Te két nevet használsz?
Amúgy nyilván ha szétszedtétek, valamit ott elpiszkáltatok! Előtte jó volt?
Ezen a blokkon a váltótengely csapágyazása elég kényes, én egybe nem láttam olyat :D Akkor darált valamelyik fokozat, mikor az elszállt havernak... Mert lógott a tengely.
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni? Az lenne a problémám hogy Most estet át az aprilia af1 50 em (rv6) egy kis felújításon ki lettek cserélve a blokba a csapágyak új dugattyú a mocba stb.. na a lényeg hogy ma megvolt az első köröm vele és azt vettem észre hogy 2 .ba a motor elkezd recsegni meg rángat.. a Blokk felöl meg 4. ben is de ott csak a hangja hallatszik egy kicsit 1. 3. 5. 6 ban a motor nagyon jól finoman megy valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj?
szimmeringet az italmondo bt ből tudsz rendelni és azt ajánlom h ha még olajat sem biztos hogy egymagad letudod cserélni ,inkább vidd szervizbe és pénzt és idegeskedést és energiát spórolsz meg-----ők beleraknak neked mindent és meg is rendelik és készre adják a mocit..
szerintem szerviz inkább
Sziasztok!
Segítség kéréssel fordulnék hozzátok!
Aprilia Af1 125 Futura-ba hol tudok venni teleszkóp szimeringet, illetve milyen olaj kell a teleszkópba? Ez a szimering csere itthon könnyen elvégezhető vagy inkább jobb ha szerelőhöz viszem?
És még arra is kíváncsi lennék hogy milyen olajat kell a blokkjába önteni illetve hogy cseréljem le benne. Azt remélem meg tudom csinálni itthon is.
Előre is köszi!
az egy nagyon jo olaj, en sok 1000 km-t mentem vele a 125os tuareggel anno barmi gond nelkul. neten rendeld meg akkor csak 2990 ft, a kuton meg 4 korul mozog... picivel dragabb mint a castrol vagy ilyesmik de jobb is sztem.tobb tanusitvanya is van ha megnezed... olajexpressz.hu
Most mérem pontossan menyit fogyaszt, tele töltötem aztán 100km-nél megnézem mit mutat(menyi megy bele)
Am igen elég drága volt a olaj 3700/l csak épp nem kaptam mást ami full szintetikus lenne.
Kösz a bejáratásra a részletes tályékoztatást,megfogadom.Még nem volt bejáratos motorom:)
Hali mindenkinek!
Valaki nem tudja nekem megmondani hogy az 50-es '91-es Futura villájába mennyi olaj kell villánként? Ha esetleg oldalt tud valaki ahol megtalálom annak is örülök!
Köszönöm előre is!
Az Mol pár éve megjelent fullszintetikus olaja, nem? Az szerintem szuper! Sosem használtam, de a szaga szuper, ez arra enged következtetni, joy jól is dolgozik...
Csak drága, nem?
Érdemes itt körülnézni:
oljabolt.hu
ajánlom figyelmedbe az Elf olajokat, fullszintetikus 2 e FT körül...
A fordulatszámmérő spirált egy borítékban el tudom Neked küldeni! Előreutalva összesen 1500 Ft, utánvétellel 2000 lenne az ára!
A számom ott van, ha kell hívj, vagy küldj egy mailt!
Amúgy nyilván ha szétszedtétek, valamit ott elpiszkáltatok! Előtte jó volt?
Ezen a blokkon a váltótengely csapágyazása elég kényes, én egybe nem láttam olyat :D Akkor darált valamelyik fokozat, mikor az elszállt havernak... Mert lógott a tengely.
De asszem az újabb széthúzást nem fogod megúszni!
Engem a fordulatszám mérő spirál érdekelne. Az jó 90-es évjáratú Futurához is? Roatx123-as blokk van benne.
Amúgy hogy tudnád elküldeni?
Tud nekem valaki segíteni? Az lenne a problémám hogy Most estet át az aprilia af1 50 em (rv6) egy kis felújításon ki lettek cserélve a blokba a csapágyak új dugattyú a mocba stb.. na a lényeg hogy ma megvolt az első köröm vele és azt vettem észre hogy 2 .ba a motor elkezd recsegni meg rángat.. a Blokk felöl meg 4. ben is de ott csak a hangja hallatszik egy kicsit 1. 3. 5. 6 ban a motor nagyon jól finoman megy valakinek valami ötlet hogy mi lehet a baj?
szerintem szerviz inkább
Segítség kéréssel fordulnék hozzátok!
Aprilia Af1 125 Futura-ba hol tudok venni teleszkóp szimeringet, illetve milyen olaj kell a teleszkópba? Ez a szimering csere itthon könnyen elvégezhető vagy inkább jobb ha szerelőhöz viszem?
És még arra is kíváncsi lennék hogy milyen olajat kell a blokkjába önteni illetve hogy cseréljem le benne. Azt remélem meg tudom csinálni itthon is.
Előre is köszi!
Ha ez kell, küldj nekem egy mailt, (szakacsmarcell@yahoo.de) és válaszba elküldöm. De légszi, írd bele, mit akarsz, különben lehet spamnak nézem :D
Ha utalsz Nekem 1300-at, akkor postával együtt ennyiért elküldöm. Vagy 2300 utánvétellel!
30/423-0674
Esetleg valakinek ilyen csap?
Előre is köszi Ata
Am igen elég drága volt a olaj 3700/l csak épp nem kaptam mást ami full szintetikus lenne.
Kösz a bejáratásra a részletes tályékoztatást,megfogadom.Még nem volt bejáratos motorom:)
Valaki nem tudja nekem megmondani hogy az 50-es '91-es Futura villájába mennyi olaj kell villánként? Ha esetleg oldalt tud valaki ahol megtalálom annak is örülök!
Köszönöm előre is!
Csak drága, nem?
Érdemes itt körülnézni:
oljabolt.hu
ajánlom figyelmedbe az Elf olajokat, fullszintetikus 2 e FT körül...