2 problémám van ezzel: most X42 van benne, és a dellorto hivatalos oldalán az X jelzésű tű az a vastag, míg a D jelzésű a karcsúbb. Ami a kezembe van, az meg iszonyat karcsú, és X 42 van ráírva...
szia simsons...... sajnos azt te sehogysem fogod tudni--mert még én 30 éves fejemmel is van hogy összekeverem---sötétszürke a nicasil....de inkább mutasd meg egy motorszerelőnek és akkor ő megfogja neked mondani hogy az vagy csak króm....
A régi RV blokk hejére belemegy az új Am6-os? Lenne egy af1 de a régi bokkja rossz és olaszból hoztak egy 2008-as am6-os blokkot újat. Ránézésre sem egyezik már a képekből itélve. Ha jó lesz a freemailom akkor beszúrok pár képet róluk.
Dehogynem.
A megengedett sebesség mindenkire vonatkozik. Ha megállítanak, akkor bukta. Vagy utánad megy. A videó felvételből hamar kiderül, hogy te vagy a motoron és a te motorod van a videón, szóval....
Ráadásul smkp-nak 45 a max megengedett sebessége, ha ennél gyorsabban mész....simán elküldhetnek, hogy vizsgáztasd le motorkerékpárra.
Ja, ha meg nem kapnak el..... sok a térfigyelő kamera, le tudnak követni és ugye sok a motoros utáló ember akiknél ha kérdezősködnek akkor boldogan adnak felvilágosítást.
50-es rv-hez valakinek eladó inditómotorja?
Meg lenne egy kérdésem,ha városba pl 80-al veretem neki,egy négysávos uton,de a rendőr nem mér,csak pont a kereszteződésbe áll,mi a teendő?
Utánam fog jönni,vagy mi?meg ha pl városon kivül megyek vele,és pont mérnek,és én beleszaladok 100-al egy trafiba,akkor onnantol kezdve mi a heyzet?:D 50-es motorom van,tehát nem tudnak b**tni miatta:D
Te, röntgenszemű atyaúristen! Kössön beléd, akinek 2 anyja van. Egyszerűen fáj olvasni azt a sok hülyeséget, amit itt írsz. De én vagyok a hülye, mert nem kéne olvasnom...
valaki tudja, hogy a polini 160-as hengerhez nincs-e valahol túlméretés dugó, mert sajna fúrni kellene, de túlméretes dugót nem találok csak 60-as átmérőjűt.
néztem polinit és asso verket is.
vagy csak hüvelyezéssel lesz belőle v.mi?
a hüvelyezés mennyi kb.?
neharagudj de valahogy azt érzem hogy ezekközül amiket csak mondtunk csak max a hűttőt takarítottad ki mert az eccerübb dolog--valahogy nem érzem azt hogy, kicserélted volna ahengerfejtömíttést---és közben eszembe jutott oylan is hogy ha mondjuk perselyezték ammo a hengert akkor lehet hogy elmászott a hüvely benne és kicsit feljebb vana hüvely mint a henger szintje és ezért is csálé lehet--lehet hogy csak pár tizedet de ha elmegy akkor nem fekszik a fej fel rendesen és ott a baj a túlmelegedés--
Azért abban igaza van, hogy illene legalább megpróbálni helyesen írni :P Bár az az igazság, nekem sem mindig megy... De ne csúfoljuk meg a nyelvünket...
most meg mosojogtattál..lyó--szóly nekije...és legyé módog hogy mánd ín falurú vagyok mán mört szörötöd kipöckűnyi a amagamfalytákat akik kurvalyók ahejesírásból.....lyó álysdzakát kívánok néköd komám...
Te, a viccet meg érteni kell...de igazad van, szólok neki, hogy építsen be neked egy komoly helyesírás segítő programot. Ellenőrzőt már felesleges, mert csak sípolna egyfolytában...
már megint te vagy az aki baszogatja a másikat..mi közöd van neked ahoz--más meg elkérne tőle 30 000 et --na én meg 10 000 et akkor most én vagyok a szar---inkább ha ÉSZREVÉTELEID VANNAK AZ OLDALLAL kapcsolatban akkor inkább szolj egy moderátornak--
A régi RV blokk hejére belemegy az új Am6-os? Lenne egy af1 de a régi bokkja rossz és olaszból hoztak egy 2008-as am6-os blokkot újat. Ránézésre sem egyezik már a képekből itélve. Ha jó lesz a freemailom akkor beszúrok pár képet róluk.
a 160-as polini nikasilos?
A megengedett sebesség mindenkire vonatkozik. Ha megállítanak, akkor bukta. Vagy utánad megy. A videó felvételből hamar kiderül, hogy te vagy a motoron és a te motorod van a videón, szóval....
Ráadásul smkp-nak 45 a max megengedett sebessége, ha ennél gyorsabban mész....simán elküldhetnek, hogy vizsgáztasd le motorkerékpárra.
Ja, ha meg nem kapnak el..... sok a térfigyelő kamera, le tudnak követni és ugye sok a motoros utáló ember akiknél ha kérdezősködnek akkor boldogan adnak felvilágosítást.
Jobb ezekből kimaradni, szerintem.
Meg lenne egy kérdésem,ha városba pl 80-al veretem neki,egy négysávos uton,de a rendőr nem mér,csak pont a kereszteződésbe áll,mi a teendő?
Utánam fog jönni,vagy mi?meg ha pl városon kivül megyek vele,és pont mérnek,és én beleszaladok 100-al egy trafiba,akkor onnantol kezdve mi a heyzet?:D 50-es motorom van,tehát nem tudnak b**tni miatta:D
néztem polinit és asso verket is.
vagy csak hüvelyezéssel lesz belőle v.mi?
a hüvelyezés mennyi kb.?
Gondolod, azóta megváltozott a véleményünk, hogy mi okozza?