Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv

af1 futurához van km meghajtóm ha még érdekel
Fehér "kidomborodó" ilyen müanyag gyantás APRILIA matricája vkinek eladó?
Köszönöm a powerszeleppel való kérdéseket!:D
A következő még,h mikor festik a tankot,a nyílást h szokták eltakarni,h ne menjen bele a tankba a festék,simán "bemaszkolni"?
Zolko87 irtam mailt. Holnap mikor hivhatlak fel?
szia sajnos nincsen már---de ha jól tudom italmondo bt ből tudsz rendelni vagy pink motors tól
Km meghajtó kellene de nagyon :) Ha van gondolj rám
Km óra kihajtás kellene +ha van akk120-as óra van,ára?
Helló valakinek af1 eshez 120-as órája van lehetőleg működőképes ára is érdekelne!
Üdv.:Roli
heló engem km meghajtó érdekelne,hogy van-e? és ha igen mennyibe?
tudnál azért a tükörről képet küldeni előtte? mert akkor meggondolom
Köszi a választ,felhajtok 1 gömböjitőt.
köszi a választ. hát kéne önindito,kuplung tengely, rá az anya ami akosarat rögziti.hát eggyellöre ennyi.
pinkmotors, italmondo
Kösz trakee

nem hallotam hogy csörgöt volna ,lehet csak szimeringes.
Elsönek kicserélem azt.

Amugy hol lehet főtengelyfelújitó szettet venni (gondolom ez ugyan az mint a hajtókar szett?) ?
Bocs, szabin vagyok, nem igazán nézem a fótumot!

Sóval ha jó a főtengelyed, akkor jó, és kész.
Ha meg elkopik, szépen fog csörögni, meghallod! De én nagyon nem tennék bele használtat! Ennek a blokknak az egyik legkényesebb eleme, gyárilag 20e-enként hajókarcsapágy cserét írnak elő, és az a tapasztalatom, hogy ezt jellemzően kéri is! Bár egy dugattyúval elfuthat többet, de ha ki van benn cserélve a dugattyú, nem szokta bírni a sokat futott főtengely. Szóval ha cserélni kell, mert csörög,. akkor csak hajtókarszettet.

A főtengely szimmering csere meg megoldható teljes bontás nélkül! Ha rosszak a szimmeringek, nem fog jól menni, azt a dadogást produkálja, amit írtál, nem forog ki! És lehet, nem eszi vészesen a váltóolajat, és nem füstöl, még is ilyen baja van, én is jártam így anno! Dombon nem akart felmenni, szétszedtem a blokkot, hogy tuti kopott már, erre minél jobban bontottam, annál szebb alkatrészek kerültek elő, de a főtengelyszimmering... No az tiszta koksz volt az ajkak között is! Újjal utána szárnyakat kapott!
a power szelep az arra való, hogy köztes fordulatszámon (2500-7,8ezer) nyomatékosabb legyen a motor.

Az ötvenesben azért nincs mert nincs rá szükség. Semmi nem történne, ha bele is raknád és működne is....ugyanúgy menne.
Nekem van hozzá km spirálom vadi új 4000ft gyári csepp alakú Tükör 4000ft/db lábtartók 2000ft/db
Mi kellene hozzá?Nekem van hozzá szinte minden!
szia--------ezen a dolgon 18 évesen énis áttestem hogy poverszelepet a blokkba 50 esbe--de nem véletlenül nem raknak bele atöbbdiplomás gépész és tervezőmérnökök--egyszerüen mert nincsen rá szükség a kis teljesítmény miatt----amennyivel erősdebb lenne annyival hamarabb nyirnák ki ka fiatalok és valjuk be hogy azért egy 50 est padlógázra fizikailag sokkal könnyebb mint mint eg y125 öst mert azért annak 150 a vége apicinek meg 70-90 ---szerintem ne barkácsold szétt---inkább dobj rá nagyobb hengert és kevesebb pénzből kevesebb energiából meglesz--
50-es sintesibe(rv blokkal)powert épiteni lehetséges lenne?:D:D
Milyen átalakitások kellenének,iesmik...?
Kérem aki tudja,az segitsen!
Rotax123-as blok van benne (mailbol kihagytam)
Zolko87 ment a mail
Szia!
Nekem van, emailon keress meg
patvaros87@gmail.com
Üdv
Sziasztok rv6 hoz kellene nekem váltó valaki?
Sziasztok

Lenne vkinek olcson jo vagy kifogástalan állapotú:) főtengelye? hajtókar?1987-es aprilia af1 sintesi-hez.

Ha igen menyiért?