Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőtt veszel egy másikat, (az egy sima elektromágnes) olyan cuccból, ami kb nem tud meghibásodni, és kiszórják a bontottakat, mérd meg, mekkora feszültséget kap. Elvileg mikor behúz, tehát mikor felpörgeted 7800 nál (jellemzően, rá van írva a vezérlődobozra) 1 másodpercig 12V-ot, utána 5 V-ot kell tudj mérni a vezetékein (nyugodtan lehúzhatod a mérésre a vezetékeket.)
mikor esik a fordulat pedig 2500 nál kell ezt játszania (illetve Classic elektronika alul nem nyit)
Ha folyamatosan 12 V-ot kap, az is lehet a baj. Az apriliáknál amúgy a vezérlődobozka szokott megpusztulni. Bár van egy tippem, hogy általában buherálástól, összeolvasztott vezetékektől...
Helo, figyi sok mocit buherálok most épp egy ilyet, és a tapasztalatom sokmindenféle problémát súg. Tehát sokféle apróságtól is lehet. Pl. benzin levegő keverék csavarja, esetleg ha változtattál a 2t olajon, vagy üzemanyag mennyiség, v leragadt a vezérlőmembrán. figyi póbáltam segíteni, ezek szopathatnakremélem mentél vmire az ötletemmel ja és a kipuffra is figyelj mer ha kicsit is kifuj irdalmatlanu áttud baszni!
énmár írtam neked hogy van egy 54 es dugóm de nem válaszolsz rá képet is küldtem---
Nagyon köszi a válaszodat, igényt tartanék rá ha megoldható fizu után. 10-ig remélem meglesz még.
Sziasztok !

Még mindig van egy problémám. kellene nekem egy használt,de még azért jó ideig használható 54-es dugó gyűrűkkel zégerekkel,lehetőleg korrekt áron. csapszegem van. nagyon megköszönném,már csak ez kell,és ismét megy a masina. bár teljes blokkgenerál után már illik is neki. kérem akinek van ilyesmilye,jelezze.nagyon fontos lenne. köszönöm.

széles utat.
akkor rossz címre ment, elküldtem még1x
még ne kaptam meg!
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
szeva írtam neked egy e-mailt.
heló
az a elktromágnes!
akor szokot forosodni mikor nem birja berántani a povernyelvet vagy zátlatos!
nekem van 1 povelmotorm 5e
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szerbusztok!Az lennee a kérdésem h 70ccm blokkhoz 19es karbit vegyek vagy 21 est melyik az ideális szerintetek ?:)
Sziasztok. A segitségeteket kérném. A váz alatt bal oldalt egy kis henger alakú dolog szerintem a power motor baromira forrósodik. Ez normális? Vagy mi lehet a gond Elöre is nagyon kösz mkinek.
a rezó megvan...a telszámom az adatlapomon van. Azon bármikor el tudsz érni
Hello
ByFzr
A kipufogó érdekel de lehet majd más is..
adj élérhetőséget a többit ott megbeszéljük...
AF1 ALKATRÉSZEK A LEGOLCSÓBBAN ELADÓK!

Már csak ezek az alkatrészek maradtak.

Egyben az összes alkatrész: 18.000

komplett kábelköteg: 3500
hátsó féktartály + cső: 1300
hátsó lámpa: 2000
duda: 1500
önindítómotor: 3000
hátsó lánckerék díszvédő: 1000
műszerfal tartókonzol: 1600

bölcső váz: 2000
segédváz: 2500
légszűrőház: 1800
első lánckeréktakaró: 1000
rendszámtartó: 800
láncvédő: 1500
olajtartály (csövekkel): 1500
segédváz alatti nagy műanyag elem: 2200

váz: 3500
hátsó lengővilla(tárcsáva): 3000
jobb kormány(elektronikával, bovdenekkel): 2000
rezonátor: 2500

tank: 2000
oldalidomok: 4000/pár
faridom: 3000
első sárvédő: 2500
hátsó ülés: 1000
hűtőtakaró idom(fehér): 2000
két kis első idom: 1500/pár

IDOMOK KOMPLETTEN (fejidom nincs): 8000
19 vagy 21 eléggé mindegy.
A 19 is elég de a 21sem túl sok.
Köszönöm a válaszokat! Akkor 17,5 Nah és van valakinek Eladó? És van egy 21 esem cserébe és egy kicsit ráfizetéssel
Hali. Szerintem egy 17 feles,vagy egy 19-es bőven ellátja a jószágot.
Sziasztok eladó zsír új tömíttések --a matricákat ajándékba adom ha megveszed a cuccuot--levélben elküldöm bárkinek bármi kell olcsón--- 30 605 6883
önindító tartó gyártás folyamatban van
számozást nemtudom gondolom évjárat, vagy síma gyártási szám
elaktronikád van még?
okés!
de akor benne legyen a csomagba minden! hivj:06307316232
zsolt0430

OK! Legyen 10 de a posta a tiéd!
Szia!
Sajnos nincs most.
hali.
figyi,ék esetleg lenne hozzá?meg olyan,hogy öninditó tartó keret RV-s?ja.meg azt vettem észre,hogy eddig amennyi képet raktak fel nekem a lendkerék-ről,mindegyik-nek más a száma.pl:31 08 20 R,31 08 20 V,31 08 20 AG.az enyém meg:31 08 502 UC.ez mért van?