Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÜDV!AF1 REPLICA 50 megmaradt alkatrészek eladók!06304906559
Ez mind szép és jó, csak tudnod kell, ha alacsony a szint, szegény lesz a keverék, megragad a motor!

Márpedig akkor jó a benzinszint a porlasztóba, ha a lehető legmagasabb! Ezt kell bejátszanod! Ezt sok motoron úgy szokták, hogy a feltöltött porlasztót (aminél az úszó zárta el a benzin útját, beépítési helyzetben, megdöntik, csak kissé, azaz 15-20 fokban előre, vagy hátra döntött porlasztónál valahol elvileg megjelenik a benzin. Ha így van, ekkora dölésszögnél (nem oldalra, a túlfolyója középen van, úgy nem fog) akkor első közelítésnek jó a szint. Éppen ne folyjon ki, az a lényeg! (amúgy létezik rá egy egzakt mérés, mikor felfordítod a porlasztót, úszóház nélkül, és méred, hogy hány mm-re van az úszó alja a referenciafelülettől, csak ehhez tudni kell ezt az értéket, és pontosan kell mérni!)

DE! Az egész nem ér egy fabatkát se, ha valamiért akad az úszó, vagy a tűszelep, vagy a kettő közti mechanika! Egyszer sokat szenvedtem e miatt...
A sport Pro gyári mérete a 140-es, a Futuráé 130-as! A Sport Pronak más a lengővillája!

Ettől még lehet, hogy + 10 mm befér, de ha motorozni kell, elég a 130-as is! Markisanak meg van nagyobb motorja, nem hiszem, hogy el akarja játszani vele a nagymenőt a gimiparkolóba :D
profi16:
Előttem úgylátom már elmondták hogy hogy tudod állítani, csak arra figyelj hogy a nyelven 1-2 tized miliméter a szinten körülbelül 1-2 milimétert fog jelenteni. Csak lájtosan

Ha már szétszeded érdemes megnézni hogy lezár-e egyáltalán a tűszelep (rákötöd a csapra, a kezeddel enyhén nyomod a tűszelepet felfele)
A láncvédőn lévő gyári matrica szerint 140-es, legalábbis a Sport Pron 140, gondolom a Futurán is
Esetleg még 150 ami szűkön beférhet mert hallani hallottam már hogy beletették, de ha biztosra akarsz menni 140-est teszel bele.
ha megkérhetném tükörről tudnál adni képeket? megköszönném :)
szabi.techhell@freemail.hu
helo!
melyik a legszelesebb gumi amit felpakolhatok 125-os futurara?
ha a túlfolyón folyik, akkor benzinszintet állíts visszább. Ezt úgy tudod megtenni, hogy leveszed az úszóházat, az úszó tengelyén(amin mozog) van ilyen kis fém "lap" ami mozgatja a tűszelepet ahogy az úszó emelkedik vagy süllyed. Ezt simán úgy hajlítod feljebb egy nagyon picit, hogy előbb zárja be a tűszelepet...a hajlítás mértéke ne legyen nagy...inkább kicsit hajlíts és próbálj 2x, mint hogy alacsony benzinszinted legyen.
Remélem érthető!
nem hanem a túlfojón folyik
én ilyen segítőkész ember vagyok
hát szerinted?

mert ha közel vagy rá tudnék nézni Neked
Af1 sintesi 50-es mértnem veszi egyből a fordulatot,se elindulásnál,se mikor turáztatnám,karbiba esetleg gyujtásba lehet a hiba?
Figyu!

Én megvenni nem fogom... DE ha tényleg olyan szuper, tegyél fel éles képeket! És akkor pikk.pakk eladod, vagy elcseréled!

A kipuffnyílást meg ne mutogasd, mutasd a dugattyúszoknyát éles képen, az mindent elárul! Meg a hengerpalástot!
Egy ennyit járt hengerben még az összes honolásnyom tisztán látszik, a dugattyún meg alig van kopás, a megmunkálás mindenhol látszik! Persze ha új volt, mikor összeraktátok.
Az rv gyári főtengője elbirná a 80-as hengert?
Nekem vannak hozzá cuccok.Kormány kifli bontott 3000ft benzin csap 1000ft 2db lábtartó bontott 3000ft/pár km spirál új 4500ft.Tükör 4000ft/db gáz kar fedelet adom ingyen a cuccokhoz ha kell.
Vannak fékcsöveim gumi is és fém fék cső is.Kellene egy hossz méret.Amúgy 2000ft/db
Szerintem a kipufogó és a beőmlő nyilás elárulja,hogy alig ment a henger.
A karbid ereszt, gondolom úgy érted falsot szív. Mielőtt a gyújtáshoz hozzányúlnál inkább a karbinál nézzél szét. Valószínű azért pöffen csak néha mert falsot szív. De így elég nehéz kitalálni hogy mi a gond vele. Adatlapomon találsz email és msn címet, vegyél fel segítek szivesen.
Helló!nem állok le vitatkozni,hogy mennyit ment ez a dugó.összeraktuk járt a motor kb 2 órát miekőtt elindultam vele .sajnos kihuzatni már nem tudtam mert 4.-be förtelem hangja lett,ezért álltam meg vele és huztuk le a hengert.szétszedés után derült ki,hugy megszorultak a csapágyak és log hajtókar.
nekem van lábtartom konzolostol váltokarostol ha kel%!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
az a dugó 100% hogy nem 3 km-t ment már ne haragugy meg
tehetnél fel élesebb képeket, akkor könnyebb lenne... Így a homályba nem tűnik éppen alig futottnak, de akár zsír új is lehet!

Megjegyzem ha 3 km után beállt, akkor az már lógott rendesen, mikor rákerült!
Megszületett egyik átfolyó nem volt átfolyó beindul faszán megy a gyertya is meg lett rendelve pötyke a gép
KECEL
kössz mindent
Polini 160-as hengerszett eladó,vagy cserélhető 125-ös hengerszettre. A motor 3 km-t ment mert megszorult a főtengely csapágyam.
Akkor elcseszted!

Azért ez illett volna elsőre is elmesélni! Előfordul mindenkivel, csak éppen sokkal egyszerűbb a hibát megtalálni. Persze mit várok, a legtöbben piszkálják, aztán jönnek, hogy ez a baj, majd kiderül, hogy belepiszkált, és azóta rossz...

Melyik alsó tömítés volt rossz? NYilván elgörbítetted az úszó zárókáját, és túlfolyik...