csak gondoltam ha mar feljott a szo rola legyetek tisztaban vele hatha meg jol jon az info. :) amugy gyarilag az rx-et es a tuareg rally-t szereltek berugoval a kisebb suly miatt..
semmi fele atalakitas nem kell. es a deklit se meg semmit se kell cserelni. a dekliben a valtokarnal ha megnezed van egy persely, azt kell kivenni, mert a berugotengely ramegy a valtotengelyre. belulra csak be kell tenni a racsnikat es a rugot. es egy csavart kell osszesen kicserelni a blokk hatuljan ami az inditosnal rovidebb, a berugosnal pedig hosszabb mert ebben akad meg a racsni hogy ne ugorjon ki. es a kuplung fele mene attetelfogaskereket kell meg femre cserelni es kesz is.
semmi fele atalakitas nelkul belemegy, csak venned kell egy berugoszerkezetet es kart hozza. berugoszettem van is akar nekem ha kell csak berugokarom nincs most.
Elvileg létezett 123-as berúgós blokk..
De tuti, hogy deklit kell cserélni, meg jópár belső alkatrészt, sőt, nem lepődnék meg, ha a középső blokkfelet is! Bár talán az maradhat.
Itt egy kép:
Rém primitív szerkezet ám! Javítható is! Bár ez az 500 Ft-os ajánlat nem sok, annyiért lehet nem érdemes játszani vele, pláne, ha nem értesz az ilyenekhez... Vagy sérült, szakadt..
szia---szerintem igen ha arra a kis fekete kupakos kis-fehér úszójú -mérőre gondolsz ami belemegy az olajtartályba--olyanom van 500 ftért ha kell..levélként elküldöm ha érdekel írj...30 605 6883 üdv gábor
A normál variánst ismerem :D DE a berúgósat nem.