Szia!
Féklámpakapcsolót szeretnék husaberghez. bármilyen megoldás érdekel, ha netán akad valami egy képet tudnál róla küldeni? esetleg valami hátsó lámpa? brembo fék van rajta
Nekem van egy ugyan ilyen gyújtásom, hibátlanúl működik, eladó, képet tudok kűldeni. Ha érdekel írj!
cím: crisler@citromail.hu
Van egy hibátlan full-full gyári cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, cagiva elephant 1-2 be, mito1, aletta...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 10500Ft.
És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.
Cím: crisler@citromail.hu
vki?
Drz-E-hez keresek bal oldali hűtőt! Ha valaki tudna ebben segíteni írjon a helles@freemail.hu -ra vagy jelezzen itt!
Köszönöm
Sűrgősen cserére eladó egy komplett 180ccm-es malossi cvf system szett cagiva 125-re!
Képek itt találhatóak:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ér
deklődni: malossisystem@citromail.hu
Féklámpakapcsolót szeretnék husaberghez. bármilyen megoldás érdekel, ha netán akad valami egy képet tudnál róla küldeni? esetleg valami hátsó lámpa? brembo fék van rajta
Érdeklődnék, 18-19mm dugattyúátmérőjű radiális főfékhengeretek előre van e? Pl 1000RR, 2005 zx636
Nekem van egy ugyan ilyen gyújtásom, hibátlanúl működik, eladó, képet tudok kűldeni. Ha érdekel írj!
cím: crisler@citromail.hu
Van egy hibátlan full-full gyári cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, cagiva elephant 1-2 be, mito1, aletta...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 10500Ft.
És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.
Cím: crisler@citromail.hu
Üdv: Andi
Köszi!
Ne keseredj el, kettőt találtam, csak nem hiszem, hogy jó a tiedre
Még keresgélek akkor...De köszi a jelentkezésedet!
Nekem van F650-hez sok bontott cuccom. Milyen évjárathoz és mire lenne szükséged pontosan?