Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek Kawasaki KX 250-hez ('94) léptetővillát. 91-94 évjáratuig jó bele.
helo skacok! Figy már nekem egy tzr-en van és sehol nem találok hozzá hátsó lábtartót ha valaki tud segiten nagyon megköszönném!
hali! van hááát,csak keresned kell, elég spécit is tud!
Üdv Bakonymotor!

Érdeklődnék, hogy az enduroshop@gmail.com emilcimed még él-e, mert írtam. Mondjuk lehet nem kaptad meg.
Hali.
Ha kell még láncvédő akkor Basi barátomnál van ilyen igaz sárvédővel együtt!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hello emberek sos keresek Honda Vt250F 1991 hez egy pár első teleszkopot! csak jó állapotu érdekel! adatlapomon az elérhetöségeim! thx
csá!
véletlen nem te voltál most máj 1én taszáron gyorsulni?
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben K1-2-3-4-5 jobb idomja darabokban?
Kéne az a kis darab felfogatás része...
Biztos , hogy cserélhető!A kábel.
f4i oldal szpoiler eladó.
Sziasztok! Kiárulom olcsópénzért a CBR alkatrészeimet! Árat a vevő mond! -üdv. Bruno

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok! Üléspúpot keresek 2002 sv 650re tudna valaki segiteni akár egy linkel vagy bármivel?előre is köszi
Hali!
Az a valami, a gyújtótrafó.
Nem tudom nem lehet kicsavarni a trafóból a szakadt kábelt?
Hát talán akkor ki lehetne cserélni. A toldás nem a legjobb ötlet.
mennyit kértek érte?
Szevasztok !
Keresek egy 125-ös KTM hez Hengert !93-hoz !
Ha valakinek van tudomása hogy hol lehet az osztráh határ melett nokaciloztatni legyenszives szoljon. Válaszokat elöre is köszönöm!
Elvágod, megtoldod (összeforrasztod) egy darab kábellel, és jól leszigeteled, ennyi!
Sziasztok! Van nekem 1 Yamaha mint robogóm. Elszakadt a gyertyakábel. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám kicserélni, mert belemegy valami transzformátorba... segítsetek:S

Üdv: Dani
helló mindenkinek keresnék egy láncvédőt ZX-7R-re. Ha tudtok szoljatok. előre is kösz.
Sziasztok derbi atlantiszra kersek fejidomot vagy legalább valami olyat ami rá passzol. ha valaki tudna valami megoldást, örülnék neki.
szia. cbr f4-hez fejidom, lámpa, konzol, hüszeral?
Nagyonszépen köszönöm....beszéltem velük és tárgyalunk....
Hy Mindenki! "BEÁRAZVA"
Hp - 60000
IXIL - 50000
Tankbőr 10000Ft valamelyik kipuffancs mellé!
Verseny lábtartó Rizoma - 50000 (Z750 - 2003-2006)
sugó motors....Őket hívd fel ...