Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én előbb megnézném a helyedbe a tankot. A Sintesi fém, de elég nagy.. 18 l-es... ÉS jó széles, vicces lenne simsonon. A Futura műanyag, jóval kisebb, de szerintem az se megy fel egy faragatlan simson vázra, mert nem nyeregtank. Megjegyzem akkor már gyújtáskapcsolót is kérj, és egykulcsos lesz. Bekötni nem kunszt a simsonba se a gyújtáskapcsolót
Nem. Ki lehet cserélni kívülről. De a kuplungot le kell szedni.
A kiegytengely meg egyszerű. Mikor szétszeded, valamelyik holtponton a műanyag fogaskerekek össze vannak jelölve. A két fogaskerék jele együtt áll, meg a kiegytengelyen is van jel a fogaskerékhez. A főtengelyen nincs, az holtponton van ilyenkor, de meg nem mondom most melyiken. A két foaskerék amúgy ugyan oylan, csak egyik fordítva van berakva, és mindkettőn megvan mindkét jel, ha véletlenül felcseréled.
Szia jo h tettél fel képet a motorrol is mert megakadt a szemem ezen azon:D
Mennyit kóstálna:
-lábtartó
-váltopedal
-fékpedál
Ezek azért kellenének mert hátrébb helyezem a lábtartót és hozzá kell igazítanom a váltó ill fék pedált is és akk legyen már sportosabb is :)
Köszi a választ! Kéne még más is de az aprilia már nemadja ki.( fordított teló kormány befogoval -hátsó dupla villahíd a tárcsafékek miatt és alufelnik gumival de ezek sztem a gyerek költségébe már nemmennének bele
A Simson családnév, mindenképpen nagybetűvel (és helyesen:) írandó.
(lehetőleg:)
Szia zsolti!
Mennyiért adnád a tankot? ha lenne hozzá ülés az is kéne :) tanksapid is lenne hozzá? Mert akkor tényleg boldoggá tennél:D Jaa és gyerekek kéne nekem még középteló is mert akkor simson-aprilia szörny legyen már:D
Jaa és a legfontosabb:D Mennyi lenne az ára?:)
lehet hogy az rs és a futura tank lesz jó neked mert műanyag belül szóval az pont neked való méretre....az enyém az kicsit izmosabb........a zsolt tankja elég pofásan néz ki....olyan szimszonra méretezhető.....én látok benne fantáziát
nekem van futura tankom
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szia én tudnék neked adni egy 25 ös af1 tankot ---csappal sapival kulccsal zárral akár még elsö ülés is beleférne az árba egy 4500ft vagy ha kell hozzé idom farokidom amire az ülés mergyx akkor aztis tudok adni...vagy rs idomot hozzá 1500 ért--
a tükröket csak úgy raktam hátha megtetszik valakinek 1000ftért az aprilia a karbon pedig 1500
30 605 6883
Üdv!
Újra hozzátok hozott a sors;)
Kellene nekem infő arról, hogy az aprilia af1 -ek (sintesi-replica-futura) közül meiknek van a legkisebb tankja? ---- simson street fighterre kaptam megrendelést és ahhoz kellene egy tank(kulcsal) és hozzá való üléssel.
akinek van rozsdás-horpadt-netán jukas tankja+sapi kulcsal és esetleg egy ülés hozzá vagy külön külön hálás lennék ha szólna.
Aki ír kérem tüntesse fel az árat is ! köszönöm!
Széles utat barátaim
nekem enyim van rá ez 1 ajánlat nem kötelező belemened ha adod adod ha nem akkor nem
Sziasztok! Rotax 123 fötengelyszimering cseréhez szét kell huzni a blokkot?Na még annyit aki tudja,hogy kell jelzésre állitani kiegyelitötengelyt?A Cagiva Mitohoz hasonloan?Na azét tudom köszi a segitséget.Széles utat
nemakarja valaki megvenni a maradék af1 cuccaimat..cak pakk...
kialkudunk valamit a dolgokra---30 605 6883
jó azért hülye nem vagyok Zsolti...és nem is kéne annak nézni.

Múltkor küldtem neked kb 30e értékű cuccot egy 10esért.

Most meg 20ért akarod vinni a blokkot? Postával? Egy jó blokkot? Ugyan már...
Megvannak még! Hívj fel, vagy dobj egy emailt!

Mehet utalva és utánvéttel is, de személyesen is.

csuser@freemail.hu

30/423-0674
helló! engem érdekelnének az indexek!
helló
na a blokért adomk 20 ezret! postával együtt!
gyujtás és karbi nélkül
Igen, azonkivül hogyha a fotóhoz van némi közelebbi közöd, akkor tudod hogy "nincs gyujtó tekercs", csak tulfeszültség, kb 27Volt. A lényeg hogy kell fesszab. Pillanatnyilag ennyi elég nekem. Ettöl már indulni kellene... Köszönöm, holnap próba!
Ismered a menedzseres viccet?
No te is ilyen vagy.
Ha 125-ös, akkor NGK B10 Eg Mert ugye kimaradt
Akkor fog 80-90 fokra felmenni ha kevesel, vagy az állórésznél odatolják max előgyújtásra. nem a polini hengertől. Használok polinis af1et, 60 fok felé nem megy, tiszta a hűtő, és jól van karburálva. És soha nem ragadt meg.
Van egy kis változás a fehér vezeték nem a cdi-be megy hanem fel a feszebályzóba (jobb oldali szélső)és onnan megy tovább és a índitó reléböl jön vissza egy vezeték cdi 6 dugajba mert a ha közvetlenül a cdi be megy a gyújtó tekercs fehér szála akkor a túl feszültség meg öli a cdi-t.
Remélem segitetem
sziasztok....megszabadulnék a megmaradt alkatrészeimtől...30 605 6883
90 es évj af1 125
Aprilia af1 sintesibe mijen gyertya valo gyárilag?

7-es van benne.
Vélhetően vagy sokat, vagy keveset kap. Első tippre sokat.
Persze ha minden más rendben van.
DE vigyázz, ha túlságosan elszegényíted, attól megragadhat. Érdemes hozzáértővel beállíttatni. HA minden rendben van rajt, akkor ez neki egy porlasztó pucolás, fúvóka benzinszint ellenőrzés, majd beállítás. Annyira nem kér ért sokat. Persze kipuffszelep legyen kipucolva, új gyertya, jó membrán, tiszta kipufogó... Szóval legyen minden jó.

Csak egy kérdés, miért az AF 1 fórumban kérdezed, ha ez egy RS?
takaricsd ki a karbit! ja és a ngk br10eg az jo bele
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
a motor(RS 125) üresben nem akarja kipörögni magát, 8000-nél megáll.
és addig sem túl dinamikus a történet. (lassan pörög fel meg le is)
vhsb 34 karbi
Főfúvóka: 140
sűber: felülről a 2.
aszem most 2 fordulatot van kint a keverék csavar.
tudtok valami kiindulási pontot adni ?:)
probáltam sok féle gyertyát (ngk br10eg, b10egv, Denso)
Attila