Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képed nincs róla? Mármint hogy mi van a dekli alatt esetleg?
A normál variánst ismerem :D DE a berúgósat nem.
Halli,olyan kérdésem lenne hogy mennyi olaj kell a blokkba ? menyiség ? kösszönmöm
csak gondoltam ha mar feljott a szo rola legyetek tisztaban vele hatha meg jol jon az info. :) amugy gyarilag az rx-et es a tuareg rally-t szereltek berugoval a kisebb suly miatt..
Akkor ez is tiszta. Köszi! Ilyet még nem láttam!
semmi fele atalakitas nem kell. es a deklit se meg semmit se kell cserelni. a dekliben a valtokarnal ha megnezed van egy persely, azt kell kivenni, mert a berugotengely ramegy a valtotengelyre. belulra csak be kell tenni a racsnikat es a rugot. es egy csavart kell osszesen kicserelni a blokk hatuljan ami az inditosnal rovidebb, a berugosnal pedig hosszabb mert ebben akad meg a racsni hogy ne ugorjon ki. es a kuplung fele mene attetelfogaskereket kell meg femre cserelni es kesz is.
semmi fele atalakitas nelkul belemegy, csak venned kell egy berugoszerkezetet es kart hozza. berugoszettem van is akar nekem ha kell csak berugokarom nincs most.
KÖSZÖNÖM
Elvileg létezett 123-as berúgós blokk..
De tuti, hogy deklit kell cserélni, meg jópár belső alkatrészt, sőt, nem lepődnék meg, ha a középső blokkfelet is! Bár talán az maradhat.
Itt egy kép:

http://p1.bikepics.com/2004%5C...

tuareg alkatrészeként talán találsz..
De minek akarsz berúgót építeni rá?
Rém primitív szerkezet ám! Javítható is! Bár ez az 500 Ft-os ajánlat nem sok, annyiért lehet nem érdemes játszani vele, pláne, ha nem értesz az ilyenekhez... Vagy sérült, szakadt..
szia---szerintem igen ha arra a kis fekete kupakos kis-fehér úszójú -mérőre gondolsz ami belemegy az olajtartályba--olyanom van 500 ftért ha kell..levélként elküldöm ha érdekel írj...30 605 6883 üdv gábor
helló az aprilia sintesi-nek és a sport pro-nak megegyezik az oalj szint jelző kupakja ? előre is köszi
HIHETETLEN AKCIÓ!

Eladó Aprilia Af1 alkatrészek ALAKALMI áron!

-Rezó,dob nélkül.
-Lábtartók.
-Kuplung kar.

Ár:5000Ft.
Jó napot..
Érdeklődni szeretnék hogy rotax 123 blokkba hogy lehet beépíteni berúgókart...
A segítségeteket előre is köszönöm..
Eladó Rotax 123 alkatrészek!
komplett blokk, gyújtások, főtengelyek, kuplungok, váltók...stb

Af1 Sintesi és Af1 Futura alkatrészek!
komplettan , bontva több db van!
idomok, vázak, villák, teleszkópok, fékek....stb

egy kis ízelítő képekben..

orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769
AM3 blokk jó állapotban 25ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Látom nem érted, na mindegy.

X 25 kell bele, azzal jó lesz. És 266os kehelycső (tűsfúvóka)
És egy utcai használatú AF1-be milyen tűt rendeljek?
Akkor a gyári képeken összecserélték a tűket?
Akkor olvasd el rendesen, amit belinkeltél, mert itt ugyanaz van amit én leírtam neked. PHBL karbi: D tű, PHBH karbi: X tű.

És nézd meg amit belinkeltem, azon megérted a tű méretezést.
Hülyeség? Akkor nézd meg a hivatalos Dellorto oldalon, hogy hogy néz ki az X és D tű, és melyik karbihoz írja...

Dellorto

Nekem az a bajom, hogy szervizelek egy AF1-et, ami megragadt, és a karbi is tatarozásra szorul benne...
CSONGIMAN ---ahogy ígértem itt vannak a képek---

megvan az a kis kupak is de egyben a tartályt is odaadom vele.

Email: csuser@freemail(pont)hu ---- itt beszéljük meg
28-as dellorto PHBH RD komplett jó állapotú 8000FT
Amal sem komplett gyujtás, tökéletesen müködik, ára:35000Ft
Megjött a cuccos köszi
Oks rendben, bármire szükséged van keress nyugodtan!
Üdv
Futurám van, gyári 40mm-eres, hibátlan állapotúm.
Adatlapomon lévő elérhetőség valamelyikén keress meg, ott a többit.
Üdv