Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello

van lendkerekem
5000ft az ára
Zolko a tükröket menyiért adod? közelebbi képet csak a tükörröl tudnál feltenni?
Szia!
Lendkereked van?
Ha van mi az ára?
Helló!
Ez engem is érdekelne.
A lendkerékre az van irva hogy ducati.
Valószínűleg beledolgozik a motor a víztérbe. Hengerfejtömítés, vagy a tömítőfelületek szoktak rosszak lenni, akkor csinálja. Perselyezett hengernél gyakori, hogy nincs lesíkolva, és beledolgozik...
Ez fizika...
üdv mindenki

af1 50 bontott alkatrészek eladók
ha valakit valami érdekel irjon
zombori.motor@citromail.hu
06302420786
megnézettem a motort. 1 es kompresszió van bent a a 10-12 ből... :s dugattyú csere minimum, remélem a henger falába nem húzott bele, de azt még majd megnézem. Van valakinek 125 ös tényleg jó állapotú henger és dugattyú? Nem szeretnék pórul járni, ha használtat veszek
nincs már meg neki
Váradi Csabi neki vannak hozzá cuccok Tel:06 209255645 vele beszélj.Hát ha tud segiteni
125ccm aprilia-k(rotax123-as blokkal szereltek) bontása. Minden van hozzá ami csak létezik, a blokktól elkezdve a kerekekkel befejezőleg . Korrekt árakon, kiválló állapotú alkatrészek. Az összes af1 tipushoz van alkatrészem nem csak a képeken szereplő motorok vannak bontásra!
Bárkinek, bármire szüksége van keressen meg nyugodtan
érd.:
patvaros87@gmail.com
a trapézlámpás tzr az komplet eleje kéne!

én tudok jobbat:) fél kiló csirkemell, sültkrumpli, és fél liter tej
az régebbi
Vannak tzr alkatrészeim 2003.-as évj.-tól.Mire lenne szükség mi az a 4dl?
ezt most mire érted?
"Ne egyél meg bármit"
helló
yamaha tzr 4dl hez alkatrészt nem tuc?
vagy esetleg valaki?
Bocs de kémiából 2.-es voltam.De találkoztam már ilyen problémával és megoldottam és még égési osztályra se kellett menni
szia igazad van csak a hengerfej körül melegítti a vizet a moci ha zárva vana termosz utánna ha nyitva van akkor beindul a körforgás az egész hűtőben--
szia felhívtam egy szrelő mérnök haveromat és aztmondta hogy ezek után ha felforr hogy nincsbenne termosztát akkor több mint valószinű hogy el van égve a henferfejtömíttés és áttengedi azt a hőt amit nemszabadna--
köszi megprobálom
mosd átt---
a vízszivattyú jó és a fogaskerekek is keringteti is a vízet mégis meg rottyan