hali. oké köszönöm,háát,jelenleg annyi pénzem van csak,hogy a dugót megvegyem,de ha okés minden,akkor nekem kell hozzá két darab gyűrű kettő és kettő darab zéger.
Eladó a képen látható első futómű. Ami tehát beletartozik: teleszkópok, villabefogókkal. bal oldali kormány csutka markolattal és kapcsolóval, gyujtáskapcsoló kulccsal eggyüt, első sárvédő, kerék gumival és féktárcsával és kerék tengely. A teleszkópokon szimering és olaj csere szükséges egyébként jó állapotúak.
érdeklődni lehet emailon:
patvaros87@gmail.com
szia----csütörtökön tudok neked választ adni rá mert van egy fazon aki megvenné a hengert is hozzá meg a hengerfejet egy 20 asért---
de ha neked kell a dugó meg a henger akkor 15 ért odaadom---frisen van hónolva de egy kicsi huzás maradt benne---ha kell küldök képet
aprilia boltba pl győrből tudsz rendelni nemtudom mennyibe kerülhet 1500 körül van szerintem----de ha használtat veszel akkor nembiztos hogy jó lesz mert ami szemre jó az még nembiztos hogy mehanikusan is jó--ezt tapasztalatból mondom mikor volt tini koromban egy 14 delortóm és orrán száján köpte a benzint---ránézésre fasza volt de amugy meg egy hulladék--
Aprilia AF1 Futura 125
Aprilia AF1 Sintesi 125
van Rotax 123as blokk is henger nélkül
orozoli2002@yahoo.com
30/435-1769
akkor kapok énis--
érdeklődni lehet emailon:
patvaros87@gmail.com
de ha neked kell a dugó meg a henger akkor 15 ért odaadom---frisen van hónolva de egy kicsi huzás maradt benne---ha kell küldök képet
nekem vannak!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
patvaros87@gmail.com
Üdv
RV4es blokkhoz nincs valakinek eladó70-80ccm-es hengere dugóval? Hengerfej nem szükséges. Válaszotokat várom
meg kel honoltatni és kész!
(mert ugyebár minden dugócserekor kell!)
ha kel meg tudom honoltatni!