Ültem rajta (álló helyben) nem keveset a műtét óta.
Egyszerűen túl sok mindent vágtak/varrtak át has tájékon ahhoz, hogy a hasalós pozíció kényelmes legyen.
Vagy le kellett volna cserélnem egy túraenduró szerűségre (pfuj!) vagy úgy átalakítanom hogy egyenes háttal tudjak ülni rajta.
Én is most veszek a Kawára - nekem a szervizben ( sok Kawát javítanak, és a szerelő saját gépe is egy épített Z750/Zx636/ER6 hibrid ! ) a Scotts-ot javasolták.
én 700.- Ft ért vettem kormányt a quadba az RMC-nél...aki olcsóbban meghajlítja, az már festi magát.
Sőt: az alu Pazzaz kormányom a ZiZibe sem volt több 5 rugónál, ugyanott.
Ha isten is úgy akarja, jövő héten végre sikerül megvennem álmaim netovábbját, egy 2006-os Kawasaki ZX-636R-t. Akivel eddig beszéltem, mindenki azt mondta, hogy vegyek rá egy kormálnylengés-csillapítót. (ebay-ről fogom rendelni.) Amiket kinéztem, az a Scotts, és a GPR V4. Ezek közül nem nagyon tudok dönteni. Vajon melyik lehet a jobb? Használt már valaki ilyet közületek? Itt a két gyártó linkje:
eladó a képen látható suzuki gsxr 600 blokk, injektorsorral, k3-as. 14000 km-rel, hiányai: generátordekni, szelepdekni, forgalomba nem helyezhető. ( nem lopott) 100000 ft., igény esetén eladó még a gyújtásmodul, kábelköteg. 0620/598-2538
Lenne egy kérdésem venni akarok kormány t és nekem a kormányfelfogató elég közel van egymáshoz és az nem baj hogyha a kormány sima rész esik oda nem pediglen a bordázott?
Sziasztok!
Lenne 1 aprócska kérdésem. Van 1 pár Keihin karbim, ami Honda CB 400-ról származik. 35,5-ös torokátmérővel rendelkezik. Tegnap kicsit szétbontottam, és az úszóház felől valami érdekeset találtam. Ott van 3 fúvóka. A főfúvóka, gondolom az alapjárati és még 1 amit nem igazán tudok, hogy mi lenne. Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném! A kérdéseim azok lennének, hogy a főfúvókán kívül a másik 2 micsoda(a középső gondolom az alapjárati), és az miért miért volt ledugózva? A főfúvókák 108-asok, 2 középső ami le volt dugózva az 42-es, amiről pedig nem tudom, hogy mi az az 1ik 108-as a másik 78as. Bocsi, ha kicsit érthetetlen vagyok, csak nehéz ezt így elmagyarázni. Talán majd a kép. Ja és olyan választ, hogy mér szedem szét ha nem értek hozzá köszi nem kérek! Azért szedem szét, mert meg akarom ismerni. Egyébként majd autóra megy! Köszi a segítségeket! Széles utakat!
zx6-r 2007esre üléspúpot keresek!
tud valaki vmi okosságot?persze occcsójé:)