Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűtőt bagóért renbehozzák pesten elég esztétikusan!
Halo! Érdeklődnék, ZX6/7/9R-re való 6 dugattyús Tokico nyereg párban milyen árban mozog. Olyan érdekelne, amiben nincsenek megsülve a karmantyúk. Előre köszi
Eladó még pár cagiva cucc.
Különolaj szivattyú, kompletten, hibátlan állapotban:3000Ft
Cagiva 125 gyári berugókar, sérűlés, törés mentes, hibátlan állapotú.: 2200Ft
Illetve továbbra is eladó főtengely, oldaldeknik(elephant), vízszivattyú, berugó szerkezett.

Alkudni lehet! :)

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes estét mindenkinek!
szevasztok fz1 hez index ek gyári kéne kettő ha tud vki
Szia!
Holnap küldöm
Hello!

Eladó 1 YAmah jog acretick idomszett használtak nem zsír újak
km óra,lámpák,indexek megvannak apróbb karcolások
Pestre tudom szállítani!
Az össze dolog az 40 e ft ahogy elnéztem az új dolgokat így is 10-20 ezerel olcsóbb ha mindent megveszel
Hali. Egy kawa zzr 400-as 91 hez kellenne egy vezérmű lánc. Tud valaki? Hol lehet kapni ? Előre is köszi
Üdv. Írj légyszi egy árat meg képet a superrace kukac citromail.hu-ra.
Szia!
Hív-írj mert van. Elérhetőség a profilomon.

Üdv: Andi
Ok!
Komplett hűtőm van amúgy de sérűlt ezért csak a gombát ill a ventilátort tudom eladni ill felhasználni mert ezek jók rajta! Bár magába a hűtő minimálisan szivárog szinte alig észre vehetően de nagyon csúnya a küllem!
Amúgy egy 919RR-re való!
Kedves Bontósok!
Nincs ilyen H7 égő adapteretek elfekvőben? A szívlámpás GSX-R-ben tuti ilyen van, és nem lehet kapni...
Nekem van 1 Kawa hűtőről ha kell...
túlvagyok rajta köszönöm
f4 re kellett,de mindegy milyen,mert pluszba a másik mellé teszem fel a fighterre
Hi FülöpGábor!
Mire kéne a hűtőventilátor?
k4-k5 600/750hez keresek fejtartó konzolt, meg első lámpához vezetékeket. Aki tud valamitszóljon!
Üdv. Suzuki GS500 generátor felőli deklit keresek fekete színben, szép állapotút. Akinek van kérem jelezze. Köszönöm.
Kawasaki BN 125 (Elimiator).
Sziasztok! Tudna valaki olyan boltot ajánlani ahol első főfékhengerbe árulnak gumikarmantyút? Felhívtam egy csomó boltot, de sehol nem tudtak segíteni mert 1977-es a motor amibe kellene. Típus alapján nem tudnak semmit adni. Olyan fékalkatrészes bolt kellene ahol méret alapján találhatok belevalót.
köszi a tippet
Check that the display [A] [B] change to the mile and °F,
Mile and °C, km and °F, km and °C display each time by
pushing the RESET bottom while MODE bottom pushed
in.
NOTE
○Mile/Km Display can alternate between English and
metric modes (mile and km) in the digital meter. Make
sure that km or mile according to local regulations is
correctly displayed before riding.
Igen!Ugyenezt itt: http://nagyvas.hu/motorosbolt.... 3300-ért adják!Magát a rendszámtartót egyébként nem ismerem!
Gerinctámaszos ülés saját designe!
www.tommot.hu
Eladó gyári cagiva főtengely(mito1, elephant, freccia..stb)
alig használt, gyári állapotban. Tuning motorokba is. Adom hozzá a kuplung, és a külön olajzás fogakerekeket, illetve a gyújtás leszorító anyát.
Irányára: 8000Ft

Cagiva kuplung(mito1, elephant, freccia..stb) Kitünő, alig használt állapotban, komplett szettben(fogaskerekkel, stiftek, csapágyak,tűgőrgők, alátétek, csavarok ballansz fogaskerék, adok hozzá mindent)
Irány ára: 6800Ft

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu
keresek 94 évj tuareghez kilométerórához valamint fordolatszámmérőhöz bowdent. ha van valakinek elfekvő kérem jeleze megveném. köszi.