini hengert cserélnék gyárira!
surnew@citromail.hu
az első telót már eladtam ami az övé volt, viszont nekem van még1

Itt a kép róla: tokkal vonóval félár alatt, nem folyik, hibátlan 5000Ft
szia ment a kép küldtem a telóképet--üdv gábor
Képet tudsz róla küldeni?
e-mail: nagy122@freemail.hu

Amúgy kösz a tanácsot. Lehet emlékszel még nyáron kérdeztem hogy 125-ös vagy 160-as AF1 a jobb és a 125-öst tanácsoltátok. Meg is lett és eddig nagyon megvagyok vele elégedve, remélem ez így is marad, szép és megy is ahogy kell. :D Csak az első teleszkópja nem az igazi azt kell cserélni rajta.
szia ha esetleg már eladta akkor nekem is van 6000 ftért egy af1 teló..ha esetleg érdekel akkor itt megtalálsz--30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
Az első teleszkóp meg van még?
sziasztok lene nektek 1 rezóm! nononono@citromail.hu ra írj ha érd am 6 meg 3 nulla az ára !
az af1 ben is kétféle van....pmeumatikusban gondolom a kipufogó gázok nyomása......a másik meg elektro-----amugy nem értem akérdést..mi az hogy mi működteti?
Az AF1 blokkjában mi vezérli, működteti a power szelepet? Valaki esetleg ismeri a működését?
én úgytudom 19 000a szett.hozzá
de lehet hogy régen láttam már----utána kell nézni--