Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1989-es GSX400-hoz keresek komplett hengerfejet, valaki?
xt125x-hez keresek első kereket vagy ráfot. 2.5×17col
Küldjél légyszi egy árat: f2tom@freemail.hu
hűtőventillátor kellene
vki?
Valakinek nincs Honda fmx váza papíros?
Üdv!

Drz-E-hez keresek bal oldali hűtőt! Ha valaki tudna ebben segíteni írjon a helles@freemail.hu -ra vagy jelezzen itt!
Köszönöm
Hali mindenkinek!

Sűrgősen cserére eladó egy komplett 180ccm-es malossi cvf system szett cagiva 125-re!
Képek itt találhatóak:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ér
deklődni: malossisystem@citromail.hu
Szia!
Féklámpakapcsolót szeretnék husaberghez. bármilyen megoldás érdekel, ha netán akad valami egy képet tudnál róla küldeni? esetleg valami hátsó lámpa? brembo fék van rajta
Van 06705850436.
Szia,van 06705850436.
gsxr 600 k4 hez keresek hátsolámpát... godesz@vipmail.hu elöre is kösz
Sziasztok!
Érdeklődnék, 18-19mm dugattyúátmérőjű radiális főfékhengeretek előre van e? Pl 1000RR, 2005 zx636
prilia rx 50 blokkot keresnék vagy főtengely csapágyat szimering stb kupas_06@hotmail.com msnen és email címre jelezzetek köszi
Hali.

Nekem van egy ugyan ilyen gyújtásom, hibátlanúl működik, eladó, képet tudok kűldeni. Ha érdekel írj!
cím: crisler@citromail.hu

Van egy hibátlan full-full gyári cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, cagiva elephant 1-2 be, mito1, aletta...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 10500Ft.

És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.
Cím: crisler@citromail.hu
Szia van, 10 E Ft.
Üdv: Andi
Igen tényleg feszültségszabályzót mondtam neked de azért raktam ki képet mert én sajnos nem értek hozzá és mint kiderült gyújtásmodulnak hívják.
Szia! VTR 1000 F ( SC 36 ) Km óra jeladót keresek! Azt ami a motorszám mellett van a blokkban a hátsó henger mögött!
Köszi!
köszi szépen a válaszokat a caberg sisakkal kapcsolatban! Kukába semmiképp nem megy, inkbb dísznek meghagyom, ha nem lehet összehozni.
bár így visszanézve mintha fesszabályzót keresnél és nem gyújtáselektronikát
Szia!
Ne keseredj el, kettőt találtam, csak nem hiszem, hogy jó a tiedre
Sajna, nem itthon van, újonnan tudok németből rendelni utángyártottat és ilyen drága...
7501 !
zxr1501 929-re jó?
Én csak 12ezret tudnék érte adni!De ha neked nem jó megértelek.
Még keresgélek akkor...De köszi a jelentkezésedet!
Szia!
Nekem van F650-hez sok bontott cuccom. Milyen évjárathoz és mire lenne szükséged pontosan?