Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy 10es
Eladó egyben vagy bontva!

Aprilia AF1 Futura 125

Aprilia AF1 Sintesi 125

van Rotax 123as blokk is henger nélkül

orozoli2002@yahoo.com

30/435-1769
7000? és utángyárott? ez a legalja? legyen 7000 benne a postával.
Jo estét mindenkinek.Rotax 123-as lendkereket keresek ocsoért.akinek van jelezzen.előre is köszi
Hali.az europa hátso idom ülléssel és ahátso lámpáért mit kérsz?
ha addig kibírod max csütörtökön mondok rá választ oksa?
akkor kapok énis--
hali. oké köszönöm,háát,jelenleg annyi pénzem van csak,hogy a dugót megvegyem,de ha okés minden,akkor nekem kell hozzá két darab gyűrű kettő és kettő darab zéger.
Eladó a képen látható első futómű. Ami tehát beletartozik: teleszkópok, villabefogókkal. bal oldali kormány csutka markolattal és kapcsolóval, gyujtáskapcsoló kulccsal eggyüt, első sárvédő, kerék gumival és féktárcsával és kerék tengely. A teleszkópokon szimering és olaj csere szükséges egyébként jó állapotúak.
érdeklődni lehet emailon:
patvaros87@gmail.com
győr szent imre ut -kéri istván citybikebolt
győrben melyik netbolt is van?
hányadik dugós? A B C D ? melyik volt benne, és melyik jön most?
szia----csütörtökön tudok neked választ adni rá mert van egy fazon aki megvenné a hengert is hozzá meg a hengerfejet egy 20 asért---
de ha neked kell a dugó meg a henger akkor 15 ért odaadom---frisen van hónolva de egy kicsi huzás maradt benne---ha kell küldök képet
Majd küldj képet hónolás után hogy milyen lett, meg hogy mekkora a mérete pontosan
itt a kép! de még ez honolás előtt ál holnap viszem honolni ha ráérek!
hali. na akkor eladó még a dugó ? mert még nem írtál vissza.
heló
nekem vannak!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Van, keress meg emailon
patvaros87@gmail.com
Üdv
Helló mindenkinek!af1 sport prohoz kellene jobb oldali lábtartó konzol!ha valakinek lenne eladó akkor irjon!Köszi
Üdv mindenkinek!
RV4es blokkhoz nincs valakinek eladó70-80ccm-es hengere dugóval? Hengerfej nem szükséges. Válaszotokat várom
Jóminőségű képet tudsz feltölteni? többet is minden oldalról a belsejéről, hogy látszódjon minden
ezt nem árulta senki ! ez 1 tökéletes heger!
meg kel honoltatni és kész!
(mert ugyebár minden dugócserekor kell!)
ha kel meg tudom honoltatni!
Hibátlan a nicasil rajta? VAgy az a henger az amit nem régiben árultak itt a forumon?
Heló nekem van egy perselyezni kellene mer sérült a nicasil..8 ezerért odaadom! asztalosalmos@vipmail.hu
Nekem van hozzá új utángyártott km meghajtóm 7000ft
aprilia boltba pl győrből tudsz rendelni nemtudom mennyibe kerülhet 1500 körül van szerintem----de ha használtat veszel akkor nembiztos hogy jó lesz mert ami szemre jó az még nembiztos hogy mehanikusan is jó--ezt tapasztalatból mondom mikor volt tini koromban egy 14 delortóm és orrán száján köpte a benzint---ránézésre fasza volt de amugy meg egy hulladék--