Szia!
Köszi,csak ránéztem az e-mailekre és mondom nem írtál holott mondtad ha feladod írsz,mondom nem-e valami miatt cs
szik a program,de akkor nem.
Köszi előre is várom a csomagot.
Ha nem Pesten keresztül jön akkor holnap itt lesz.
huhu amit írtam, az a 38-as belső átmérőjűre érvényes! Ezt hozzá kell tenni! Sport pron 40-es volt, az RS teló, az kicsit más. DE olyat én nem szedtem még szét.
ez hülyeség. PHBH 28 karbikba X szériás tű jár, ezen belül van kb 70 fajta tű, a számok a különböző méreteket jelölik. X 25 egyébként a gyári. D szériás a PHBL karbikba van. VHSB karbikba pedig K-s. Itt egy oldal ahol minden típus és méret meg van adva. dellorto needles
Elég macerás, mert fordított...
NAgyon beteeg? Csíkos, folyik?
Amúgy szétszedni nem nagy ügy, kiveszed a telót, lecsavarod a tetején a kupakot (ezt kiszerelés előtt illik meglazítani) kiveszed a két biztosító félgyűrűt, alóla az alátétet, lehúzod alul a porvédőt, kiszeded a szimmering biztosítót, majd szépen lendületes mozdulattal széthúzod a két csövet. Koppanni fog, és előbb-utóbb szétjön. nem könnyen, mert a csúszópersely szorosan ül a házban.
Vissza kb ugyan így, csak a baj a csuszópersely... Mert ezt vissza kell tolni. ehhez kéne egy spéci szerszám, két félgyűrű, amit ráteszel a telóra, súlya van, és beütöd vele a csúszóperselyt a nélkül, hogy megsértenéd a szárat. A krómszár megsértése sajnos itt nagy baj.
Ha meg egy sima szimmering nem elég, akkor jön az én megoldásom, ami kicsit buherálás, de egyébként csak a csere, vagy a gépműhelyben vaó (drága, és a siker nem garantált) felújítás marad.
Szóval ha kihagyod a szimmering biztosítót, akkor szárankét befér 2 db 7 mm vastag szimmering oda, ha ezt sűrű olajjal (de tényleg, nagyon sűrűvel) párosítod, elmarad a szivárgás...
Üdv