heló
a tank 5 e a tanksapka az zárszetel van!5(gyujtáskapcsolo tanksapka és 1 ülés zár!
van első ülésem is! sintezit! az pont jo lene simohoz! 1 e
központi telo 8 e több szinbe is van!
egybe odadom 17 e!
ha gondolod!
eltéve;) de akkor fixre legyen, mert ha más érdeklődik irántuk akkor azt fogom mondani hogy már nincs meg! Szóval 1000% legyen:) ha két hét akkor két hét;)
Megvéveeeeeeeeeeee! azonnal tedd egy szacskóba és ojan helyre tedd őket hogy bajuk ne essen mert kellenek igaz h várnom kell 2 hetet a pénzre de akkor is kellenek.
remélem így is megoldható adj egy e-mail cimet és keresni foglak amikor megvan a cash-em legkésőbb 3.a
Trakee! Köszi a segitséget!A gond ott kezdödöt,hogy nem reagált kevérékcsavarra,mert,ha teljesen betekered lekéne állnia.Ha farsót kap akkor nem áll le.A történet füstölt nagyon,de alapjárat volt jól huzott,de bemelegedet összevissza járt magas fordulatszám alapjáraton.
Sziasztok skacok!
Itt a listám ami kellene nekem.
-középteló
-1pár lábtartó
-kormányvég 1pár
ezek lehetnek rozsdás-karcos darabok is úgyis festést kapnak.
Köszönöm elölre is!
robi gyere add meg a mobilodat--itt az emilem ezen megtudjuk tárgyalni..........meg lene egy két csemege számodra ha érdekel....olcsón persze...30 605 6883
Ha kell csinálok neki külön tartót a vázra amire szépen ráfekszik.
igen a megrendelőm akar első-hátsó tárcsaféket és ahhoz más villa/villabefogó kell elölre és hátra is. és akkor hozzá való felnik amikkel szépen néz ki majd de ha nemjön össze akk marad ez ami benne van-kap festést és felni csíkot és vízmintás gumikat. hátra szélesebbet rakok neki h stabilabban tudjon 1 kerekezni;) Szép lessz igaz most még ott tartok h a sárvédőket röviditem le és ültetem le a keréktől 2cm-re. utána a tank és ülés kell és akk megtom hajtani a segédvázat h kecsesebb legyen a fara.
akkor máskor hejes írom a szymszont! ez egy fórum és ha gyorsan írsz akkor ez van ----bocs de ha valami nemtetszik iylen téren akkor menj a helyesírás szobába..köszi
ehh.. úgy ez is rámegy. Igaz, hogy nehéz, és az ürtartalmának kb felét nem tudod használni, meg lehet nehezen folyik ki a benzin.
Amúgy azért az Af1-é nagyobb ám. pláne a Sintesi. mert gondolom ez RG tank.
a tankomnal a végén 1 csavaral le lehet huzatni és kész!
kicsit nagyobb de nem melekszik tul tuti és 2 dl vizel több fér
a tank 5 e a tanksapka az zárszetel van!5(gyujtáskapcsolo tanksapka és 1 ülés zár!
van első ülésem is! sintezit! az pont jo lene simohoz! 1 e
központi telo 8 e több szinbe is van!
egybe odadom 17 e!
ha gondolod!
de telefonon se rossz!
remélem így is megoldható adj egy e-mail cimet és keresni foglak amikor megvan a cash-em legkésőbb 3.a
Itt van az én ajánlatom:
központi teló: 2000
kormányvégsúlyok: 300
lábtartóm nincs
első teló mindenestül, hidak, tengely: 5000
30/423-0674
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freemail.hu
0630
3207630
Üdv
Itt a listám ami kellene nekem.
-középteló
-1pár lábtartó
-kormányvég 1pár
ezek lehetnek rozsdás-karcos darabok is úgyis festést kapnak.
Köszönöm elölre is!
igen a megrendelőm akar első-hátsó tárcsaféket és ahhoz más villa/villabefogó kell elölre és hátra is. és akkor hozzá való felnik amikkel szépen néz ki majd de ha nemjön össze akk marad ez ami benne van-kap festést és felni csíkot és vízmintás gumikat. hátra szélesebbet rakok neki h stabilabban tudjon 1 kerekezni;) Szép lessz igaz most még ott tartok h a sárvédőket röviditem le és ültetem le a keréktől 2cm-re. utána a tank és ülés kell és akk megtom hajtani a segédvázat h kecsesebb legyen a fara.
Amúgy azért az Af1-é nagyobb ám. pláne a Sintesi. mert gondolom ez RG tank.
Ez milyen teleszkóp? Meg felni? csak nem rs?