Mielőtt veszel egy másikat, (az egy sima elektromágnes) olyan cuccból, ami kb nem tud meghibásodni, és kiszórják a bontottakat, mérd meg, mekkora feszültséget kap. Elvileg mikor behúz, tehát mikor felpörgeted 7800 nál (jellemzően, rá van írva a vezérlődobozra) 1 másodpercig 12V-ot, utána 5 V-ot kell tudj mérni a vezetékein (nyugodtan lehúzhatod a mérésre a vezetékeket.)
mikor esik a fordulat pedig 2500 nál kell ezt játszania (illetve Classic elektronika alul nem nyit)
Ha folyamatosan 12 V-ot kap, az is lehet a baj. Az apriliáknál amúgy a vezérlődobozka szokott megpusztulni. Bár van egy tippem, hogy általában buherálástól, összeolvasztott vezetékektől...
Helo, figyi sok mocit buherálok most épp egy ilyet, és a tapasztalatom sokmindenféle problémát súg. Tehát sokféle apróságtól is lehet. Pl. benzin levegő keverék csavarja, esetleg ha változtattál a 2t olajon, vagy üzemanyag mennyiség, v leragadt a vezérlőmembrán. figyi póbáltam segíteni, ezek szopathatnakremélem mentél vmire az ötletemmel ja és a kipuffra is figyelj mer ha kicsit is kifuj irdalmatlanu áttud baszni!
Még mindig van egy problémám. kellene nekem egy használt,de még azért jó ideig használható 54-es dugó gyűrűkkel zégerekkel,lehetőleg korrekt áron. csapszegem van. nagyon megköszönném,már csak ez kell,és ismét megy a masina. bár teljes blokkgenerál után már illik is neki. kérem akinek van ilyesmilye,jelezze.nagyon fontos lenne. köszönöm.
heló
az a elktromágnes!
akor szokot forosodni mikor nem birja berántani a povernyelvet vagy zátlatos!
nekem van 1 povelmotorm 5e
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok. A segitségeteket kérném. A váz alatt bal oldalt egy kis henger alakú dolog szerintem a power motor baromira forrósodik. Ez normális? Vagy mi lehet a gond Elöre is nagyon kösz mkinek.
hali.
figyi,ék esetleg lenne hozzá?meg olyan,hogy öninditó tartó keret RV-s?ja.meg azt vettem észre,hogy eddig amennyi képet raktak fel nekem a lendkerék-ről,mindegyik-nek más a száma.pl:31 08 20 R,31 08 20 V,31 08 20 AG.az enyém meg:31 08 502 UC.ez mért van?
mikor esik a fordulat pedig 2500 nál kell ezt játszania (illetve Classic elektronika alul nem nyit)
Ha folyamatosan 12 V-ot kap, az is lehet a baj. Az apriliáknál amúgy a vezérlődobozka szokott megpusztulni. Bár van egy tippem, hogy általában buherálástól, összeolvasztott vezetékektől...