sziasztok.
malaguti f12 LC-hez keresek fékmunkahengert .nem tudja véletlenül vki, hogy melyik kompatibilis vele mert nem találok sehol, a vp-i robogós meg azt mondta h nem tud rendelni:.
építő jellegű hozzászólásokat várok. priviben is.
előre is köszi vki, bárki, akárki:
Sziasztok agy nagy segitégre lenn szükségem
Nem tudnátok nekem megmondani hogy Derbi Rabasa Tipusú 50ccm es eundurohoz hol tudok ujj alkatrészeket beszerezni?
eladó honda cbr 600rr, 2003-2004 : fejidom, plexi, oldalidomok, faridom, tankidom, elsőlámpa, tükrök, ülések,indexek, gyári dob, összes lábtartó kompletten, fékpedál, 1 új oldalsztender, ( az idomok fekete színűek) csak egyben eladóak ár 200 eft. 0620/992-4528
Hello
Tudtok olyan boltot ajánlani ahol tudnék venni az utángyártott indexeimhez csatlakozókábelt? Nem akarom levágni a gyári csatlakozót és ehhez kellene a csatlakozókábel.
Biker Wolrd-ben néztem de Yamahához nincs
Délelőtt 9: fürdés Siófokon
fél 1: Raminál voltam
fél 2: bowden
fél6: itthon
kis körút, nem untam szét magam.
Azt hiszem a Wiki-ben az "öreg szaki" kifejezésnél a link, az ő igazolványképére mutat
malaguti f12 LC-hez keresek fékmunkahengert .nem tudja véletlenül vki, hogy melyik kompatibilis vele mert nem találok sehol, a vp-i robogós meg azt mondta h nem tud rendelni:.
építő jellegű hozzászólásokat várok. priviben is.
előre is köszi vki, bárki, akárki:
Nem tudnátok nekem megmondani hogy Derbi Rabasa Tipusú 50ccm es eundurohoz hol tudok ujj alkatrészeket beszerezni?
Nálam az AP racing szinter 12600ft az első garnitúra, és 6900 a hátsó. Elérhetőségem az adatlapon.
Bandit1200-re párban 30.000.-
csak ezen minta is van, etz tömítést nem nagyon néztem még
van 1 itthon mingyárt neki is esek
Etz benzincsap tömítés ugyan ez kb....
Max kissebb a lyuka.... de azon lehet segíteni... :)
endurobolt@gmail.com
Tudtok olyan boltot ajánlani ahol tudnék venni az utángyártott indexeimhez csatlakozókábelt? Nem akarom levágni a gyári csatlakozót és ehhez kellene a csatlakozókábel.
Biker Wolrd-ben néztem de Yamahához nincs